- 1 Eylül 2018
- 1.166
- 1.202
- 133
Bende de var o ağrı normaldir heralde yaArkadaşlar kuyruk sokumu ağrısı olan var mı normal mi sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de var o ağrı normaldir heralde yaArkadaşlar kuyruk sokumu ağrısı olan var mı normal mi sizce
Senin ne kdrdı canım ?Herkezde farkli cnm benim degerlerim genele bakarak yuksek sanirimbenim degerim anlamadim
Amniyon sıvısı koruyor o yüzden karnın büyüyene kadar yatabilirsin yüz üstü :)Ben yüzüstü de yatıyorum birşey lur mu daha çok küçük zaten
Bence bişey olmaz zaten ya daha ufacık bişey. Büyüyünce zaten yatamıcaz istesek deya ben nasıl yatsam uyandığımda yüzüstü dönmüş oluyorum benim eşim de farketse gece nöbet tutar kesin
Delirmisler insan bi der ki hamile olan vardir yavas olalim.ancak gelirler ama nerdeeSenin ne kdrdı canım ?
Ben sabahtan gittim gratise kızlar saat 10 olmasna tağmen tıklım tıklımdı :)
Canm çok geçmiş olsun ya sen de ben gibi olmşsn bi anda geldi değil mi lekelenme inş tez zamanda atlatrsn sıkı sıkı tutunur bebeğin dualrım sennleTabı sormadan yapma. Devam edıyor mu? Ne zaman bıter bu cok zor sabah baya yogun geldı bakalım sonumuz ne olacak!
Evet bı anda ıkı gundur bıseyler var ama bugun baya yogun ılkkez oldu... amın canım sen atlattın mı sanada coook geçmıs olsunCanm çok geçmiş olsun ya sen de ben gibi olmşsn bi anda geldi değil mi lekelenme inş tez zamanda atlatrsn sıkı sıkı tutunur bebeğin dualrım sennle
Aynen 19 haziran ama bebisler o tarihi iskaliyor genelde:)Evet aynı görünüyor. Ultrasonda çıkan haftaya göre 19 haziran çıkıyor. Ben 2 haziran bekliyordum. Hayırlısı bakalım :)
Herkese merhaba arkadaşlar
Bebişlerinizin kalp atışlarını duydunuz mu?![]()
Sen kalp atışı için ne zaman gideceksin? Kese gördün demi :)Aynen 19 haziran ama bebisler o tarihi iskaliyor genelde:)
Salı günü kısmetse duymaya gidicemHerkese merhaba arkadaşlar
Bebişlerinizin kalp atışlarını duydunuz mu?![]()
Canim ben pzt kese icin gidicem daha sen gordun mu keseyi:)Sen kalp atışı için ne zaman gideceksin? Kese gördün demi :)
Amin hepimizin inşallahMaşallaahhh kuzum :) Allah evlatlarına sağlık versin uzun ömür nasip etsin şimdikinide sağ Salim kucağına al inşallah her gebelik farklı oluyomuş
Gormussun sanirim :)alttan mi bakti karindan miBenim 4+6 da 10. 5 mm
Evet gördüm :) 12cuma günü 3mm di 16 salı günü başka doktora gittim 10.5 mmdi. Bu hafta tekrar gidecem kan sonuçları için belki ultrason la bakar doktorum. Ama henüz görünmez herhalde.. Senin ilk randevun mu canımCanim ben pzt kese icin gidicem daha sen gordun mu keseyi:)
Ne mutlu sanaEvet ben dun ve bugun dinledim