- 15 Ağustos 2017
- 546
- 472
- 53
Allah razı olsun canm evlatlarmızı bapışlasn RabbimAllah yardımcın olsun canım tez zamanda sorun sıkıntı geçsin sağlığınıza kavuşun inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canm evlatlarmızı bapışlasn RabbimAllah yardımcın olsun canım tez zamanda sorun sıkıntı geçsin sağlığınıza kavuşun inşallah
Tam kaç günlükmüş acaba boş gebelik dedikleri zamanDaha erken acele etme arkadaşımın başına geldi boş gebelik dediler kürtaja alacaklardı 1 hafta bekledi göründü dua et canım bol bol
Valla ben de bu bebegj sezeryan yapmak istiyorum nasip olursaCumlemizinkini bagislasin rabbim.
Benim de sezeryan olacak sizinki gibi
daha erken alıcaz bebeleri kucagimiza![]()
Israrla sezeryan istemenin sebebi nedir ?Valla ben de bu bebegj sezeryan yapmak istiyorum nasip olursa
Hoş geldin aramıza :)Merhaba sevgili haziran anneleri
Sizi bir suredir takip ediyorum ama ancak yazmaya karar verdim. Bugun bebegimin kalp atışlarını duyduk cok şükür
Normalde satim 25 agustos ama bugun doktorum satımı 1 eylul olarak değiştirdi.(tüp bebek olduğu icin)
Ultrasonda bebeğim 6+3 olarak görülüyor
Sanırım en büyüğünüz benim
Bilgilerimi paylasiyorum eklerseniz sevinirim
Ilk bebegim umarım tek olmaz
Sat:1 eylül
Bebeğimin doğacağı tarih: 08 haziran
Denizlide oturuyorum
Kilomu bilmiyorum henüz tartilmadim
Herkese sorunsuz bir gebelik diliyorum. Vaktiyle saglikla bebeklerimize kavusalim insallah![]()
3 aylik oldu teyzesi .Cok gazlı gece gunduz ayaktayiz .Arabayla gezdirmeler ,haftada 1 gun kesin hastanedeyiz.Sen nasilsin bebisin nasil buymustur baya:)
Inşallah öyledir Saol canımDoktorun daha iyi bilir ama
Benim doktorum demistiki hamileleigini öğrene kadar kullandığın ilaclarin etkisi olmaz
Ya çok şükür 4 kizim var 5. Çocuk bu bu devirde o kadar çocuk getirmek istemiyordum ama nasip iste yasim çok küçük tüp baglatmak istiyorum çünkü 5 çocuk yetmezmi senceIsrarla sezeryan istemenin sebebi nedir ?
1000 çok fazla depilmi acaba
Kuzum sakın beni yanlış anlama ama neden sezeryan yapmak için,Bebek istiyorum??bir çok insan Bebek isteyip de Bebek sahibi olamıyor,bu düşüncen çok yanlış.Sen sanırım tüplerini bağlatmak istiyorsun,ama neden Doğum kontrol yöntemlerini kullanmıyorsun?En basiti ücretsiz olarak bir sağlık ocağına gidip,spiral taktırabilirsin,25 yaş için 5 tane çocuk Allah yardımcın olsunValla ben de bu bebegj sezeryan yapmak istiyorum nasip olursa
Hoş geldin. Benim bebişte tedaviyle oldu. Pazartesi kontrolum var bizde o zaman goruruz insallah.Merhaba sevgili haziran anneleri
Sizi bir suredir takip ediyorum ama ancak yazmaya karar verdim. Bugun bebegimin kalp atışlarını duyduk cok şükür
Normalde satim 25 agustos ama bugun doktorum satımı 1 eylul olarak değiştirdi.(tüp bebek olduğu icin)
Ultrasonda bebeğim 6+3 olarak görülüyor
Sanırım en büyüğünüz benim
Bilgilerimi paylasiyorum eklerseniz sevinirim
Ilk bebegim umarım tek olmaz
Sat:1 eylül
Bebeğimin doğacağı tarih: 08 haziran
Denizlide oturuyorum
Kilomu bilmiyorum henüz tartilmadim
Herkese sorunsuz bir gebelik diliyorum. Vaktiyle saglikla bebeklerimize kavusalim insallah![]()
Arkadaşlar benimki sürpriz Bi gebelik oldu antibiyotik ve soguk algınlığı ilacı kullandım 10 gün öncesine Kadar ne düşünüyorsunuz bu konuda
Canim korunuyordum 1 gün hariç doğum kontrol hapı emzirme döneminde onermiyorlar Allah isteyen herkese çocuk nasip etsin benim yerimde olsan eminim sende baglatmak istersin bir keresinde spiral bagattim hamile kaldim artik güvenmiyorum ve 6. Çocuk için dusunemem canim dediğim gibi keşke aralarında 3 4 yas olsaydı baglatmazdim ama çok yiprandim kaynana kayin baba kaynim çocuklar misafirler Yoruldum en.son doğumda 3 gün olmuştu misafir geldi benle kavga etti gel yardıma diye benim evim tek olsaydı belki dusunmezdjmKuzum sakın beni yanlış anlama ama neden sezeryan yapmak için,Bebek istiyorum??bir çok insan Bebek isteyip de Bebek sahibi olamıyor,bu düşüncen çok yanlış.Sen sanırım tüplerini bağlatmak istiyorsun,ama neden Doğum kontrol yöntemlerini kullanmıyorsun?En basiti ücretsiz olarak bir sağlık ocağına gidip,spiral taktırabilirsin,25 yaş için 5 tane çocuk Allah yardımcın olsun
Allah sana gani gani sabır vermiş :) maşallahYa çok şükür 4 kizim var 5. Çocuk bu bu devirde o kadar çocuk getirmek istemiyordum ama nasip iste yasim çok küçük tüp baglatmak istiyorum çünkü 5 çocuk yetmezmi sence
Hosbuldum canim. Gorursun duyarsin insallah. Once monitörde yanip sonen minik bir isik gordum sonra dunyanin en guzel sesi. Rabbim isteyen herkese nasip etsinHoş geldin. Benim bebişte tedaviyle oldu. Pazartesi kontrolum var bizde o zaman goruruz insallah.
Inşallah canım saolHiçbirşey olmaz öğrenene kadar Allah korur derler
3. Kizimda hamile kaldigimda spiral düşmüş fark etmemisim o yüzden güvenmiyorum 25 yasindayim 5. ÇocukAllah sana gani gani sabır vermiş :) maşallah
Tüp bağlatmak yerine spral neden düşünmüyorsun canim.
Kaç yaşındasın bu arada
Amin canimmm❤ Allah'ım herkese nasip etsin.Hosbuldum canim. Gorursun duyarsin insallah. Once monitörde yanip sonen minik bir isik gordum sonra dunyanin en guzel sesi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin![]()