Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayaklarini yuksege kaldir uzanSağol canım gaz sancısını bilirim hep yaşadığım şeyler ama bu farklı inş geçer
kız ben anamın karnında 9ay nası durmuşum merak ediyomBiz ne 14 günler bekledık yaaaa hatırlasanaaaa
Senın erkenden gidip kan testı vermenı unutamıyorum![]()
Sağol canım acıyor çekiyoruz insanın tek ihtiyac duyduğu moral .. moral oldunuz çok teşekkürlercanım korkma gazdır büyük ihtimal gaz olunca göbeğin alt kısmı şişiyor ve acıyor normal kanama leke vs yoksa sıkıntı olmaz merak etme bende geçen neredeyse koca bir nar yedim kızımdada nar aşeriyordum hergün yiyordum şürkür kızım sımdı 6 yasında bundan sonra yemezsın olur bıter bilmeden yediğin şeyler zarar vermez hem sağlıklı bebek kolay kolay düşmez korkma
Küçük oldugu ve kanamanin basladigi icin gerek gormemistir. Kurtajdansa boyle olmasi daha iyi canim. Ben 2 defa kurtaj oldum.ikisi de 9. haftadaydi. Çok gecmis olsun. Insallah tez zamanda tekrar hamile kalirsin ve saglikla kucagina alirsin canim.4 haftalıktı cnm daha doktor kendi düşücek kürtaja gerek yok dedi kanamam başladı bi bilgisi olan varmı ufak gebelik die mi kürtaj yapılmadı
inşallah canım ya gerçekten haşlanmış patates nane limon maden suyu ne içtiysem çıktı folik asit içtim o bile durmadı düzelir inşllah yoksa ayakta bile duramıyorumTesadüf ki dün ben de 7+4 tüm :)
Ay ben meyve sevmiyorum zaten narı da eşim ayıklanıp getiriyor diye yiyordum iyi oldu ama bunu öğrendiğim canım sagolNarı yemeyi bırakın canım elmaya abanın
Elma da Alahım affetsın sevmedıgım tek meyvedir![]()
Benim sarı akıntım var ama dediğin gibi aşırı değilKizlar sarı akintiniz var mı çok fazla ve baş ağrısı olan??? Valla ben bunları çok yoğun yaşıyorum akıntı özellikle okula gittiğim zaman ayakta durunca artıyor enfeksiyon mu var acaba enfeksiyon çift çizgi çıkarmaz dimi?
Bu yola beraber çıktık bıldıklerımızı paylaşcaz tabıı kiiAy ben meyve sevmiyorum zaten narı da eşim ayıklanıp getiriyor diye yiyordum iyi oldu ama bunu öğrendiğim canım sagol
AnlıyorumProgestan kullanıyordm kan sulandırıcı vermemişti şimdi genetik ve pıhtılaşma testleri yapılacak sonuca göre bakıcsz iki ay korunma verdi belki daha fazla beklerim çok yıprandm
Benimde oluyor tam ortadaYa bugün aksi gibi çok yoğun bi gün 6buçukda kalktım nerdeyse hiç oturmadım diyebilirim okuldayım dersim biraz sonra bitecek ama Eve gitmem 5i bulur inş ayakta olmak sıkıntı olmaz alışık olmadığım bir acı tamda rahimde sanki bıçakla kazılıyor gibi bide nar mevzu geçince çok korktum
İlkinde kürtaj yapmışlar mıydı ?İlki kalp atışı durması sebebiyleydi bunda keseyi yeni görmüştük çok minikti kanamam başladı birden düştü sebepler araştırlcak şimdi cnm pıhtılaşmadan süphelendi doktorum
Canım çok geçmiş olsun Rabbim sabır versin bende 3 ay önce aynı durumu yaşadım kanamam yoktu kalp atışı durmuştu çok kötü bi durum Rabbim sabırlar versin. Benim ki tüp bebekti maddi manevi çok yıprandık şuan yine tüp bebekle hamile kaldım doğal şansım yok ne yazık ki eğer doğal yolla gebe kaldıysan sıkıntı yapma pıhtılaşma testlerini yaptır canım birde biz kürtaj materyalini genetik incelemeye göndermiştik kromozom bozukluğu çıktı. Böyle durumlarda da gelişim duruyor kaybediyoruz maalesef Rabbim bi daha hiç birimize yaşatmasınSelam... bugün benim doğum günüm ... sabah kanamayla uyandm hastaneye koştuğumda ise düşük yaptığımı öğrendm bütün günümü gözyaşlarıyla geçirdim akşamında bana hazırlanan bi doğum gününe katıldm eltimin çocuğunu kucakladm minicik bir bebeği kimse bilmiyodu ağlayamadım bu ikinci düşüğüm sizle paylaşmaktan başka çarem olmadı bıgün... rabbim hepinizinkini kucağınıza bağışlsn bu acıyla kimseyi sınamasın... allaha emanet olun
canım kasıntı kotu koku ve karın agrın yoksa gayet normal akıntı adet gecınce kanama yerıne akıntı oluyor geneldeKizlar sarı akintiniz var mı çok fazla ve baş ağrısı olan??? Valla ben bunları çok yoğun yaşıyorum akıntı özellikle okula gittiğim zaman ayakta durunca artıyor enfeksiyon mu var acaba enfeksiyon çift çizgi çıkarmaz dimi?
Yok canım kaşıntı kötü koku yokcanım kasıntı kotu koku ve karın agrın yoksa gayet normal akıntı adet gecınce kanama yerıne akıntı oluyor genelde
Sebep buldular mı canım düşük yapmana ne gibi önlemler aldı doktorun merak ettmKüçük oldugu ve kanamanin basladigi icin gerek gormemistir. Kurtajdansa boyle olmasi daha iyi canim. Ben 2 defa kurtaj oldum.ikisi de 9. haftadaydi. Çok gecmis olsun. Insallah tez zamanda tekrar hamile kalirsin ve saglikla kucagina alirsin canim.