- 18 Şubat 2018
- 191
- 185
- 53
- 38
Sende cnm allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşAnladim hayirlisi olsun inşallah saglicakla kucağına al insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende cnm allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşAnladim hayirlisi olsun inşallah saglicakla kucağına al insallah
Teşekkür ederim inş tamamına erer kucağıma da alırım:) Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyumasaAllhhhh
Amin inşallah HepimizinSende cnm allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inş
SAT a göre 7+2. Kese 10.5 mm. Henüz bebiş görünmedi
Jeli taptıktan sonra aksine yürümek gerekiyor her yereyayılsın diye internet ye kullanımındada yazıyor tablette ise Eriyene kadar uzanmak gerekiyor
Canım senin kese boyutun kaçtıBende bebek 10 mm anladım da yanlış anlamışım canın benim de kese göründü 2 hafta sonra çağırdı tekrar
Canım senin kese boyutun kaçtı
benimde bugün başladı hissettiriyor kendini2 gün önce çoktı ama bugun hafifledi çok şükür
Canim n olur üzülme olur mu hayirlısı böyleymiş demekki Allahim en kisa zamanda tekrardan nasip etsin insallah Sende kendine iyi bak olur mu?Kızlar merhaba ben bebegini kaybettim. Düşük olacak yani. Allah hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin gruptan cikiom kendinize iyi bakın.
Benim 3.sezeryanim olacak inşallah 2.sezeryanım tam 1sene önce oldu.Selam kızlar bende yeni öğrendim. Haziran annesi olacağım Allah nasip ederse benim sorum aranızda 3.sezeryanı 1 sene arayla yapan var mı ???
Merhaba ;benim ön dişlerimde çok az açıklık var,daha önce ortaya dolgu yaptırmıştım,ama tekrar açıldı ve şu anda yaptırmak istiyorum.Yaptırabilirmiyim,yapılırsa ne zaman ?Kızlar diş hekimiyim yardım edebileceğim bişey varsa sorabilirsiniz
Benim ki biraz büyük gibi sanki6.2 mm 5+1
Hangi semt feelingcim çok merak ettim bende Antalyalıyım ya ben uncalı mah oturuyorumAntalyada yaşıyorum ama semt olarak küçük ve eşim bu semtli %80 akraba var. Karşı apartmanımızda dayısı var çaprazımızda teyzesi falan :) ama çok samimi değiller öyle yakın oldukları için galiba evime daha hiç biri gelmedi mesela ilginç bi şekilde :)
Karnım okadar şiş ki
kabızım zaten zorlamıyorum . kaç gundur wc ye gidemedim![]()
Hemen yazdım özeldenHangi semt feelingcim çok merak ettim bende Antalyalıyım ya ben uncalı mah oturuyorum
Benim saclarim zaten cabuk yaglanirdi simdi daha cabuk yaglaniyorBen aşılamadan beri haftada 1 banyo yapıyorum sonuçta sıcak su zararlı daha küflenmedim merak etme bişey olmaz :)
kızlar doktorunuz size yasak koydu mu ? bana Seyehat, ilişki, merdiven çıkma vs gibi bir sürü şey saydı. buarada kanama fln gibi bi durumumda yok
Merhaba bende 1 sey sorabilir miyim.dis tasi temizligi yaptirabiliyor muyum bu donemde.Kızlar diş hekimiyim yardım edebileceğim bişey varsa sorabilirsiniz