- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
Sılınce komple pembe lekeyle basladı hemen dr gıttım tabı 10gun oldu kahve lekeye devam edıyor malesef...kanama mı vardı sende ? nedir durumun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sılınce komple pembe lekeyle basladı hemen dr gıttım tabı 10gun oldu kahve lekeye devam edıyor malesef...kanama mı vardı sende ? nedir durumun
geçer umarım bir an evvel lekelerin..Igne vuruluyor musun? Fitil falan varmı ne verdı doktorun merak ettım. Ben ıyı sayılırım bı yandan lekeeee bıtmedı kahve benımde bı yandan bulantı ıstıfar bı yandan kasık agrısı..... yeterkı ıyı olsunnnn
İğne bi kere yaptılar sonra progestan kullandım bırsktm bugün .Benm de çok bulantım var midem bomboş hiçbir ley kabul etmiyor 3 kg verdm .Çok geçmiş olsun canm sana daIgne vuruluyor musun? Fitil falan varmı ne verdı doktorun merak ettım. Ben ıyı sayılırım bı yandan lekeeee bıtmedı kahve benımde bı yandan bulantı ıstıfar bı yandan kasık agrısı..... yeterkı ıyı olsunnnn
Ben de duramadım söyledim. Aslında mantıklı olan söylememek gerçekten de. Ama işte insan kendini yalnız hissediyo öyle. İnşallah biz de duycaz atışları beklemesi zor gercekten deBende çok yaymadim ama onlara bile söylemese miydim diyorum görmeden ilk olunca duramadik da bende kese ile kalp atışını beraber duymak için 2 hafta sonraya gideceğim ama tuhaf hislerdeyim![]()
Amin canim hepimizin kuzularini insallahCanim cok uzuldüm. Rabbim kızlarina saglikli uzun ömürler versin.
bol bol dinlenmeyle geçecek inşaAllahSılınce komple pembe lekeyle basladı hemen dr gıttım tabı 10gun oldu kahve lekeye devam edıyor malesef...
Amin inşallah ne olursa olsun.kendinize iyi bakinCanım üzülmen çok doğal ama 4 küçük kızın var Allahım onları bağışlasın çok yıpratma kendini onlara sarıl. Allahım en kısa sürede yüzünü güldürsün inşallah.
İnşallah canımBen de duramadım söyledim. Aslında mantıklı olan söylememek gerçekten de. Ama işte insan kendini yalnız hissediyo öyle. İnşallah biz de duycaz atışları beklemesi zor gercekten de
amiiinn aminn..Canim cok uzuldüm. Rabbim kızlarina saglikli uzun ömürler versin.
Olsun görürsün inşallah çok heyecanlı günler geçmiyor :) benim de sanırım geç döllenme ama adet 1 hafta geçince değer 300 dü çünkü2.hamilelik olunca ilk defa ultrason muayenesi olacağım :)
kese ve kalp atışı için inşaAllah..
geç döllenme olunca kalp atışı görebilir miyiz henüz bilmiyorum ama bakalım ya nasip :)
Kızımda yasamadıgım seylerı yasıyorumm... ay ınsallah hepsı geçer bır cocukla cok zor oluyor tesekkur ederımgeçer umarım bir an evvel lekelerin..
9.haftaya girmişsin bulantının geçmesine de az kalmış inşAllah
benım bır ıgne kaldı ama vuruldugum halde lekeye devam.. progestan fitil gunde ıkı kere alttan alıyorum yıne faydası yok... senın progestanı doktormu kesti?İğne bi kere yaptılar sonra progestan kullandım bırsktm bugün .Benm de çok bulantım var midem bomboş hiçbir ley kabul etmiyor 3 kg verdm .Çok geçmiş olsun canm sana da
Kurtaj olunca parçalanıyor çok üzülüyorum o duruma diğer bebeğimi de gidip gommustum bunuda öyle yapacamCanım benim yaa.. Kürtaj olmaman iyi gibi geliyor Bi yandan ama bi yandan da görmek onu.. Bilemedim. İkisi de zor.
İnşallah bir dua var araştır google den esin karnina dokunup okuyacak Allah korur bebginiYatıyorum gunlerdır baska yaptıgım bişey yok ınsallah bebegım benımle kalır... cok üzücü gerçekten
Ben de aynı durumdayım kızlar 7 sinde gitmeyi düşünüyorum doktora ama acaba bir hafta daha beklesem mi diyorum bugün anneme ve kayınvalidemlere söyledik henüz başka bilen doktora gittikten sonra söylemeyi düşünüyorumBen de duramadım söyledim. Aslında mantıklı olan söylememek gerçekten de. Ama işte insan kendini yalnız hissediyo öyle. İnşallah biz de duycaz atışları beklemesi zor gercekten de
yaa sende mi:)Olsun görürsün inşallah çok heyecanlı günler geçmiyor :) benim de sanırım geç döllenme ama adet 1 hafta geçince değer 300 dü çünkü
ığne proluton fıtıl progestanbol bol dinlenmeyle geçecek inşaAllah
progesteron mu kullanıyorsun?
He Sen hem iğne hem progestan kullanyosun canm valla bir hafta yat bi hafta kullan dedi ben de dediği gbi yaptm zaten ben böyle yan etkisi çok olan bi ilaç görmrdm beni mahvettiKızımda yasamadıgım seylerı yasıyorumm... ay ınsallah hepsı geçer bır cocukla cok zor oluyor tesekkur ederım
benım bır ıgne kaldı ama vuruldugum halde lekeye devam.. progestan fitil gunde ıkı kere alttan alıyorum yıne faydası yok... senın progestanı doktormu kesti?

Allah diğer yavrularını sana bağışlasın. Herşey kısmet bazen elden bişi gelmiyor. Kendine iyi bak canımKurtaj olunca parçalanıyor çok üzülüyorum o duruma diğer bebeğimi de gidip gommustum bunuda öyle yapacam
Evt yaa ıkısı bırden ve kesmedı okadar sınır oluyorum kı anlatamam gergınlıkten boynum tutuldu ıkı gece uyuyamadım.He Sen hem iğne hem progestan kullanyosun canm valla bir hafta yat bi hafta kullan dedi ben de dediği gbi yaptm zaten ben böyle yan etkisi çok olan bi ilaç görmrdm beni mahvetti![]()

haklısın...Kızımda yasamadıgım seylerı yasıyorumm... ay ınsallah hepsı geçer bır cocukla cok zor oluyor tesekkur ederım
benım bır ıgne kaldı ama vuruldugum halde lekeye devam.. progestan fitil gunde ıkı kere alttan alıyorum yıne faydası yok... senın progestanı doktormu kesti?