- 22 Şubat 2018
- 612
- 558
- 53
- 37
canım olsn hemencik büyür
benm 5+1 de 16.5 mm miş
Peki o zaman içinde bebeği de gördünüz mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım olsn hemencik büyür
benm 5+1 de 16.5 mm miş
Eve t canımZahide küçükten mi bahsediyorsun canım ? Bende keşke Ankara’da olsam diyordum keşke doktorlar böyle yanlış algı oluşturmasalar![]()
Sağolun kızlar ya içimi rahatlattınız İnşâAllah öyledir sadece kenarları düzenli değil dedi haftaya belki düzelir dedi o canımı sıktı biraz İnşâAllah düzelir![]()
Ben de ilk gittiğimde 3 mm di. Kenarları düzenli değil daha dedi. 3 gün sonra başka doktora gittim 10.5 mm ve herşey yolunda dedi.. Stres yapma desemde biliyorum zor ama yaşayan biri olarak söylüyorum henüz kesenin yapısı hakkında yorum yapmak için erken sonuçta yeni oluşuyor..Sağolun kızlar ya içimi rahatlattınız İnşâAllah öyledir sadece kenarları düzenli değil dedi haftaya belki düzelir dedi o canımı sıktı biraz İnşâAllah düzelir![]()
Benimde 2 kasımda canım ama biraz araştırdım bu haftalarda çok belirti olmayabiliyomuş bende belki gitmem doktora bilemedim şimdiAy biz napcaz böyle belirtisiz ya :)) doktora gidince yaz mutlaka.
Kaç gündür doktora gitmemek için zor duruyorum ben de belirti yok diye.
Randevum taaaa iki hafta sonra![]()
Bendede çok olumlu bir profil oluştu ama gitme imkanım yok tabiiki.. İnşallah hepimiz gönlümüze göre bir doktorda devam ederiz canım bende memnun değilim doktorumdan kalp atışını duyunca başka bir doktora transfer olucam gibiEve t canım
Bilmiyorum ben onla devam etmem ama başkaları için vazgeçilmez olabilir
Birşey söylemek de istwmiyorum
Kötü diyemem ama sanırım sosyal medyada gördüğüm de kafamda çok büyük hayallerim olmuştu sanırım
Kalp atışını duymak için mi gideceksin?Benimde 2 kasımda canım ama biraz araştırdım bu haftalarda çok belirti olmayabiliyomuş bende belki gitmem doktora bilemedim şimdi![]()
Çok sağol canımSen gönlünü ferah tut bol bol dua et meryem süresini oku anlamı çok güzel gerçekten

Ya canım gerçekten içimi rahatlattın Allah razı olsun İnşâAllah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin RabbimBen de ilk gittiğimde 3 mm di. Kenarları düzenli değil daha dedi. 3 gün sonra başka doktora gittim 10.5 mm ve herşey yolunda dedi.. Stres yapma desemde biliyorum zor ama yaşayan biri olarak söylüyorum henüz kesenin yapısı hakkında yorum yapmak için erken sonuçta yeni oluşuyor..
Yaa bi yanım herşeyin yolunda olduğunu söylüyo. Kanama yok ağrı yok çok şükür. Ters giden bişey olsa vücudumuz sinyal verirdi.Benimde 2 kasımda canım ama biraz araştırdım bu haftalarda çok belirti olmayabiliyomuş bende belki gitmem doktora bilemedim şimdi![]()
Yok canım kalp atışını duyduk 10 gün falan oluyor doktor 3 hafta sonrasına randevu verdi ama belirtilerimin hepsi gitti bende endişelendim doktoru aradım oda gel istersen bi bakalım dedi gidip gitmemekte kararsız kaldım :/ kesin boşuna evham yapıyorum her zamanki gibi..Kalp atışını duymak için mi gideceksin?
Yok canım bişey olmaz dün ben de kendime yaptım mesleğim kuaförlük olduğu için kendim yapıyorumYa kızlar utanarak birşey sorucam,Ağda yaptırsak birşey olurmu,çünkü ben hep ağda yaptıyorum
Aminn inşallah canım :)Çok sağol canımOkuyorum hergün
Ya canım gerçekten içimi rahatlattın Allah razı olsun İnşâAllah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim![]()
Benim annem, ablam, kayınvalidem hiç ama hiç belirti yaşamamışlar bulantı vs. Bende biraz ırsi olduğunu düşünüyorum bu hamileliğin.Yaa bi yanım herşeyin yolunda olduğunu söylüyo. Kanama yok ağrı yok çok şükür. Ters giden bişey olsa vücudumuz sinyal verirdi.
Ama sonra internette okumaya bi başlıyorum.
Gelenler geliyor :))) Ailemde çevremde hiç belirti yaşamadan doğum yapanlar çok fazla aslında
Rahatladım gercekten sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin
Ben şimdi sancım niye Yok bişi mi oldu diye endişelenmeye başlıyorum hattaGözün aydın canımKizlar simdi ciktim doktordan kalp atisini duydum rahatladim. Normalde 7 haftalik oldu bugun 6 haftayla uyumluydu umarim sorun yoktur. Cok sukur
Gözün aydın canımKizlar simdi ciktim doktordan kalp atisini duydum rahatladim. Normalde 7 haftalik oldu bugun 6 haftayla uyumluydu umarim sorun yoktur. Cok sukur
Allah yardımcın olsun yaaaBulantısı olan arkadaşlar neler yiyorsunuz su bile içemez oldum ne yiycem bilmiyorum mutfağa girince çok kötü oluyorum hem açım hem sürekli midem bulanıyor yiyemiyorum çok kötü durumdayım