Bende Ankara'da doktor arıyorum Ayla hanım nasıl sizce anlatır mısınız?Bende ankaradayım canım medicana ayla eser e gidiyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende Ankara'da doktor arıyorum Ayla hanım nasıl sizce anlatır mısınız?Bende ankaradayım canım medicana ayla eser e gidiyorum :)
Ayla eser in muayene ücreti ne kadar? Bi de doğum ne kadar:)Bende ankaradayım canım medicana ayla eser e gidiyorum :)
Kızım da beta hcg hatırlamıyorum canım, öğrendiğim zaman 6 haftanın üstündeydi.Benimde 4+1de 970ti ikizmi dediler hatta demekki normalmişkızınızda nasıldı beta hcgniz hatırlıyomusunuz? Bide erkek olunca daha yüksek çıkıyor falan diyolar ama saçma geliyo bana.
Evet gerçekten başka bir duygu :)Hmm anladım ayyy oo duyguda bir başka oluyodur şimdi ya

Su benim de çok bulandırıyo, içemiyorumSu bile midemi bulandırıyor canım. Umarım kısa zamanda geçer yoksa yine serumsuz toparlanamayacağım![]()
Sakin detaycı ve ilgili diyebilirim henüz 1 kere gidebildim ama memnun ayrıldım mesela cumartesi günü gidebildik ve saat 2 randevusunu yetişmez kan sonuçlarınız ararsanız pazartesi yardımcı olurum dedi sağolsun bir mide yanmasını bile yaklaşık 3 dk anlattı bana kaslar hormonlar vs diye :)Bende Ankara'da doktor arıyorum Ayla hanım nasıl sizce anlatır mısınız?
Hiç denemedim köpürünce hangi cinsiyet oluyor bu arada tahmini Doğum tarihimiz aynı:)Kizlar cinsiyet haftasina gelene kadar evde ufak tefek testler yapıyorum internnetten bakip:)) mesela şu karbonat testini yaptim. Kabarma vs.. olmadi. Hem eglenceli geliyo hemde merakimi gecici de olsa gideriyorum:)) deneyen varmi?
Keşke bilsem ama ikisinde bilmiyorum sağlık sigortasi ödediği için muayene ücretini bilmiyorum ama doğum ücretini ayın 10 unda gittiğimizde soracağım :)Ayla eser in muayene ücreti ne kadar? Bi de doğum ne kadar:)
İlk hamileliğimde 4 ay su içemedim mide boş olunca su daha da bulandırıyorSu benim de çok bulandırıyo, içemiyorum![]()
Aynen erken ama biz sabirsiziz:) sağlıklı olsunlarda bekleriz bakalim:)Daha erken ya çok normal nokta kadar bişey zaten ilk zamanlarda çok acele etmemek lazım kalp atışı en net 8. Haftada anlaşılır herhalde vakit hiç geçmiyor insana 2 doktora gidiyoruz her hafta birine :)
Canım bende hiç birşey yok ya senin başladı miSu bile midemi bulandırıyor canım. Umarım kısa zamanda geçer yoksa yine serumsuz toparlanamayacağım![]()
Gecmis olsun oncelikle. Benimde iki kaybim var. Ahmet erdeme gidiyorum ozel muayeneye butun tetkitleri gazi univ de yaptiriyorum. Ac diye baslayan gende vardi benim. Igne kullaniyorum suan. Cok tedirginimANKARA dan olanlar var mı?
Hangi hastaneye yada doktora gidiyorsunuz?
KAN PIHTILAŞMASI olan var mı gebelikte iğne kullanan?
Hangi geninizde çıktı sorun ve ne kullanıyorsunuz?
2 Kayıbım var tedirginim
Mucburum 6 aylık dahaAllahtan ağramıyor bazen gerçekten çok aşiri ağrı oluyor ama hamilelikte bebek emzirme iyi değil süt kirlenip emen bebeği zehirler diolar ama tam ne kadar dopru bilemem
Kopurunce erkek kopurmeyince kizmiş:)) sat nedir sizin?Hiç denemedim köpürünce hangi cinsiyet oluyor bu arada tahmini Doğum tarihimiz aynı:)
Yazdıklarının hepsi bende de var. Mutsuzum ama sebebi yok. Tat almıyorum sanki..Benimde hiç ama hiç keyfim yok mide bulantısı değil ama halsizlik bir tembellik böyle bir iç gecmelik hallerdeyim.
Kasiklarimda sancimda var..Midemde ağrıyor
Yarın doktora gideceğim tekrar![]()