• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
merhabalar. Geçen Cuma günü ben de 5+3.gündeyken gördük keseyi. Ama sanırım cihazla ve doktorun tecrubesiyle de alakalı, daha önce 5+5'teyken iki farklı ultrasoncu (biri genç biri onun ustası sayılacak yaşta) yarım saat bakıp keseyi göremediler zaten sonra düşük yaptım. o devlet hastanesiydi şimdiki özel hastane ve doktorum doçent. sütten ağzı yanan yoğurdu kaşıkla yiyor... Belli olmuyor yani bu işler. Hiiç dertlenmeyin kanama yoksa gönlünüzü ferah tutun Rabb yanınızda olacaktır. Siz güzel hayaller kurup dualar edin, herşey güzel olacak inşaAllah. Allah c.c hakkımızda hayırlısını versin.

biz şimdi de bu cuma kalp atışını görmeye gideceğiz, mesela bir arkadaşım da demişti ki "5+6 'da kalp atısını gördük" ama benim daha keseyi zar zor gördük 5+3'te. yani gelişme hızı döllenme anı hepimizde aynı değil. O açıdan sıkmayın canınızı hiç inşaAllah sağlıkla hayırla kucağınıza alırsınız
Evet doğru diyorsunuz bendim 5+6 da kalp atışını gören. Çarşamba devlette sadece kese gözüktü Cumartesi bebekde kalp atışıda. Ultrason cihazıyla alakalı özeldeki doktorunki hassas yeni cihaz

Allah yardımcın olsun canım senin ve tüm bulanan hamilelerin :) bende kesin sürekli midem bulanır benim dedim hep çünkü çok hassas midem ama şükür yok :) sadece dişlerimi fırçalarken oluyor kusturacak kadar hemde ama dislerimden vazgeçemem :)
Maşallah canım nazar değmesin bende oglumda hamile değilim derdim ohh rahat dedim ne varmış hamilelikte dedim hali yıkama cam silme ev temizliği her şeyi yapmıştım ama şimdi hiç halim yok ev supuruyorum şimdi dura dura yapıyorum vallahi

Kizlar size bir sorun olucak. Benim mide bulantilarim aksama dogru basliyor. Sabahlari herhangi bise yok ama ne zaman kahvaltiyi yapip oglene dogru basliyo bulantilar. Sizde de oyle olan varmi acaba:KK66:
Benimde ara ara oluyo genelde kahvaltıdan sonra basliyo bi duruyo bi devam ediyo Allah yardımcımız olsun zormus bu bulantilar

kizlarr suyun icine bir parca limon koyup icmek ise yaradi bende ,, midem bulaniyodu suyu icemiyodum bugun 2bardak birden ictim ve bulanti yapmadi limanla. birde mandalina iyi geliyor bana ins. sizde de ise yarar. elmeda ozellikle azcik yiyebildikten sonra mideyi yatistiriyo. ins. sizede bi parca katkisi olur. saglicakla :KK200:
Benim hamileligim bi kac problemle basladi bu s3bepten bulandigi zaman havalara ucuyorum resmen ama evet mandalina cok iyi

Ağeım çok olur diye korktuğum için istemiyorum evde düşürmek
Şuan bi daha gittim WC ye , yine geldi kan rengine yakın ... korkuyorum evde düşük yapmaktan ama bugün ya da yarın acil bir durum olursa dr uma ulaşamam sanırım . Acilinde Kadın Doğum bölümü olan bi hastane bulmam lazım sanırım
Bende evde düşük yaptim canim korkacak bir şey yok ama insan üzülüyor sancisi adet sancisinin biraz üstünde

En Büyük TÜRKİYEMerhaba Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun En Büyük TÜRKİYE
Bu sabah kontrole gittim kesemizi gördük kalp atışları için 15gün sonra dedi herşey yolunda şimdilik ağır kaldırma falan dedi klasik şeyler 4yada 5haftalık bi gebelik dedi 2hafta geriye gittik bu kötü oldu aslında kalp atışı duyduğumuzda kesin haftayı söyleyeceğim ve ozaman gebe olarak görüleceğimi söyledi doktor neyse sağlığı yerinde olsun da artık takılmıyorum bunlara​
gozun aydin canim darisi tum ilk ultrason bekleyenlere :) saglicakli olsunda aradaki zaman kapanir elbet,, bir sonraya bi bakmissin her sey yolunda. hakkimizda hayirlisi :nazar::anneadayı:

