• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
keyfini cikar bence.. bulanti berbat bir sey.. bir de yemek yiyemedigim icin duzen bozulunca mide grilarim basladi.. ne olcak bilmiyrum :KK43:(
Allah yardımcin olsun tatlım sakinlestirecek ilaçlar filan var ama istersen bi doktoruna sor sana yardımcı olabilir bence bir tanıdığıma uyku ilacı vermişti içindeki madde ertesi gün boyunca mide bulantısını onluyordu belki öyle bişeyler verir doktorun :)

Rabbim yardımcımız olsun inşallah canım en güzel şekilde tamamlariz insallah gebeligimizi yavrularimizi kucagimiza alırız insanın eşinin yanında olması en kuvvet verici şey sanslisin bu konuda
Amin canım benim inşallah :) zaten beni baba olur bundan dediğim için tavladi halada yaniltmiyor sağolsun o hep istedi ben çok vazgeçtim o yüzden şimdi çok mutlu :) Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize:)

Kizlr mrb daha oncede yazdim ama kimse yardimci olmadi. 1 hafta once beta 91.75 cikti doktor bir hafta sonra gel dedi
Yani gozukmez suan tekrar kan verirsin dedi. Fakat o gun bugun kanamam oluyor parca yada pihti yok.taze kan rengi adet kanamasi gibi degil ki zatn adet olmus olsam coktan bitmis olurdum. Ozellikle tuvalete ciktigim zamn idrarimla birlkte geliyor. Doktra ozman soylemstm progestan vermisti.ara ara da kasiklrm adet olackmis gibi agriyor. Neyin nesi bu kan kafayi yiycem dusunmekten :kızgın:

Kizlr mrb daha oncede yazdim ama kimse yardimci olmadi. 1 hafta once beta 91.75 cikti doktor bir hafta sonra gel dedi
Yani gozukmez suan tekrar kan verirsin dedi. Fakat o gun bugun kanamam oluyor parca yada pihti yok.taze kan rengi adet kanamasi gibi degil ki zatn adet olmus olsam coktan bitmis olurdum. Ozellikle tuvalete ciktigim zamn idrarimla birlkte geliyor. Doktra ozman soylemstm progestan vermisti.ara ara da kasiklrm adet olackmis gibi agriyor. Neyin nesi bu kan kafayi yiycem dusunmekten :kızgın:
Yani anormal bir durum bence bir acile başvurun.

Tamam canım nasipse daha zaman var yani benim %90 Şişli etfal olacak 2. Seçenekte Okmeydanı. Özelde pek dşünmüyorum şimdilik ki şuanda gittiğim özel doktorunada söyledim oda şişli önerdi.
Yakın zamanda görüşeceğim inşallah o ablamla senin için bir daha sorarım buraya yazarım tatlım emin olmuş oluruz :)

• Beğen
Reactions: BYV
Kimyasal gebelik geçiriyor olabilir misin kan tahlilini tekrar ettin mi artış var mı düşüyo mu vs diye ? Bence farklı bi doktora git doktorun biraz rahat anladığım kadarıyla gebelikte 1 damla kan bile tehlikeli

Beta hcg’nize tekrar baktırın, 2 gün sonra testi tekrarlayın, en az %70 artması gerekiyor. Progestan’ı iğne olarak mı verdi? Benim kanama olduğunda günde 2 tane iğne yaptırmıştım, 12 saate bir. Sonra tekrar günde 1 kere devam ettim. Bi de mümkün olduğunca yatıp dinlenin..

Öncelikle sakın ol tatlım kafanı biraz boşalt ne kadar iyi düşünürsen o kadar iyi kan takibi için 1 hafta normal bir süre ama arkadaşın dediği gibi bi acile gidip baktirsan daha iyi olur için rahat eder 9 ay kanaması olanlar olmuş burda en iyisini kan testi söyler şuan sana git en kötü yarın sağlık ocağında ver kanını orda takip ederler seni

Kimyasal gebelik geçiriyor olabilir misin kan tahlilini tekrar ettin mi artış var mı düşüyo mu vs diye ? Bence farklı bi doktora git doktorun biraz rahat anladığım kadarıyla gebelikte 1 damla kan bile tehlikeli
Canim ilk ogrendigim de 5.40 cikti kanama devm edyrdu. Sonra iki gun sonra tekrar gttim kan verdim beta 23.65 cikti. Kanama yine devm etti. Iki gun sonra yine yptim beta 91.75 cikti.kanamam yine var cok defl ama var yani sonucta. 4 gundr ne kan verdm nede kadn doguma gttm. Carsamba doktr randvm var.

Canim ilk ogrendigim de 5.40 cikti kanama devm edyrdu. Sonra iki gun sonra tekrar gttim kan verdim beta 23.65 cikti. Kanama yine devm etti. Iki gun sonra yine yptim beta 91.75 cikti.kanamam yine var cok defl ama var yani sonucta. 4 gundr ne kan verdm nede kadn doguma gttm. Carsamba doktr randvm var.
Tamam belliki gebelik var ama düşük tehdidi söz konusu olabilir progestanda kullanıyorsun anladığım kadarıyla doktor haklı o zaman ama neden serum takmamışlar direk kanamayı kesen serumları var bende yaşadım orda biliyorum inşallah bişey olmaz hayırlısıyla sağlıkla devam eder gebeliğin

Arkadaşlar herkes gitiiği hastane-doktor bilgilerini yazabilir mi? Çoğumuz henüz bir doktor bulamadık sanırım. Önerileriniz nelerdir??
Benim aslinda doktorum kağıthanede. 18 yasinsan beri doktorum kiziminda ebesi : ))) hala gidiyorum.anadolu yakasına tasindigim icin ve dusuk riskim.vardi en basta o sebeple bu tarafta da kozyatagi centrale gidiyorum.simdilik çift doktor.
Kagithanede yeni huzurda doktorum tabi ona itimatim sonsuz dogumum muhtemel orada olur. Ama yeni doktorumuda cok sevdim

Tamam belliki gebelik var ama düşük tehdidi söz konusu olabilir progestanda kullanıyorsun anladığım kadarıyla doktor haklı o zaman ama neden serum takmamışlar direk kanamayı kesen serumları var bende yaşadım orda biliyorum inşallah bişey olmaz hayırlısıyla sağlıkla devam eder gebeliğin
Bilmiyorum canim acildeki doktora soyledim serum fln ddm.gerek yok dinlen ilaclarini kulln dedi gndrdi. 2 yillik evliyim hic gebe kalamadm. Ve yumurta buyutucu igne ve catlatma ignesiyle bu sonuclaru aldm ama sevinemedim bile ne oldugum belli bile degil :(

Back
X