• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Evet gördük çok şükür , daha çok küçük olduğu için basınç az olur ses duyamayız dedi gelip giden pırpır ı gördük ama:)) inş canım darısı sana kontrol nezaman

Pazartesi günü devlet hastanesine jel yazdırmaya gitcem bakarsa pazartesi ama normal kontrolüm 30unda canım daha var

İnşallah inşallah :) sen de görürsün inşallah hem keseyi hem bebişi. Herkes de farklı ilerliyor herhalde süreç. 6 haftada kalp atışı duyan da var 9 haftada duyan da.. Heyecanla bekliyorum ilk deneyimim olacak o yüzden sabırsızım :)
Amin :) Evet herkeste farkli genel olarak 6. Hafta dolunca kalp atislari duyuluyor sağlıklı olsunlarda 7. Haftayi da bekleriz 8 i de:KK51:

İkimiz resmen aynıyız sata göre benmde 29 mayısken ultrasonda 17 hazirana kaydı :) hem de adaşız :KK49:
Sen gordun mu canim keseyi
Bu arada takvimindeki bilgi cok garip bebek kursun kalemin arkasindaki silgiye sigabilir ne ya:D

Kızlar hemen ailenize söylediniz mi gebeliginizi yoksa kalp atışı duyana kadar beklediniz mi biz 2 yıldır beklediğimiz için hep haber bekledikleri için söyleyip ya sonra ilerlemez sorun cikarsa diye korkuyoruz
Ablama söyledim zaten o aylardır sürecin içinde bütün Dr kontrollerinden haberdar anneciğim rahmetli hayatta olsa onada hemen söylerdim eşim ailesine henüz söylemedi

Kızlar hemen ailenize söylediniz mi gebeliginizi yoksa kalp atışı duyana kadar beklediniz mi biz 2 yıldır beklediğimiz için hep haber bekledikleri için söyleyip ya sonra ilerlemez sorun cikarsa diye korkuyoruz
Kanda çıkınca söyledik canım biz herkez bilio:halay:Allah ım köttü bişey yaşatmasın ama insanda dayanamıyor ki :KK15:

Ben kalp atışlarını duyana kadar söyleme taraftarı değildim ama eşim ve kızım ailelerimize iletmiş ...
Bana kalsa kalp atisibi duyana kadar kimseye söylemezdim.

Ben pınpıtı gördüm ama sesi henüz duyamadık nasipse çarşamba şeker testim var onu duyarız heralde. Kızlar dua edin test iyi geçsin
Bizimde aynı Perşembe gittik doktora iki hafta sonra kontrole çağırdı .hamile olduğumu öğrenmeden önce doktora gitmiştim tiroidler için her şey yolunda dedi şeker testi istedi yaptıracaktım sürekli erteledim gidemedim hamileliği öğrenince de cesaret edemedim gebelik çok yeni diye

Bebek erkek olursa ismi benim eski soyadim olacak belli yani.kiz olursa kizima biraktik 4 sayfa liste hazirlamis eleyecekmisiz de sececkmisiz:işsiz:
Bizim cadıların bir süpürgesi eksik zaten :KK55::KK70:
Kızımda tutturdu kız olursa adı chelsea olacakmış :-)

Ben kalp atışlarını duyana kadar söyleme taraftarı değildim ama eşim ve kızım ailelerimize iletmiş ...
Ben 3 ay dolana kadar kimseye söylemeyi düşünmüyorum (sadece ailelerimiz ve siz biliyorsunuz)Sosyal medyayı bile çok aktif kullanırdım,yaklaşık 1.5aydır resim bile yüklemiyorum,yıldızım çok düşük,çok kolay nazara geliyorum

Ah ah ilk olunca valla zorlanıyoruz söylememe konusunda ama Allah tan uzagiz suanlik bekliyoruz:KK51:

Back
X