• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar çok kötüyüm.
Sabah kahverengi lekelenmem var yazmıştım hatırlarsanız. Öğleden sonra kanama iyice arttı regl oluyormuşum gibi. Hala daha devam ediyor.
Hemen hastaneye gittik. Kese büyümüş ama bebeği göremedi üstelik vajinal muayeneye. Düşük riski %50 dedi. İğne yaptılar. Daha yapacak bir şeyimiz yok düşük olursa sağlıksız bir bebek olduğu içindir üzülme dedi. Acilde kadın doğum uzmanı yokmuş. Doktorumu aradık kendisi kalktı geldi ben bakayım diye odasını açtı. Beni o halde bırakmadığı için biraz sakinledim. Perşembeye kontrol randevum var. Bebeğim inşallah beni bırakmaz
Rabbim sana bağışlasın insallah

Ben bu bebegi ogrendigimde ilk aklima gelen hemen aldirmakti.annem ve esim en cok kizim ikna etti.
Ama gunlerdir düşük riski o bu su olunca hamile degil hasta gibi yatinca esimde bebegi istemedigim icin zorla doguracagim diye uzuntuden saniyor.
Hala istiyorsan aldiralim senin kizin zaten benim kizim baska cocuk olmasada olur dedi
Ama kalbini duydum yani orada iste biliyorum.
Catlak yagi alacak dusuk ilaclarimi aksatmadan icecek kadar benimsemisim icimde demek ki
Simdi kalbi atiyor istemedigimi dile getirirsem bama kusecek sanki uzulecek diye hissediyorum.
Arkadaslar ole 1 arafta kaldim ki
Keske en basta destekleselerdi aldirma kararimi diyorum
Simdi bilemiyorum ki

Kızlar çok kötüyüm.
Sabah kahverengi lekelenmem var yazmıştım hatırlarsanız. Öğleden sonra kanama iyice arttı regl oluyormuşum gibi. Hala daha devam ediyor.
Hemen hastaneye gittik. Kese büyümüş ama bebeği göremedi üstelik vajinal muayeneye. Düşük riski %50 dedi. İğne yaptılar. Daha yapacak bir şeyimiz yok düşük olursa sağlıksız bir bebek olduğu içindir üzülme dedi. Acilde kadın doğum uzmanı yokmuş. Doktorumu aradık kendisi kalktı geldi ben bakayım diye odasını açtı. Beni o halde bırakmadığı için biraz sakinledim. Perşembeye kontrol randevum var. Bebeğim inşallah beni bırakmaz
Canım benim kalbini ferah tut Rabbim edayan sadece aklına kötü şey getirme insallah bebeğin seninle kalır:KK200:

Kızlar çok kötüyüm.
Ah kuzum inş herşey yoluna girecek kanaman durdumu inş kontrolde bebeğini de görürsün bol bol dua

Canım dularım seninle içini ferah tut Bol bol elini karnına koy dua et uzan hiç kalkma ben çok duydum normal kanaması olupta sağlıklı bebek doğuranlar sende içini ferah tut biraz sakinleş kuzum dualarım seninle
Çok teşekkür ederim canım. Geldiğimden beri ağlıyorum. İnşallah benim bebeğim de sağlıklı doğar.

Ben bu bebegi ogrendigimde ilk aklima gelen hemen aldirmakti.annem ve esim en cok kizim ikna etti.
Ama gunlerdir düşük riski o bu su olunca hamile degil hasta gibi yatinca esimde bebegi istemedigim icin zorla doguracagim diye uzuntuden saniyor.
Hala istiyorsan aldiralim senin kizin zaten benim kizim baska cocuk olmasada olur dedi
Catlak yagi alacak dusuk ilaclarimi aksatmadan icecek kadar benimsemisim icimde demek ki
Simdi kalbi atiyor istemedigimi dile getirirsem bama kusecek sanki uzulecek diye hissediyorum.
Simdi bilemiyorum ki
Kendi fikrimi söylüyoruk kimseyi targılamak değil amacım ama Aallahın verdi canı Allah alır çok insan var 10 yıldur uğraşıp çocuk sahibi olamayan şimdi düşük ihtimali var diye keşke aldırsaydım demek çok çok çok yanlış çok yanlış

Simdi bilemiyorum ki

Bu mucizeyi yasamak için yıllarca bekleyen kadınlar var canım
Etrafimda arkadaşlarımdan ailemden o kadar uğraşıp buna sahip olamayan insanlardaki üzüntüyü onlarla birlikte yaşadım
Bence Allah sana böyle bir mucize göndermiş bu çok değerli
İlerde kizinda o dogacak bebekte sana duacı olacak
Neden istemediğini bilmiyorum ama kalbi atan bir canlı sonuçta

