• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Dün kayınvalideme gittik rüyasında kestane yedikten sonra kustuğumu görmüş, ben rüyamda gördüm hamilemisin yoksaa diyorrr :KK70:

Allah'tan eşimle öncesinden nolur nolmaz önce bi keseyi ve bebeği görelim sonra söyleriz diye anlaştıktaa bişey demedik ama napıcagımı bilemedim resmenn :)
doktora ilk gittiğimde 4 haftalıktım kese yoktu hamilesiniz dedi emin misiniz söylicem eşime aileme dedim eminim tabi bu sonuçla gelene hamilesin diyoruz gerisi nasip 9 ay boyunca heran herşey olabilir hiç mi söylemicen demişti ben de söyledim :-)

Sen ertele ozaman canım . Kalp atışıda duyarsın iyi olur. Sağlık ocagından aradılar mı ?
yok daha aramadılar ama e nabıza baktım aşılar eklenmiş :D
ancak 10 güne kadar ertelerim sonra giderim inşallah sağlıcakla duyarım❤️

yok daha aramadılar ama e nabıza baktım aşılar eklenmiş :KK70:
ancak 10 güne kadar ertelerim sonra giderim inşallah sağlıcakla duyarım❤️
He benımde eklenmiş ..
1 ay sonra dediği doğumdan sonra mıı 1 aylık hamıleyken mı :KK53:
Bide ben hepatit B aşısı vuruldum aslında neden tekrar vuruyolar ki :sinirli:
Zaten sevmem iğneleri :KK51:

Arkadaşlar benimki sürpriz Bi gebelik oldu antibiyotik ve soguk algınlığı ilacı kullandım 10 gün öncesine Kadar ne düşünüyorsunuz bu konuda

Doktorun daha iyi bilir ama
Benim doktorum demistiki hamileleigini öğrene kadar kullandığın ilaclarin etkisi olmaz

Kızlar nasılsınız
Dün berbat bir gece geçirdim , hani dün hatırlarsanız rahmimin olduğu yer çok acıyor diyordum akşam daha iyiydim ama gece acıyla uyandım yarım saat direndim geçer belki diye kıvrandım resmen dayanamaz hale gelince eşimi uyandırdım acile gittik serum verdiler ağrım hafifledi sonra ultrasona girdim dış gebelik şüphesinden dolayı emin olamadılar poliklinik ultrasonuna yönlerdirdiler çok şükür büyüyen kistlerim dışında sıkıntı yok ama gece 5den sabah 10a kadar hastanedeydik
Sonra kendi doktoruma gittim şükürler olsun pıt pıt ını gördük miniğimin ama sesi duymak için biraz daha büyümesi gerekiyor dedi
Eve gelir gelmez uyudum şimdi kalktım
Bu kistler 12 haftaya kadar büyüyecekmiş burda bir arkadaş söylemişti zaten ve bu ataklar tekrarlayacakmış olsun miniğim iyiymiş ona zararı yokmuş :)
Geçmiş olsun canım

Merhaba sevgili haziran anneleri
Sizi bir suredir takip ediyorum ama ancak yazmaya karar verdim. Bugun bebegimin kalp atışlarını duyduk cok şükür :halay:
Normalde satim 25 agustos ama bugun doktorum satımı 1 eylul olarak değiştirdi.(tüp bebek olduğu icin)
Ultrasonda bebeğim 6+3 olarak görülüyor :nazar:
Sanırım en büyüğünüz benim :anneadayı:
Bilgilerimi paylasiyorum eklerseniz sevinirim
Ilk bebegim umarım tek olmaz :21:
Sat:1 eylül
Bebeğimin doğacağı tarih: 08 haziran
Denizlide oturuyorum
Kilomu bilmiyorum henüz tartilmadim:oops:
Herkese sorunsuz bir gebelik diliyorum. Vaktiyle saglikla bebeklerimize kavusalim insallah:anne:

Daha 2 ayım dolmadab 1 kilo almış ım ben bu hamileliği 30 kapatırım heralde:rolleyes::stop::kk77:

Merhaba sevgili haziran anneleri
Sizi bir suredir takip ediyorum ama ancak yazmaya karar verdim. Bugun bebegimin kalp atışlarını duyduk cok şükür :halay:
Normalde satim 25 agustos ama bugun doktorum satımı 1 eylul olarak değiştirdi.(tüp bebek olduğu icin)
Ultrasonda bebeğim 6+3 olarak görülüyor :nazar:
Sanırım en büyüğünüz benim :anneadayı:
Bilgilerimi paylasiyorum eklerseniz sevinirim
Ilk bebegim umarım tek olmaz :21:
Sat:1 eylül
Bebeğimin doğacağı tarih: 08 haziran
Denizlide oturuyorum
Kilomu bilmiyorum henüz tartilmadim:oops:
Herkese sorunsuz bir gebelik diliyorum. Vaktiyle saglikla bebeklerimize kavusalim insallah:anne:
Allah bagislasin benimde SAT 25 ağustos

Back
X