- 15 Ağustos 2017
- 546
- 472
- 53
Hastanede yatyprum gözrtm altnda iğne serum brazdan doktor karar verecek akıveme canm teşeklğr ederim ilginçinCanım çok geçmiş olsun daha şimdi okuyorum şimdi nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastanede yatyprum gözrtm altnda iğne serum brazdan doktor karar verecek akıveme canm teşeklğr ederim ilginçinCanım çok geçmiş olsun daha şimdi okuyorum şimdi nasılsın
Çok geçmiş olsun canm umarım hiç bi sıkıntı olmazHastanede yatyprum gözrtm altnda iğne serum brazdan doktor karar verecek akıveme canm teşeklğr ederim ilginçin

Ben cebimde leblebi taşıyorum bir de ekmek çok yemeye başladm midemi bastırıyor sanki .. yne de çok şükür daha iyiyimBulantısı olan arkadaşlar neler yiyorsunuz su bile içemez oldum ne yiycem bilmiyorum mutfağa girince çok kötü oluyorum hem açım hem sürekli midem bulanıyor yiyemiyorum çok kötü durumdayım
Ben cebimde leblebi taşıyorum bir de ekmek çok yemeye başladm midemi bastırıyor sanki .. yne de çok şükür daha iyiyim
O zaman gunaydin bizeGünaydın herkese mutlu hafta sonlarıben yine akşam erkenden uyuyup sabah erkenden uyanıyorum
Bende yattim 1 gece igne serum takviyesiyle.insaallah guzel haberler alirsin arkadasimHastanede yatyprum gözrtm altnda iğne serum brazdan doktor karar verecek akıveme canm teşeklğr ederim ilginçin
Bi dene canım ekmek peynir fln ye iyi gelir inşallahLeblebi bana fayda etmiyor gibi ekmeği deneyim inşallah iyi gelir teşekkür ederim
Tetanoz muOnlar bebeğin aşıları :) bize sadece tetanoz yapılacak

Merhaba canım dr sana geç döllenme demişti değil mi ? Ben de dün gittim kesen büyümüş ama bebek Yok dediÇok geçmiş olsun canm umarım hiç bi sıkıntı olmaz![]()
Canım hiç olumsuz düşünme lütfen .. inşallah güzel şeyler olur kesen ne kdrdı ve ultrasonda kaö hafta görünüyordu ?Merhaba canım dr sana geç döllenme demişti değil mi ? Ben de dün gittim kesen büyümüş ama bebek Yok dedi
Belki çıkabilir bir hafta daha bekleyelim dedi
Bu konuşmayı yapmak istemezdim dedi
Üzgündü
Üç gebeliğim de de ona gittim bu da dördüncüsü
Senin dr ne dedi tam olarak
Dr um geç döllenme va demedi bana hiç ...
Çok geçmiş olsun canm sende de mi kanama olduBende yattim 1 gece igne serum takviyesiyle.insaallah guzel haberler alirsin arkadasim
Teşekkür ederim canm inşaallahÇok geçmiş olsun canm umarım hiç bi sıkıntı olmaz![]()
Olsun canım bi kaç gün kaymış demekki gözün aydın keseyi görmüşsünüz :) benim 2.5 hafta farketti ultrasonla sat :)Günaydın kızlar doktordan geliyorum. Sat a göre 5+1 doktora göre 4+4 kese göründü
Günaydın canım inşallah güzel haberler verirsin.,, :)Hastanede yatyprum gözrtm altnda iğne serum brazdan doktor karar verecek akıveme canm teşeklğr ederim ilginçin
İnş canm benm hepimz 9 ayı kazasız belasıx atlatalm inşGünaydın canım inşallah güzel haberler verirsin.,, :)
Gözünaydın darısı kalp atışınaGünaydın kızlar doktordan geliyorum. Sat a göre 5+1 doktora göre 4+4 kese göründü