• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Aynen biri bunu acilen yapsın :)) kasık ağrısı çok yaşıyo musun. Bana arada ağrı batma giriyo bebek orayı hazırlıyo diye düşünüyodum umursamıyodum. Az önce okudum bazısının doktoru ağrı varsa progesteron vermiş. Bilemedim
benim çok değil ama ilk gebeliğimde çok fazlaydı
bunun yeri hazır direkt yerleşti sanırım
sen doktoruna danış ama kasık agrıları çok normal lekelenme yoksa endişe etme

Kasık ağrısı var diye mi progestan verdi. Ben normal diye umursamamıştım. Başka doktorlar da ağrıya ilaç veriyormuş. Şuan 5+4 ama geç gebelik. Bende de baya ağrı var. Yarın doktora kesin gideyim o halde
Evet rahatlatır dedi düşük riskin var dememişti kesenbüyümüş önemli olanda bu dedi :) kalbini duyuncada artık kullanma dedi 2 gündür kullanmıyorum. Ama o haftalarda oluyor için rahat etsin diye gidebilirsin. Kesen gözükmüş müydü ?

Kasik batmasi bende de vardi doktora sordum ben gayet normal dedi ilac falan vermedi ilk haftalardan baslar hamilelik ilerleyince gecer dedi bende adet sancisi gibi agrida oluyordu mesela ona da normal dedi senin degerler cok iyi artmis niye kimyasal dediler ki anlamadim hep iki kati yada daha fazla artmis
Normal mi dedi. Sevindim şuan baya. Benim ama bazen işte iki büklüm kramp gibi saplanıyor ona korktuydum. Benim değerler düşük başladı sanırım ondan. O haftada çok yüksek olması gerekiyormuş

hamilelikte taşikardi oluyor..
sen yine de doktoruna danış değerlerine baksın.
kansızlık olmasn ?
Kansızlık yok canım da hamilelikte progesteron hormonu kalp çarpıntısı yapıyomuş . Bende günde iki kere progesteron jel kullanıyorum sanırım.onun yan etkisi

benim çok değil ama ilk gebeliğimde çok fazlaydı
bunun yeri hazır direkt yerleşti sanırım
sen doktoruna danış ama kasık agrıları çok normal lekelenme yoksa endişe etme
Kasık ağrısı tek yaşamadığıma sevindim. sevin peki ani krani kramp gibi saplandığı da oluyo muydu. Lekenme yok şükür daha

Evet rahatlatır dedi düşük riskin var dememişti kesenbüyümüş önemli olanda bu dedi :) kalbini duyuncada artık kullanma dedi 2 gündür kullanmıyorum. Ama o haftalarda oluyor için rahat etsin diye gidebilirsin. Kesen gözükmüş müydü ?
Belki doktorun garanti olsun diye yapmıştır iyi de yapmış. Sevindim kuzum kese baya önemli bu haftalarda. Yok canım ben daha keseyi görmedim benim geç gebelik bekliyorum daha. Sevindim baya şuan :) kramp gibi saplanırsa gideyim ben de

3 buçuk su an
haziranda doğmuştu 2015 te araları tam 4 yaş olacak nasipse :)
seninki de 3 olacak dpgdugunda gayet güzel bir aralık bence
emzirmeyi kesmiş miydin?

Allah bağışlasın :) tam hayalimdeki yaş aralığı :) 3 dolsaydı bari diyorum ama bakalım Allah nasip ederse yaşayıp göreceğiz inşallah[/QUOTE]

Normal mi dedi. Sevindim şuan baya. Benim ama bazen işte iki büklüm kramp gibi saplanıyor ona korktuydum. Benim değerler düşük başladı sanırım ondan. O haftada çok yüksek olması gerekiyormuş
Sen yine doktorunla konus tabiki ama benimkine gayet normal dedi ani oluyodu boyle rahatsiz ediyordu baya hatta eltim kasik agrisindan oluyordu hamileyken onun da doktoru cok normal d3misti suan oglu 3 yasinda masallah

Selam arkadaşlar bugün hiç kalkmadan yattım okadar bulantım Var ki dün göğüs sızlaması dışın da hiç belirti yok diye üzülürken bugün bambaşka bi haldeyim
Geçtiğimiz çarşamba ilk defa doktora gitmiştim haftaya gel dedi bende yarın izinliyken gitmeye karar verdim inşallah güzel haberler alırım

Selam arkadaşlar bugün hiç kalkmadan yattım okadar bulantım Var ki dün göğüs sızlaması dışın da hiç belirti yok diye üzülürken bugün bambaşka bi haldeyim
Geçtiğimiz çarşamba ilk defa doktora gitmiştim haftaya gel dedi bende yarın izinliyken gitmeye karar verdim inşallah güzel haberler alırım
benim de baya bulantım var
baya da erken başladı bu sefer.
sükür kusturmuyor ama bol bulanıyor

Kızlar bende hep gerilme hissiyatı oluyor ya gece yatakta döner Ken bile gerilirken buluyorum kendimi sanki boyum büyüyor gibi değişik yataktan kalkiyorum gerilme isteğiyle baş edemiyorum çok degisik

Sen yine doktorunla konus tabiki ama benimkine gayet normal dedi ani oluyodu boyle rahatsiz ediyordu baya hatta eltim kasik agrisindan oluyordu hamileyken onun da doktoru cok normal d3misti suan oglu 3 yasinda masallah
Beni de rahatsız ediyo bazen. Normal diye doktora sormadıydım. Bazısı normal değil deyince panikledim bi an ama şimdi yazılanları okuyunca rahatladım :) gece zor geçerdi iyi ki buraya sormuşum

Back
X