- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
- 158
Çabuk geçer günler inşallah :) Ankarada sın galiba hangi hastaneye gidiyorsunTamam canım veririm tabiki benm daha 2 hfta var :) sabretmek çok zor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çabuk geçer günler inşallah :) Ankarada sın galiba hangi hastaneye gidiyorsunTamam canım veririm tabiki benm daha 2 hfta var :) sabretmek çok zor![]()
Evet gördük çok şükür , daha çok küçük olduğu için basınç az olur ses duyamayız dedi gelip giden pırpır ı gördük ama:)) inş canım darısı sana kontrol nezaman
Amin :) Evet herkeste farkli genel olarak 6. Hafta dolunca kalp atislari duyuluyor sağlıklı olsunlarda 7. Haftayi da bekleriz 8 i deİnşallah inşallah :) sen de görürsün inşallah hem keseyi hem bebişi. Herkes de farklı ilerliyor herhalde süreç. 6 haftada kalp atışı duyan da var 9 haftada duyan da.. Heyecanla bekliyorum ilk deneyimim olacak o yüzden sabırsızım :)
Yazın bilgilerinizi beni etiketleyerek ben eklicem müsait olduğum bi zaman :) Bu ara annem taşınıyorda buraya bile zor giriyorum:)Canım ben bu listede yokum da devam ediyor musun listeye eklemeye acaba ona göre bilgilerimi yazayim
Sen gordun mu canim keseyiİkimiz resmen aynıyız sata göre benmde 29 mayısken ultrasonda 17 hazirana kaydı :) hem de adaşız![]()
Ablama söyledim zaten o aylardır sürecin içinde bütün Dr kontrollerinden haberdar anneciğim rahmetli hayatta olsa onada hemen söylerdim eşim ailesine henüz söylemediKızlar hemen ailenize söylediniz mi gebeliginizi yoksa kalp atışı duyana kadar beklediniz mi biz 2 yıldır beklediğimiz için hep haber bekledikleri için söyleyip ya sonra ilerlemez sorun cikarsa diye korkuyoruz
Tabi canım kese görmekte çok güzel. Sen de güzel haberler alırsın inşallahAmin :) Evet herkeste farkli genel olarak 6. Hafta dolunca kalp atislari duyuluyor sağlıklı olsunlarda 7. Haftayi da bekleriz 8 i de![]()
Evet bı anda ıkı gundur bıseyler var ama bugun baya yogun ılkkez oldu... amın canım sen atlattın mı sanada coook geçmıs olsun[/QUOTE
Kese etrafı kanama alanı oluştu iğne yedim progestan fln kahveye döndü şu an kırmızıdan .Biraz daha toparladm canm inş sen de iyileşirsn

Kanda çıkınca söyledik canım biz herkez bilioKızlar hemen ailenize söylediniz mi gebeliginizi yoksa kalp atışı duyana kadar beklediniz mi biz 2 yıldır beklediğimiz için hep haber bekledikleri için söyleyip ya sonra ilerlemez sorun cikarsa diye korkuyoruz
Allah ım köttü bişey yaşatmasın ama insanda dayanamıyor ki Ben kalp atışlarını duyana kadar söyleme taraftarı değildim ama eşim ve kızım ailelerimize iletmiş ...Kızlar hemen ailenize söylediniz mi gebeliginizi yoksa kalp atışı duyana kadar beklediniz mi biz 2 yıldır beklediğimiz için hep haber bekledikleri için söyleyip ya sonra ilerlemez sorun cikarsa diye korkuyoruz
Bizimde aynı Perşembe gittik doktora iki hafta sonra kontrole çağırdı .hamile olduğumu öğrenmeden önce doktora gitmiştim tiroidler için her şey yolunda dedi şeker testi istedi yaptıracaktım sürekli erteledim gidemedim hamileliği öğrenince de cesaret edemedim gebelik çok yeni diyeBen pınpıtı gördüm ama sesi henüz duyamadık nasipse çarşamba şeker testim var onu duyarız heralde. Kızlar dua edin test iyi geçsin
Canım hala okuyor mu kahve akıntın?Kahve benımde panık yapmıyorum oyuzden herkes korkma dıyo ınsallah oyle olur hayırlısı olsun canım. Insallah
S S N O W F L A K E
İnş gğzel sonuçlarla gelirsin canımBen pınpıtı gördüm ama sesi henüz duyamadık nasipse çarşamba şeker testim var onu duyarız heralde. Kızlar dua edin test iyi geçsin
Bizim cadıların bir süpürgesi eksik zatenBebek erkek olursa ismi benim eski soyadim olacak belli yani.kiz olursa kizima biraktik 4 sayfa liste hazirlamis eleyecekmisiz de sececkmisiz![]()
Benim öğrendiğim günden beri midem bulanıyor ilk çocuğumda hiç olmamıştıKızlar bu arada bulantılarınız başladı mı?![]()
Ben 3 ay dolana kadar kimseye söylemeyi düşünmüyorum (sadece ailelerimiz ve siz biliyorsunuz)Sosyal medyayı bile çok aktif kullanırdım,yaklaşık 1.5aydır resim bile yüklemiyorum,yıldızım çok düşük,çok kolay nazara geliyorumBen kalp atışlarını duyana kadar söyleme taraftarı değildim ama eşim ve kızım ailelerimize iletmiş ...
Bana kalsa kalp atisibi duyana kadar kimseye söylemezdim.
Ya canm burdan acık yazmak hosuma gıtmıyoCanım hala okuyor mu kahve akıntın?
her wcde dıyım sen anla sadece sabah yogunduEvet ya zor dayanıyoruzKanda çıkınca söyledik canım biz herkez bilioAllah ım köttü bişey yaşatmasın ama insanda dayanamıyor ki
![]()
Ah ah ilk olunca valla zorlanıyoruz söylememe konusunda ama Allah tan uzagiz suanlik bekliyoruzBen kalp atışlarını duyana kadar söyleme taraftarı değildim ama eşim ve kızım ailelerimize iletmiş ...
Bana kalsa kalp atisibi duyana kadar kimseye söylemezdim.