- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 133
- 31
He konuşuruz, burda konuşulacak gibi değil arap saçına döndüEv işimi yine ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He konuşuruz, burda konuşulacak gibi değil arap saçına döndüEv işimi yine ?
Şimdiden alsak bi zararı olurmu ki prima daha iyi gibime geliyoBen de bakıyorum yavaş yavaş.. prima premium care iyi galiba benim aklımda o var .. onun dışında n11 11 kasım indiriminde bi kaç parça bişeyler almayı düşünüyoruz
Fitil şeklinde verdi bana sabah akşamdı şimdi sadece gece yatarken alsan yeter dedi.iyiye döndüğüne çok sevindim canım. aynen ben de mide bulantısı yaşamıyorum normalde ama keşke yaşasam da semptomların devam ettiğini bilsem diyorum. progestan şimdi 400 e çıkardı, ağızdan alıyorum. sana ağızdan mı önerdi yoksa fitil şeklinde mi önermişti?
Tamam sıkma canını bebegını dusunHe konuşuruz, burda konuşulacak gibi değil arap saçına döndü
Bende üşüyorum . Patiklerimi yunlu hırkalarımı çıkardım . Onlarla gezıyorumYa benim aklımı kurcalayan bişey var benim gibi olanlar yorum yapsın lütfen.
Gebelikte genellikle hararet basma olur ve ateş sürekli 37.38lerde seyreder ama ben niyeyse çookkk üşüyorum bir sorun yoktur değil mi
off offTamam sıkma canını bebegını dusun![]()
Evet canım 3-4.ay gibi başlarız karın şişmeye başlayınca :)Banada erken geldi çünkü karnım hala dümdüz. Zaten 2-3 kilo normalde de alıyoruz bence 4. Ay başlasak bile olur ama genede bilemicem ilk hamilelik olunca :)
ay çok sevindim ben direkt sana geleyim ya doğumda kaybolan ikiz gibi oldukBende üşüyorum . Patiklerimi yunlu hırkalarımı çıkardım . Onlarla gezıyorum
Benim de ayaklarim cok üşüyor . Patik giyiyorum yine de yetmiyor gibi geliyor. Bence normal.Ya benim aklımı kurcalayan bişey var benim gibi olanlar yorum yapsın lütfen.
Gebelikte genellikle hararet basma olur ve ateş sürekli 37.38lerde seyreder ama ben niyeyse çookkk üşüyorum bir sorun yoktur değil mi
Bio oil aldim.kizimdada kullanmistim o zaman turkiyede yoktu.birde bebe yagi aldimHangi yağları aldın canım ben de bakıyorum yavaştan
Aramızda 1 gun varya buyuk ıhtımalle ondan herseyımız aynıay çok sevindim ben direkt sana geleyim ya doğumda kaybolan ikiz gibi olduk

Çok geçmiş olsun canımKızlar çok kötüyüm hastanedeyim kusmaktan helak oldum şuan serum yiyorum çok şükür bebeğim iyi nasıl olucak böyle benim gibi olan varmı![]()
Bende çok üşüyorum, polar sabahlık ve havlu çorap anca ısıtıyor beni. 1 haftadır bu şekilde daha önce ki gebeliğim yazdı o yüzden bu defa neden böyle bilmiyorumYa benim aklımı kurcalayan bişey var benim gibi olanlar yorum yapsın lütfen.
Gözün aydın yerleşme kanamasıymış demek ki :)Evet canım yazdım az önce hatta 123.3 çıktı çok şükür iyiyiziki katından da fazla haftaya çarşamba bakalım kese görebilecek miyiz
Çok geçmiş olsun canımKızlar çok kötüyüm hastanedeyim kusmaktan helak oldum şuan serum yiyorum çok şükür bebeğim iyi nasıl olucak böyle benim gibi olan varmı![]()
Cokk gecmis olsun henuz bende oyle bisey yok ama senin suan ne kadarlik hamileligin daha ilerdeyse belki bizde daha baslamamistir :/Kızlar çok kötüyüm hastanedeyim kusmaktan helak oldum şuan serum yiyorum çok şükür bebeğim iyi nasıl olucak böyle benim gibi olan varmı![]()