- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
Hahahh aman kızlar sondaaaaj monndaaj yapmayın korktum
Oluyor öyle dil sürçmeleri

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahh aman kızlar sondaaaaj monndaaj yapmayın korktum
Oluyor öyle dil sürçmeleri
Canım kalp atışını duymuşmuydun sen? Kırmızı olmadığı sürece doktorlar risk olarak görmüyo. Yat dinlen stres yapma bu üçünü yaptığın sürece bişey olmaz allahın izniyle.Kızlar kanamam var diyorum niye kimse biley demiyor![]()
Bozma moralini burda birsürü arkadaşın kanaması lekelenmesi oldu oluyor hala birde kim biri yazmıştı 6.7. Hafta kanamaları normal diyeKızlar benim kahverengi kanamam vardoktora gittik hemen acilden baktı kese gözüküyor düzgün hala bozulmamış dedi yolc sac kesesinide gördü 5+2 günlüğüm çok korluyorum. Yapabilecek bişeyimiz yok dedi. Progestan yazdı zaten proluton iğneside vuruluyorum sizce kahverengi leke düşük belirtisimi
![]()
Yok ya aynen hemogram yapıyorlar hamilelikte benimde beta yokYok kuzum ya ben sadece beta hcg dedim doktor hemogramda istemiş onlar çıkmış beta yok hala
senin çıkmış mı sonucun?
Eltim de araştırmada oldu uyanıkken yapmışlar ve torba dolunca değiştirmiş kaynanam ve her tartışmada hemen söylerIlk defa duydum bana ameliyatta takmışlar takılırken baygındım haberim olmadı sonra da hemşire çıkardı ya o yakınının çıkarabileceği birşey değil bence bi hata var ben üniversite hastanesinde ameliyat olmuştum
Canım bende de vardı dün dr gittim keseciğimi görmek için çok şükür gördüm. Dr adet kanaması gibi olmadığı ve aşırı ağrın olmadığı sürece sıkıntı olmaz, yerleşmede olabilir böyle lekelenmeler dedi. Sıkma canını sende, ne güzel keseni görmüşsün ve düzgünmüş birdeGittim canım önceki mesajdada yazdım az önce geldim kahverengi lekelenmem var. Keseye baktı bozulmamış kesen hala düzgün dedi yolc sac kesesinide gördü. Düşük tehditi olabilir dedi. Ama ben çok korkuyorum varmı burda kahverengi lekesi olan korkmalımıyım bu kahverengi lekelerden.![]()
Kaç saat kalıyor o sondajYok yok bende devlette yaptım orda ebe hemşire herkimse o yapar
Canım sakin ol bahsettiğin düşük kanaması değil. Lekelenme. Bir de kahverengi diyorsun. Korkma Allah’ın izniyle bir şey olmaz. İlaçların faydası olur düşük ihtimaline kanama ihtimaline karşı.Kızlar kanamam var diyorum niye kimse biley demiyor![]()
Valla ben tek kalmayida isterim cocuklarimin yaninda dursun yeterYok yok canım endişelenme , iki gün hastanede kalıyosun o yüzden orda çıkartıyorlar kaynanan yapıyım dese de yaptırtma zaten bilen biri yapsın yalnız o değil de yanında başka biri yoksa kayınvalidene daha fenasında ihtiyaç duyabilirsin neyse o günlere gelelim hele bi![]()
Çok romantikKızlar bugün evlilik yıl dönümümüzdü. Bende dün eşimden habersiz doktora gittim kalp atışını duyarım belki diye ona süpriz yaparım diye ama sadece görüntüsü vardı. Bende ona sessiz sinema yaptımhediye olarak videoyu gönderdimsanırım hayatımda verdiğim en anlamlı hediye bu oldu
![]()
Kendin mi sıkıyorsun
Eltim cikarma değilde değiştirmiş diye biliyorum çünkü her dafasinda kafasına kakiyorAy yok Artık resmen şehir efsanesi haline getirmişler devlette olan ameliyatları. Ben sezeryan dahil 4 ameliyat geçirdim son 15 yılda. Ve hepsi devlette. Sonda da takıldı. İşini bilmeyen birine böyle bişey yaptırmazlar. Kendileri takıp çıkartıyorlar. Rahat ol. Her söylenene de inanma derim :))
Hımm onu yapar doğru yanındaki boşaltıcak eee ne güzel seni üzen birine yaptırtılacak en güzel şey bence yapsınEltim de araştırmada oldu uyanıkken yapmışlar ve torba dolunca değiştirmiş kaynanam ve her tartışmada hemen söyler
Valla sezeryandan korkuyorum ama normal daha zor diye biliyorum çünkü canli canlı cekiyorsunSanırım devlette bazısı takıyor hepsi takmıyor benim özeldi bu arada ben normal istiyordum olmadı sezaryen oldu zangır zangır titreyerek ameliyata girdim ve okadar iyi gectiki inanın hamileliğim daha zor gecmişti öyle kötü anlatılanlara kulak asmayın
Valla eltimmi abartiyor kaynanam mi bilemem sondaj dolunca torbasjni değiştirmişler onu biliyorumKaynanan nıye cıkarsın kı? Bende sezeryan oldum cıkınca ıkı hemsıre odamda benı guzelce temızleyıp uzerımı gıydırdı onuda orda cıkarıp hasta bezı koydular.
Canım benim ilk gebeliğim de iki defa yasadigim bir olaydı kahverengi lekelenme, normal adet rutinlerinde oluyordu . Çok sağlıklı bir şekilde normal doğum yaptım. Allah'ım sana da nasip etsin. İnşallah birşey olmaz bebişine sakın stres yapma , bu sürecin en büyük düşmanlarından biridir stres.Kızlar benim kahverengi kanamam vardoktora gittik hemen acilden baktı kese gözüküyor düzgün hala bozulmamış dedi yolc sac kesesinide gördü 5+2 günlüğüm çok korluyorum. Yapabilecek bişeyimiz yok dedi. Progestan yazdı zaten proluton iğneside vuruluyorum sizce kahverengi leke düşük belirtisimi
![]()
Tam hatırlamıyorum ama 6-8 saat kalıyor galiba sonra zaten yürümen gerekiyorKaç saat kalıyor o sondaj
Sonradan yaptim onu yaptım diye söylemese güzel bence deHımm onu yapar doğru yanındaki boşaltıcak eee ne güzel seni üzen birine yaptırtılacak en güzel şey bence yapsın