• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar merhaba ilk keseyi gördüğünüzde kaç mm'di? Kaçıncı haftada gördünüz lütfen bi bakabilir misiniz ultrason kağıtlarına ben bugün gittim tüp bebek benimki transfere göre 5+0 olması laxım son adete göre 4+3 kese boyutu 0.69 çıktı doktor kese biraz küçük dedi çok canım sıkıldı haftaya tekrar çağırdı
Canım herkezde farklı belki bianda bğyğr sıkma canını ben 6 . Haftada gittim 11 mm di

Ben sadece bir kez gittim oda cok araştırmadan öylesine bir dr sectim yakınımda keseyi görmek için gitmiştim gördüm. İlk gebeliğimdeki drum da uzaklaştı baya şu an bir arayış içindeyim.
Çok zor ya iyi bir doktora denk gelmek,ben devlette de kaydım olsun diye Gata’ya Gittim ama ,devlet doktorları sen sormadan bir açıklama yapmıyor,kaç haftalık diyorum,ilk önce kalp atışını duyalım diyor,mide bulantım çok fazla,ilaç verirmişsiniz diyorum,ilaç vermiyor.Ben de arkadaşımı bekliyorum,o kadar zor ki iyi bir doktor bulmak

Güzel anneler:KK68:
Bebegimi gördüm kalp atışlarını dinledim:KK200:
Rabbim herkese nasip etsin. Sıkıntıları olanlar bir an önce atlatsın inşallah:dua:
6+3 ken 6+0 olduk:emir_bebek:
Haftaya carsamba tekrar gidecegim kontrole. Insallah yine saglikli gorurum bebegimi.
Haftaya ne icin gideceksin

ygmr_izm ygmr_izm @ftmshn38

Arkadaşlar bulantinin en dibini yaşayanlardan biriside benim hatta öyle ki vücudum açlıktan bitap düştü..Her şey midemi bulandırıyor su bile icemiyorum..

Eşim doktora zorla yemek yemesimi gerekiyor dedi.
Doktorum ise kesinlikle zorla yememeli midesini bulandırıp kusarsa hiç iyi olmaz...Kusma sevdiğimiz bir olay değil bu yüzden hemen görmek isteriz dedi..
Peki Aç kalıyorum bebeğime zarar gelirse diye sorduğumda..
Şu anda ki senin beslenmenin bebek üzerinde bir etkisi yok..Sadece canın ne istiyorsa onları ye dedi.

Sizlerde kalbinizi ferah tutun.Korkmayin.
Ben de kilo veriyorum ama çalışmak çok zor geliyor yemeyince halsiz oluyorum baxrn kusarken boğulcak gibi oluyorum kan geliyor. Allah yardımcımız olsun

Güzel anneler:KK68:
Bebegimi gördüm kalp atışlarını dinledim:KK200:
Rabbim herkese nasip etsin. Sıkıntıları olanlar bir an önce atlatsın inşallah:dua:
6+3 ken 6+0 olduk:emir_bebek:
Haftaya carsamba tekrar gidecegim kontrole. Insallah yine saglikli gorurum bebegimi.
Gözün aydın canım bizde geriledik 16 haziran oldu

Naptin canım gittin mi doktora kalp atışını gördüm bende cok kucuk oldugu icin dinletmiycem ama var dedi gosterdi yalnız doğum tarihi yine değişti haziran 16 oldu :anneadayı:
Gozun aydin canim cok sevindim. Ben dinledim. Cok guzeldi. Diger kontrolde sende duyarsin gumbur gumbur.Allah'im eksikligini gostermesin. Bizimde tarih 17 haziran oldu ;)

Yaaa ne güzel Allahım kucağına almayı nasip etsin kuzum maşallah diyelim :) bende Perşembe günü gitçem Allah’ın izniyle keseyi görmeye :)
Amin hepimiz saglikla kucagimiza alalim insAllah sendende Guzel haberler aliriz❤

Back
X