- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.737
- 248
Gittim canım. Pirinç tanem gayet iyi çok şükürGünaydın canım bencede gerinme ile ılgisi yoktur biraz sinirli bir gün geçirdiğin için dün o etkilemiştir umarım birşey olmaz sen yinede git dediğin gibi doktora
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gittim canım. Pirinç tanem gayet iyi çok şükürGünaydın canım bencede gerinme ile ılgisi yoktur biraz sinirli bir gün geçirdiğin için dün o etkilemiştir umarım birşey olmaz sen yinede git dediğin gibi doktora
Çok şükür bak strese gerek yokmuş bol bol dinlenGittim canım. Pirinç tanem gayet iyi çok şükürhatta 1 günde baya Bi büyümüş dedi doktorumuz. İğne yaptılar fena yakıyor. Bir de progestan verdi. Günde 2 adet içilecek. Raporda verdi evde dinlenicem
Canım haftalara takılma. Ben dün gittim sata göre 6+0 olması gerekirken 5+5 dedi bugün gittim 6+4 dedi. Pirinç tanem bir günde nasıl da büyüdün diye seviyorum şimdi onuşu an hepimizde aynı şeyler var :)
be de 7+5 diyorken 5+1 çıktı.. kızlar kan değerleriniz nasıldı? benim 2 hafta önce 475 di yani 5 haftaya denk geliyordu şuan 5 hafta olmasını anlayamıyorum
Bundan sonra üzülmek yorulmak yokÇok şükür bak strese gerek yokmuş bol bol dinlen
geçen hafta salı kan verdim 895 çıkmıştı. bir daha vermedim canımşu an hepimizde aynı şeyler var :)
be de 7+5 diyorken 5+1 çıktı.. kızlar kan değerleriniz nasıldı? benim 2 hafta önce 475 di yani 5 haftaya denk geliyordu şuan 5 hafta olmasını anlayamıyorum
bu hafta hesabı da çok karışık.. maşallah miniğine. inşallah bizim minikler de büyür yetişirlerCanım haftalara takılma. Ben dün gittim sata göre 6+0 olması gerekirken 5+5 dedi bugün gittim 6+4 dedi. Pirinç tanem bir günde nasıl da büyüdün diye seviyorum şimdi onu![]()
O zaman mutlaka git insanın ici içini yiyor çünkü :)kese oluşumunu takip etmek için tekrar çağırmıştı doktor.. dün akşam sıvı akıntım oldu tedirgin oldum onuda sorcam.. zaten kese de olsa görmek için sabırsızlanıyorum![]()
3.haftada 800 du.tekrar yaptirmadim ben.4.haftada kanamayla acile.gidip keseyi gordum 5 haftada yine keseyi gordum.1 hafta geriden geliyorum sata goreşu an hepimizde aynı şeyler var :)
Hayirli olsun dr un:)) icine sinen birini bulmak cok zorSonunda içime sinen bir doktor buldum . Perşembeye randavu aldım .Kese falan gözkmez bılıyorum ama kan artış değerine baktırcam bırde tanışmak istiyorum . Azeiymiş tam denk geldı çok severım azerileri:)
freyahel ay sivilceler
yüzüm mahvoldu resmen böyle giderse 9 ay bitene kadar benim şaftim kayacak gibi
![]()

Hayırlısıyla kontrol günüm yarın çekerim inşallah teşekkürKeseye de çok baktım geçen hafta. Şimdi büyümüş te pirinç tanesi kadar olmuş. Sana tavsiyem videoya çek izlemesi güzel oluyor
Çok sevindim canım gözün aydınKızlar ben bugün gittim ve kalp atışı duydum darısı isteyen herkesin başına. 6+1. Deyim.tek kese tek bebek var dedi

İ büyüyüp Bi küçülüyor o yüzden ben sata göre takip ediyorum. Ovulasyon testi yaptığımdan yumurtlama gününden eminim çünkü.bu hafta hesabı da çok karışık.. maşallah miniğine. inşallah bizim minikler de büyür yetişirler![]()
Ben de dün kalp atışlarını gördüm. Düne kadar kalbi atmayacak diye korkum vardı. Bugün de kalbi duracak mı diye korkuyorum. Çok tuhaf gerçekten bu düşüncelere kapılmak..Kafamdan tekrar dusuk yapacagim konusunu cikaramiyorumhic keyfini cikaramiyorum hamileligimin
Bundan onceki hamileligimde 6+1 ve 8+5 kontrollerinde bebegim cok guzel buyuyordu hersey yolundaydi.. 11+3 gittigimde ise kalbi durmustu. Sanki hamile olsamda hic anne olamayacakmisim ve yine ayni seyleri yasayacakmisim gibi geliyor bana. Daha kontrolume 2 hafta var. Zaman gecmiyor adeta
Allah hepimizin bebegini korusun kizlar...![]()
Bildiğim kadarıyla günlük ped kullanımı çok zararlıymış mantar hastalığına neden oluyormuş kız kardeşim dr u önermiyordu normal temiz bez kullanmak daha sağlıklıymış canımBenim de çok fazla akıntım var günlük ped kullanıyorum
Bu endiseleri tasiman cok normal hic dusuk yapmasak bile o endise hep var .bebegimz icin kendimizi dizginlemeliyiz bizim stresimiz direk hormonlari hormonlar da bebegi etkiliyor.Eger bir şey olacaksa önüne gecemeyiz ki. Olmayacaksa da bosuna stres yapip bebegimizi sikintiya sokmus oluyoruzKafamdan tekrar dusuk yapacagim konusunu cikaramiyorumhic keyfini cikaramiyorum hamileligimin
Bundan onceki hamileligimde 6+1 ve 8+5 kontrollerinde bebegim cok guzel buyuyordu hersey yolundaydi.. 11+3 gittigimde ise kalbi durmustu. Sanki hamile olsamda hic anne olamayacakmisim ve yine ayni seyleri yasayacakmisim gibi geliyor bana. Daha kontrolume 2 hafta var. Zaman gecmiyor adeta
Allah hepimizin bebegini korusun kizlar...![]()
Çok şükür canım güzel bir duygu çokBiz de bugün gitttik kalbini dinledik az ses duyuldu doktor normal çok küçük dedi. 12 mm ymiş .4 hafta sonra gitçem tekrar.
Allah büyük canım hayırlısıDayanılmiycak gibi şiddetli dııl ama gün .boyu ara ara batma ve sanki kasiklarimda bir yumru varmis gibi sızlama var bu seferde boş gebelik olabilir diyorlar