Kendi fikrimi söylüyoruk kimseyi targılamak değil amacım ama Aallahın verdi canı Allah alır çok insan var 10 yıldur uğraşıp çocuk sahibi olamayan şimdi düşük ihtimali var diye keşke aldırsaydım demek çok çok çok yanlış çok yanlış
Dusuk ihtimali var diye degil
Gebeligi ogrendigim ilk anda demistim.
Ben hap kullaniyordum zaten bebek dusunmuyordum.
Simdi bir yanim o kadar benimsemiski aklimdan cikmisti neredeyse bu fikir

wiha02 wiha02 akıntı ve kaşıntı varsa büyük ihtimal mantar var. Ben yoğurt suyu ve bol c vitaminiyle ilaçsız gecirdim bir haftada. Yoğurt suyu ac karına icilecek. içemezsen azıcık tuz at. Kefir varsa kefir de olur. Geçmiş olsun
akıntı var ama kaşıntı geçti şükür sirke yaptıktan sonra sökülmeye başladı ben hemen mantar olurum zaten hem çalıştığımdan hemde akıntıdan heralde hemen mantara çeviriyo bugün 2 litre su içtin afedersin idrarım resmen su rengindeydi daha tuvaletin kapısında tekrar gidiyorum birax rahatlattı beni yoğurt suyunu içemiyorum çalıştığum iiçin ama tüketmeye çalışıyorum kahvaltıda ev iş çocuk derken bi bakıyorum kapmışm hele bugün 2 müşteri hasta olunca habire öksürdüler 1 saat sonra bende de boğaz yanması hapşırma oldu millet ağzını kapatmayı alışamamış ya çok sinir oldum

Dusuk ihtimali var diye degil
Gebeligi ogrendigim ilk anda demistim.
Ben hap kullaniyordum zaten bebek dusunmuyordum.
Simdi bir yanim o kadar benimsemiski aklimdan cikmisti neredeyse bu fikir
Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin mucizeni

Bu mucizeyi yasamak için yıllarca bekleyen kadınlar var canım
Etrafimda arkadaşlarımdan ailemden o kadar uğraşıp buna sahip olamayan insanlardaki üzüntüyü onlarla birlikte yaşadım
Bence Allah sana böyle bir mucize göndermiş bu çok değerli
İlerde kizinda o dogacak bebekte sana duacı olacak
Neden istemediğini bilmiyorum ama kalbi atan bir canlı sonuçta
Biliyorum.
Haklisin onuda biliyorum.
Gebelik testi pozitif cikinca allah biliyor ilk aklima gelen seydi aldirmak.
Ama ikna oldum.simdi esim bu mutsuz hasta uzgun durumun istemedigindense bebegi benim icin yapacaksan mutsuz olma ne olur diyince 1 baktim ki ben bebek icin uzuluyorum dusmesin diye ugrasiyorum merak ediyorum onu.
Esime kalbi atiyorken simdi bu cinayet olur ama dusunecegim dedim
Yok kafayı yiyecegim ole mutsuz oldum ki simdi

Ayy şu tuvalet konusunu hiç açma ya bugün mahvetti beni bi yandan gaz bi yandan kaşık ağrısı kız bide tuvalete hemen gitmedim mi kasıklarım nasıl ağrı giriyo anaaa :) :0
aynı ben. hiç kalkmasam geceleri illaki 1 kere kalkıyorum yatağa geri döndüğümde kasığım ağrıyo uykum bölünüyo ttekrardan dalmak için bi o yana bi bu yana kıvranıyom :)

Çok teşekkür ederim canım. Geldiğimden beri ağlıyorum. İnşallah benim bebeğim de sağlıklı doğar.
Şu an üzüntünü anlıyorum ama böyle çok ağlarsan sıkıntı yaparsan bebeğinide üzersin kuzum biraz dirayetli olup ayakta kalman lazım sonuçta bebeğin daha seninle ve Allah’ın izniyle orda kalacak sadece dua et ve sabret herşey güzel olucak

Ah kuzum inş herşey yoluna girecek kanaman durdumu inş kontrolde bebeğini de görürsün bol bol dua
Hayır durmadı. Aksine daha arttı. İğne de işe yaramadı. 6 yaşında oğlum var nasıl yatayım. Annemler ve kayınvalideler başka şehirde yaşıyorlar. Eşim hastaneden geldikten sonra oğluma yemek hazırladı ve evi toparladı çocuğu uyuttu diye sinirli sinirli gidip yattı. Yalnızım anlayacağınız kizlar

aynı ben. hiç kalkmasam geceleri illaki 1 kere kalkıyorum yatağa geri döndüğümde kasığım ağrıyo uykum bölünüyo ttekrardan dalmak için bi o yana bi bu yana kıvranıyom :)
Aynen öyle kuzum :D bide akıntı geliyo korkuyorum koştura koştura gidiyom bakıyom akıntı içim rahatlıyo:) Allahım şu günleri sağlıkla atlatmak nasip etsin inşallah

Back
X