Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladim canim Allah bu kez saglikla kucahina almak nasip etsinYine kontrol canim. Daha once 2 kaybim var. O yuzden.
Döllenme ila alakali sanirim gec dollenme olabilirCuma günü doktora gittiğimde sat a göre 7+2 olan haftam ultrasondan sonra 6+0 oldu.Yani şu anda 6+3 üm..
Bu normal bir durum sanırım.
Geç döllenme olmuştur muhtemelen , henüz başında olduğumuz için kese ve bebek ölçümleri bile net değildir.Cuma günü doktora gittiğimde sat a göre 7+2 olan haftam ultrasondan sonra 6+0 oldu.Yani şu anda 6+3 üm..
Bu normal bir durum sanırım.
Hayırlı olsun canim Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsinMerhaba bende yeni anne adayıyım 29 yaş sat 23 Eylül sorunsuz bir gebelik geçiririz umarım![]()
Döllenme ila alakali sanirim gec dollenme olabilir
İlk haftalarda normal galiba boyle geriden gelmeler sonradan yetisirler insAllah:)Sanırım evet öyle bir durum söz konusu.
Kendi doktorum yoktu o gün detaylı soru soramadım ama cuma günü tekrar gidip soracağım..
Birde hafif idrar yolu enfeksiyonum varmış onu kontrol amaçlı gideceğim..
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşBende yeni anne adayıyım umarım sorunsuz sıkıntısız bir gebelik geçiririm kızlar ilk doktor kontrolüne ne zaman gittiniz ?
Ben eklenmemişimKızlar son yazanları hep ekledim lütfen herkes kontrol etsin bilgilerini. Yanlış, eksik bilgi varsa söyleyin düzelteyim.
İnşallah canım inşallah :) ben sırf meraktan bugün testi tekrarladım maşallaahhh kopkoyu iki çizgi şok oldum şükürler olsun :)Amin hepimiz saglikla kucagimiza alalim insAllah sendende Guzel haberler aliriz❤
Evet canım çok saol gördüm gördüm tatlım az kaldı bitirince inşallah yazıcamHayırlı olsun canim Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
Sen dua topigine katilmak istemistin ekledim duayi paylastik gordun mü
Benim 5+1 di sanırım ilk gittiğimde 7mm di kesemiz. Ama daha minikmiş seninki önemli olan büyümesi kafana takma hızlıca büyür inşallah :)Kızlar merhaba ilk keseyi gördüğünüzde kaç mm'di? Kaçıncı haftada gördünüz lütfen bi bakabilir misiniz ultrason kağıtlarına ben bugün gittim tüp bebek benimki transfere göre 5+0 olması laxım son adete göre 4+3 kese boyutu 0.69 çıktı doktor kese biraz küçük dedi çok canım sıkıldı haftaya tekrar çağırdı
İnşâAllah canım ya çok korkuyorumBenim 5+1 di sanırım ilk gittiğimde 7mm di kesemiz. Ama daha minikmiş seninki önemli olan büyümesi kafana takma hızlıca büyür inşallah :)
Tatlım benide eklersen 29 yaş 54 kilo samsun sat 23 eylülKızlar son yazanları hep ekledim lütfen herkes kontrol etsin bilgilerini. Yanlış, eksik bilgi varsa söyleyin düzelteyim.
Ben cok erken öğrendim kan testinde idrar da silikti soyle kopkoyu bi test gormek icin tekrarlicam icimde kalmasin :))İnşallah canım inşallah :) ben sırf meraktan bugün testi tekrarladım maşallaahhh kopkoyu iki çizgi şok oldum şükürler olsun :)
Kızlar son yazanları hep ekledim lütfen herkes kontrol etsin bilgilerini. Yanlış, eksik bilgi varsa söyleyin düzelteyim.