Allah yardımcın olsun canım senin ve tüm bulanan hamilelerin :) bende kesin sürekli midem bulanır benim dedim hep çünkü çok hassas midem ama şükür yok :) sadece dişlerimi fırçalarken oluyor kusturacak kadar hemde ama dislerimden vazgeçemem :)
senin iyiymis canim darisi bize o zaman.. :nazar::nazar:

ben kızımda devlete gittim 9 ay boyunca hiç alttan bakılmamıştı
uygulama mı değişti ki ?:110:

Sen normal bi doktora git öyle bi dayatma yapamaz sana yani hiç kalmasın hevesin kursaginda bizde bekledik yok kan değeri uymuyo yok kese var bebek yok en son artık herşey yoluna giriyo merak etme :)
Ben gitmedim şuana kadar giden arkadaşlarıma söyledim bu şekilde söylediler .. zaten İstanbulda aynı doktordan randevu almak zor . Hep aynı doktorda kontrol edemiyor .. ama istanbul dışı yerler nasıldır bilmiyorum . Veya belki bu hastaneye özel bişeydir bilmiyorum :)

Bakalım bu hafta veya önumuzdeki hafta gicem doktora alttan bakmak isticekmi :)

Gittiginiz doktor varmi peki ?
Önceki doğumumu tuğba gürbüz de yaptım menmun kaldım hiç bi sorun yaşamadım bende öneriyle gitmiştim şimdi biraz uzak kaliyo son aylara kadar devlete gidip 7den sonra felan yine ona gideceğim kavacık medistatede ayrıca sultanbeyli saycı hastanesi nihan hmm ve afiyet hastenesi vefa hanımı çok oneriyolar

gozun aydin canim darisi tum ilk ultrason bekleyenlere :) saglicakli olsunda aradaki zaman kapanir elbet,, bir sonraya bi bakmissin her sey yolunda. hakkimizda hayirlisi :nazar::anneadayı:
Amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza kuzularımızı
2ay önce düşük yaptığımda çok endişeli stresli günler yaşamıştım kaybetmemek için yinede olacaksa oluyor şimdi oldukça sakin karşılıyorum süreci çünkü başka çare yok

Bugün hiç hamile modda olamadım. Sabahtan işyeri öğleden sonra işyerinin işlerini evde yapma. Kafamda yarın yapacağım işler. Bi ara kötüleşirsem rapor alsam iyi olcak böyle zorlar beni

Bende evde düşük yaptim canim korkacak bir şey yok ama insan üzülüyor sancisi adet sancisinin biraz üstünde
Anladım canım
Sana da çlk çok geçmiş olsun, ben sabah kürtaj olacağım şuan gelen bişey Yok bende ,
Dr ilaç verdi onu içince kendiliğinden düşer mi bilmiyorum sabah , 9.30 da kürtaj randevusu var
Üzülmemek elde değil
Aciz kullarız işte ...
Sen dr a gidecek misin

Kızlar günaydın sarı akıntısı olan var mı?
Akıntı bende var ama hamilelikten once de ara ara olurdu üşütünce ozellikle fazla olurdu benim farkettigim bide az su tuketildigi zaman daha cok oluyor.

Sen normal bi doktora git öyle bi dayatma yapamaz sana yani hiç kalmasın hevesin kursaginda bizde bekledik yok kan değeri uymuyo yok kese var bebek yok en son artık herşey yoluna giriyo merak etme :)

Cuma günkü randevumu beklicem dört gözle bakalım :))

Amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza kuzularımızı
2ay önce düşük yaptığımda çok endişeli stresli günler yaşamıştım kaybetmemek için yinede olacaksa oluyor şimdi oldukça sakin karşılıyorum süreci çünkü başka çare yok
simdi hamile misin canim? allah sabrinida veriyor ama ins. saglicakla bebegini kucagina alirsin. bu hayatta herkes bi cesit acidan geciyor. sabir ve zaman...ins. hayirlisi ile.

Back
X