• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Günaydın herkese , yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hayırlı olsun , kalp atışını duyanlara da hayırlı olsun diyorum :) güzel bir cumartesi diliyorm :KK200:

Bulantısı olan arkadaşlar neler yiyorsunuz su bile içemez oldum ne yiycem bilmiyorum mutfağa girince çok kötü oluyorum hem açım hem sürekli midem bulanıyor yiyemiyorum çok kötü durumdayım
Ben cebimde leblebi taşıyorum bir de ekmek çok yemeye başladm midemi bastırıyor sanki .. yne de çok şükür daha iyiyim

Çok geçmiş olsun canm umarım hiç bi sıkıntı olmaz :dua:
Merhaba canım dr sana geç döllenme demişti değil mi ? Ben de dün gittim kesen büyümüş ama bebek Yok dedi
Belki çıkabilir bir hafta daha bekleyelim dedi
Bu konuşmayı yapmak istemezdim dedi
Üzgündü
Üç gebeliğim de de ona gittim bu da dördüncüsü
Senin dr ne dedi tam olarak
Dr um geç döllenme va demedi bana hiç ...

Merhaba canım dr sana geç döllenme demişti değil mi ? Ben de dün gittim kesen büyümüş ama bebek Yok dedi
Belki çıkabilir bir hafta daha bekleyelim dedi
Bu konuşmayı yapmak istemezdim dedi
Üzgündü
Üç gebeliğim de de ona gittim bu da dördüncüsü
Senin dr ne dedi tam olarak
Dr um geç döllenme va demedi bana hiç ...
Canım hiç olumsuz düşünme lütfen .. inşallah güzel şeyler olur kesen ne kdrdı ve ultrasonda kaö hafta görünüyordu ?
Benim gittiğimde sata göre 7+5 di ultrasonda 5+1 çıktı. Doktor bi şaşırdı adet düzensizliğin var mı dedi yok aslında dedim , 5 hafta görünüyor dedi sadece keseyi görebildik o yüzden ben kalp atışını duymayı bekliyordum , geç döllenme olmuş dedi ben zaten tahmin etmiştim reglim 5 gün geçince kan değerim 27 ydi çünkü dedim , olumsuz bişey söylemedi miyom varmış ona odaklandı biraz hatta eşim korktu miyom sıkıntı mı dedi düşük fln yapmaz ağrılı geçebilir biraz ama çok dikkatli ol rapor verebilirim ilerde sana dedi bir de ilişki yasağı koyuyorum dedi
3 hafta sonraya randevu verdi ..
Senin adet düzensizliğin var mı peki ? Başka bir doktora daha git için bi rahatlasın istersen.

Back
X