- 6 Eylül 2013
- 4.492
- 2.316
- 248
Aramıza hoş geldin canımMeraba bende araniza katılmak isterimbende haziranda doğum yapıcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aramıza hoş geldin canımMeraba bende araniza katılmak isterimbende haziranda doğum yapıcam
Hosbulduk saol canımAramıza hoş geldin canım![]()
Canım geç okuduğum için çoğu zaman yorum yazmıyorum ama akıntı değilde kaşıntıyı muhakkak Dr danış belirtiye gelince herkesde farklı bende de 7. Haftadayım şimdiye kadar kistlerden dolayı ara ara kaşık ağrısı dışında hiç bir farklılık YÖK olmasın içini rahat tutSorucam yarın çok sağolun inşallah dediğiniz gibidir allah hepimizin bebişlerini korusun![]()
Evet çok şükür canım en azından artık hazırlıklıyım çekilen acı sorun değil de ne olduğunu bilmiyosun normal bir durum olmadığını hissediyorsun , tamam dedim buraya kadarmış bitti bebeğim gidiyor o düşünce berbattı allah kimseye yaşatmasınrainbow4607 zor bir gece gecirmissin ama cok sukur minigin iyiymis Allah miniklerimizi korusun
Aynen canım sürekli ayakta olmak yüksek sesle konuşmak bel ağrısı kaşık ağrısı herşeyi yapıyorKızlar aranızda öğretmen olan var mı ben dün okulda ayakta çok durduğum için akintim çok gelmişti mesela çok zorlaniliyor mu kusma evrelerinde felan
Evet hepsi yapıldı
Pıhtılaşma için iki adet iğne yapıyorum göbekten
Bariz bir sorunumuz da Yok başka
Hepsi yapıldı
Meraba bende araniza katılmak isterimbende haziranda doğum yapıcam

Hangi kitabı okuyosunKızlar uyku sorunu çekenlere kötü bi haberim varhamileyken uyku düzeniniz bebek doğduktan sonra onun düzeni oluyormuş yani genelde sık idrara çıkma gece sık sık uyanma vs bebeği çok etkiliyormuş bunu kitapta okudum sizinle de paylaşaym dedim
Evet hem vajinadan daha etkili yan etkisi de hiç YÖKKızlar ya bişey soracağım dün acildeki doktor bana progeston yazdı 8 saate 1 al dedi aç tok fark etmez dedi. Ama ben bu ilacı içtikten sonra çok fena başım dönüyor. İnternetten araştırdım aynı ilacı hem oral yani ağız yoluyla hemde hazneden kullanılabiliyormuş. Ve hazneden kullananlarda yan etki yapmıyormuş. Acaba doğrumu bendemi hazneden kullansam? Ben bu progestanın fitili olduğunu biliyordum ama aynı ilacın hem ağızdan hem alttan aldındığını bilmiyordum farklıdır diye tahmin ediyordum.
Dur ben sana yazıyım ben 5+3’de girdim ultrasyona 16,8 cm yazıyor bende normal mi,ne için bakıyosun5. Haftada keselerinizin boyutu kaç mm kızlar ? Ultrasonu olanlar bakıp yazabilir mi
Çiğ ete ellememek mi gerekiyor,ben de köfte yapmayı düşünüyordumYa kızlar ne dicem .
Şu çiğ eti elleme işine ne diyorsunuz .
Aklım çıkıyor yemek yaparken yanlışlıkla bıyerımı ellıcem de bebeğimde iz çıkcak diye
Hurafedır demi
Ama annem ablamlara ve bana hamıleyken beline böğürtlen sürmüş . Hepimzin aynı yerınde leke var![]()
Zencefili doktorum bana önermedi,ben de kronik faranjit var,onun için sordum,çok zor durumda kalırsan iç,ama ben önermiyorum dediElvan da var denemiştim ise yarıyor
Ama sağlıklı mi bilmiyorum
3 diye biliyordum dün öğrendimki 4 müş hemde koca kocaYaa yandık bende bianda alanlardanım malesef inş çok almayız kaç kistin var ki
Hayırlı olsun gözün aydın canımselam bayanlar bende haziran annesiyim inşAllah