• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Merhaba sevgili haziran anneleri
Sizi bir suredir takip ediyorum ama ancak yazmaya karar verdim. Bugun bebegimin kalp atışlarını duyduk cok şükür :halay:
Normalde satim 25 agustos ama bugun doktorum satımı 1 eylul olarak değiştirdi.(tüp bebek olduğu icin)
Ultrasonda bebeğim 6+3 olarak görülüyor :nazar:
Sanırım en büyüğünüz benim :anneadayı:
Bilgilerimi paylasiyorum eklerseniz sevinirim
Ilk bebegim umarım tek olmaz :21:
Sat:1 eylül
Bebeğimin doğacağı tarih: 08 haziran
Denizlide oturuyorum
Kilomu bilmiyorum henüz tartilmadim:oops:
Herkese sorunsuz bir gebelik diliyorum. Vaktiyle saglikla bebeklerimize kavusalim insallah:anne:
Hoş geldin aramıza :)

Valla ben de bu bebegj sezeryan yapmak istiyorum nasip olursa
Kuzum sakın beni yanlış anlama ama neden sezeryan yapmak için,Bebek istiyorum??bir çok insan Bebek isteyip de Bebek sahibi olamıyor,bu düşüncen çok yanlış.Sen sanırım tüplerini bağlatmak istiyorsun,ama neden Doğum kontrol yöntemlerini kullanmıyorsun?En basiti ücretsiz olarak bir sağlık ocağına gidip,spiral taktırabilirsin,25 yaş için 5 tane çocuk Allah yardımcın olsun

Merhaba sevgili haziran anneleri
Sizi bir suredir takip ediyorum ama ancak yazmaya karar verdim. Bugun bebegimin kalp atışlarını duyduk cok şükür :halay:
Normalde satim 25 agustos ama bugun doktorum satımı 1 eylul olarak değiştirdi.(tüp bebek olduğu icin)
Ultrasonda bebeğim 6+3 olarak görülüyor :nazar:
Sanırım en büyüğünüz benim :anneadayı:
Bilgilerimi paylasiyorum eklerseniz sevinirim
Ilk bebegim umarım tek olmaz :21:
Sat:1 eylül
Bebeğimin doğacağı tarih: 08 haziran
Denizlide oturuyorum
Kilomu bilmiyorum henüz tartilmadim:oops:
Herkese sorunsuz bir gebelik diliyorum. Vaktiyle saglikla bebeklerimize kavusalim insallah:anne:
Hoş geldin. Benim bebişte tedaviyle oldu. Pazartesi kontrolum var bizde o zaman goruruz insallah.

Kuzum sakın beni yanlış anlama ama neden sezeryan yapmak için,Bebek istiyorum??bir çok insan Bebek isteyip de Bebek sahibi olamıyor,bu düşüncen çok yanlış.Sen sanırım tüplerini bağlatmak istiyorsun,ama neden Doğum kontrol yöntemlerini kullanmıyorsun?En basiti ücretsiz olarak bir sağlık ocağına gidip,spiral taktırabilirsin,25 yaş için 5 tane çocuk Allah yardımcın olsun
Canim korunuyordum 1 gün hariç doğum kontrol hapı emzirme döneminde onermiyorlar Allah isteyen herkese çocuk nasip etsin benim yerimde olsan eminim sende baglatmak istersin bir keresinde spiral bagattim hamile kaldim artik güvenmiyorum ve 6. Çocuk için dusunemem canim dediğim gibi keşke aralarında 3 4 yas olsaydı baglatmazdim ama çok yiprandim kaynana kayin baba kaynim çocuklar misafirler Yoruldum en.son doğumda 3 gün olmuştu misafir geldi benle kavga etti gel yardıma diye benim evim tek olsaydı belki dusunmezdjm

Ya çok şükür 4 kizim var 5. Çocuk bu bu devirde o kadar çocuk getirmek istemiyordum ama nasip iste yasim çok küçük tüp baglatmak istiyorum çünkü 5 çocuk yetmezmi sence
Allah sana gani gani sabır vermiş :) maşallah :nazar:
Tüp bağlatmak yerine spral neden düşünmüyorsun canim.
Kaç yaşındasın bu arada

Kızlaaaaaaar. İyi akşamlar. Mesajların çoğunu okudum. Kanaması olanlara çok üzüldüm. Ben bu aralar o kadar yoğunumki anlatamam kayınvalidemin günü arkadaşımın bebek mevlüdü teyzemin yasini vs derken evin yolunu akşam buluyorum. Koşturmaktanmıdır neden hiç bi belirtim yok aslında korkuyorumda biraz inşallah sağlıklıdır. Birde bu günlerde sapsarı kıvamlı bi akıntım oluyor hiç bu kadar sarı olmazdı sizce bu kötü bişeymi?

Back
X