- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.566
- 498
Canim sen nasil oldun?
Canım halen zorlu geçiyor ama doktorum bunun normal olduğu konusunda ısrarcı hatta iki tane doktorda aynı şekilde düşünüyor.
Bana kesinlikle zorla yemek yeme dedi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim sen nasil oldun?
Arkadaşlar
Dr dan çıktım
Kese büyümüş bebek Yok
Haftaya gel dedi
Moralim çok bozuk , bugün 7+0 dayız
doktora ilk gittiğimde 4 haftalıktım kese yoktu hamilesiniz dedi emin misiniz söylicem eşime aileme dedim eminim tabi bu sonuçla gelene hamilesin diyoruz gerisi nasip 9 ay boyunca heran herşey olabilir hiç mi söylemicen demişti ben de söyledimDün kayınvalideme gittik rüyasında kestane yedikten sonra kustuğumu görmüş, ben rüyamda gördüm hamilemisin yoksaa diyorrr
Allah'tan eşimle öncesinden nolur nolmaz önce bi keseyi ve bebeği görelim sonra söyleriz diye anlaştıktaa bişey demedik ama napıcagımı bilemedim resmenn :)
yok daha aramadılar ama e nabıza baktım aşılar eklenmişSen ertele ozaman canım . Kalp atışıda duyarsın iyi olur. Sağlık ocagından aradılar mı ?
Bende bogayim tek anlasamadigim burc ikizler. Annem kardesim kuzenlerim hep ikizlerBen boğayım en yakın arkadaşım ikizler ablam ikizler bence sorun yok çok iyi anlaşırım ikizlerle :)
He benımde eklenmiş ..yok daha aramadılar ama e nabıza baktım aşılar eklenmiş
ancak 10 güne kadar ertelerim sonra giderim inşallah sağlıcakla duyarım![]()

Kızlar çıktı inanamıyorum![]()
Evet tartışmada diyecek biliyorumHımmmm anladım şimdi sen boşaltma işini diyorsun çıkarma değil ya uzun süre kalırsa poşeti boşaltmak gerekiyor onda da birşey yok zaten ama doğumda o kadar uzun kalmaz zaten sonda yuh onu bile başına mı kakıyor insanın
İnşallah canımHadi hayırlı olsun katlana katlana artar insallah
Ben sezeryanda korkmam 4 tane normal doğum yaptım sorunsuz bir tanesi 4 kiloya yakin 12 saat boyunca sancimi çekip gittim yarim saate doğum yaptimO zaman sende kendini korkutma canım kahkaha atarak girelim doğuma inşallah![]()
Arkadaşlar benimki sürpriz Bi gebelik oldu antibiyotik ve soguk algınlığı ilacı kullandım 10 gün öncesine Kadar ne düşünüyorsunuz bu konuda
Geçmiş olsun canımKızlar nasılsınız
Dün berbat bir gece geçirdim , hani dün hatırlarsanız rahmimin olduğu yer çok acıyor diyordum akşam daha iyiydim ama gece acıyla uyandım yarım saat direndim geçer belki diye kıvrandım resmen dayanamaz hale gelince eşimi uyandırdım acile gittik serum verdiler ağrım hafifledi sonra ultrasona girdim dış gebelik şüphesinden dolayı emin olamadılar poliklinik ultrasonuna yönlerdirdiler çok şükür büyüyen kistlerim dışında sıkıntı yok ama gece 5den sabah 10a kadar hastanedeydik
Sonra kendi doktoruma gittim şükürler olsun pıt pıt ını gördük miniğimin ama sesi duymak için biraz daha büyümesi gerekiyor dedi
Eve gelir gelmez uyudum şimdi kalktım
Bu kistler 12 haftaya kadar büyüyecekmiş burda bir arkadaş söylemişti zaten ve bu ataklar tekrarlayacakmış olsun miniğim iyiymiş ona zararı yokmuş :)
KatılıyorumSağlıkla gelsinler insallah da ikizler olması artık gözümüzde değil
Kızlar çıktı inanamıyorum![]()

Allah bagislasin benimde SAT 25 ağustosMerhaba sevgili haziran anneleri
Sizi bir suredir takip ediyorum ama ancak yazmaya karar verdim. Bugun bebegimin kalp atışlarını duyduk cok şükür
Normalde satim 25 agustos ama bugun doktorum satımı 1 eylul olarak değiştirdi.(tüp bebek olduğu icin)
Ultrasonda bebeğim 6+3 olarak görülüyor
Sanırım en büyüğünüz benim
Bilgilerimi paylasiyorum eklerseniz sevinirim
Ilk bebegim umarım tek olmaz
Sat:1 eylül
Bebeğimin doğacağı tarih: 08 haziran
Denizlide oturuyorum
Kilomu bilmiyorum henüz tartilmadim
Herkese sorunsuz bir gebelik diliyorum. Vaktiyle saglikla bebeklerimize kavusalim insallah![]()
Cumlemizinkini bagislasin rabbim.Allah bagislasin benimde SAT 25 ağustos
Arkadaşına tam kaç günlükken öyle demişler acabahakkında hayırlısı neyse o olsun bi arkadaşıma da öyle demiş sonra gözükmüş. herşey nasip , çok iyi düşün canım. inşallah bebeğin ordadır.