- 4 Mart 2015
- 2.360
- 2.523
- 83
- 35
Çok haklısın Allahım tüm annelerin bebişlerini korusun inş
Allah kotu 1 sey yasatmasin kimseye ama olacagi varsada olur sebep arama icini ferah tut
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok haklısın Allahım tüm annelerin bebişlerini korusun inş
Allah kotu 1 sey yasatmasin kimseye ama olacagi varsada olur sebep arama icini ferah tut
Ayy baya güldüm canım ya işyerinde tutamadım bı kahkaha patlattım :))))))Megan a ayri gicigim suslenmis geziyor utanmadan.
Bense aksam alkolu fazla kacirdigim zamanlarda ki gibi bi sersem bi kussam mi kusmasam mi bi bas donmeleri 24 saat pijamalar bel agrisi ergen sivilvelerimle oda odaya geziyorum ancak
Ben de öyleyim valla canım inatla okuyorum okumaya çalışıyorum ama çoğu zaman yetişemiyorumCanım bende cuma günü 6+1 olucam o gün randevum o yüzden soruyorum sadece kese görülüyor değilmi içinde bebek görülüyormu
Kuzular bu arada dünden beri okuyorum okuyorum hiçbirini atlamak istemiyorum ama ne çok yazmışsınız yetişemiyorum gündeme![]()
canım çok üzldüm Allah tekrar nasip etsin inşallah.Kızlar merhaba ben bebegini kaybettim. Düşük olacak yani. Allah hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin gruptan cikiom kendinize iyi bakın.
bana oluyor sol taraftanKarnınıza aniden iğne batması gibi bir şey oluyormu
Sık sık olmyor 5-6 saatte bir
ben de aynı düşünüyordum hamilelik hastalık değildir diye ama hasta gibiyim yemek yiyemiyorum uykum var yorgunum inşallah geçer. evin işleri de bitmiyorAyni ben gibisin.kizimda hic olmamıştı bolr hamilelik hastalik degildir ne bu kendinizi yaymaniz diyordum herkese Allah cezami veriyor bence benim
Çok saol canım inşallah ikimizde biraz bu dönemde rahat ederiz diş konusundaGeçmiş olsun canım dişten bende çekiyorum malesef 20 lik dişim üstelik gömülü ameliyatla alınması gerek ayda bikere şişio konuşamıyorum bile inş bu hamilelikte beni zorlamaz
en kısa zamanda sağlıkla tekrar hamilelik nasip olur hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. çok geçmiş olsun canımcanım çok üzldüm Allah tekrar nasip etsin inşallah.
Üzüldüm cani gonulden paylasiyorum uzuntunu.allah en kisa zamanda saglikli bir gebelik nasip etsinKızlar merhaba ben bebegini kaybettim. Düşük olacak yani. Allah hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin gruptan cikiom kendinize iyi bakın.
Tam olarak senin gibiyim ben de dalga geçerdim bu ne hal sadece hamilesin derdim sanırım büyük konuştum Allah başıma verdiben de aynı düşünüyordum hamilelik hastalık değildir diye ama hasta gibiyim yemek yiyemiyorum uykum var yorgunum inşallah geçer. evin işleri de bitmiyor
Allah yardımcın olsun canım tez zamanda önce sağlığına sonra tekrar bebeğine kavuş inşallahKızlar merhaba ben bebegini kaybettim. Düşük olacak yani. Allah hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin gruptan cikiom kendinize iyi bakın.
Esimle kavga etmeye yer buldumAyy baya güldüm canım ya işyerinde tutamadım bı kahkaha patlattım :))))))

Cnm ilacın faZlasını akıntı gibi atıyo ilaç herkesde olur bu merak etme vajina almıştır ilacı hiç korkma
Banyo bile yapmıyorum neyse yarin yaparim diye diye 3.gunu devirecegimben de aynı düşünüyordum hamilelik hastalık değildir diye ama hasta gibiyim yemek yiyemiyorum uykum var yorgunum inşallah geçer. evin işleri de bitmiyor

Bende kullanıyorum şuan düşük riskim bana göre yok kanamam falan hiç olmadı ama önceki gebeliğim düşük olduğundan kullanıyorum şuan
Bende başta zorlanıyorum kullanırken ama yaptıkça alışıyorsun. Mümkün olduğunca ileri koymak ve koyduktan sonra 20 dakika kadar yatmak gerekiyor sonra aksa bile ilacı almış oluyorsun
bende de oluyor o kasık agrıları ıgne gıbı batmalar oluyor yada adet olacakmısım gıbıbana oluyor sol taraftan![]()
Çok üzündüm. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun. Herşey gönlünce olsunKızlar merhaba ben bebegini kaybettim. Düşük olacak yani. Allah hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin gruptan cikiom kendinize iyi bakın.
Bende mecbur alıyorum işe rezil olmayayım diye yoksa üşengecim şuan. hele yemekler nasıl tiksinç ama nasıl da açım.Banyo bile yapmıyorum neyse yarin yaparim diye diye 3.gunu devirecegim![]()
Kızlar merhaba ben bebegini kaybettim. Düşük olacak yani. Allah hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin gruptan cikiom kendinize iyi bakın.