- 12 Eylül 2018
- 870
- 1.262
- 28
Aslında erkek doktorlar daha iyi diyorlar ama ben çekiniyorum ya:// Doğuma bizzat kendisi geliyor mu gece bile olsa konuştunuz mu?Central kozyatagi cetin çom.
Kagithane yeni huzur cihangir efe
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında erkek doktorlar daha iyi diyorlar ama ben çekiniyorum ya:// Doğuma bizzat kendisi geliyor mu gece bile olsa konuştunuz mu?Central kozyatagi cetin çom.
Kagithane yeni huzur cihangir efe
Evet canim adet gunumde yaptim ilk kan tahlilini onuda tedavi surecinde oldugum icin dayanamayip yapmistm.4 gundr gtmedim doktr fln carsamba gtcem inslalah hayrli habrlr alirimIgne vermedi mi.benimde oleydi ama.igne ilac bitti.
Bide degerin cok azken ogrenmissin tekrarlamadin mi
Olabilir cnm doktor dan doktora bile fark edebilirAlla alla ultrasonla mı alakalı acaba ben gördüm net şekilde :)
Iki yildr evliyim tedavimin ilk aynda ogrendim fakat sevinemedm bile ne oldugum bile belli degilCanım doktorun sana en iyisini söyleyecektir. Kendini üzme stresste yapma. Değerlerinden çok çok erken öğrendiğini düşünüyorum sabırsız bir anne olacan sanırımYerleşme kanaması olabilir mi olumsuz şeyler düşünme hemen haftan belli mi?
Bende cumartesi gidicem bakalım gösterecek mi tam 5. Haftam haber veririm sana :)Olabilir cnm doktor dan doktora bile fark edebilirmevlam hayirli eylesin kuzucuklarimizi saglikli olsunlarda elbet gorecez Allahin izniyle su sabirsizlik olmasa :-D
O ne saçmalık ya ay sabırlıymışsın yemin ederim canım bak benim bi kaybım var kanamayla başladı gittiğimde bana kanama kesici 4 tane serum taktılar sabahına bi damla bile kan gelmedi sonu benzemesin yanlış anlama korkutmak için yazmıyorum sadece yapılacak bişey var bununla ilgili başka bi hastaneye daha danış Allah yardımcın olsun inşallah
:)) çok erken başlamış bulantı şimdiden Allah yardımcın olsun canım :)Evet bekledigim bisey degildi kayinvalidemi acile goturduk bende de bilac gundur degisiklik vvardi mide bulantisi vs bende kan vereyim dedim cikti sonuc cok sasirdik esimle ama mevlama şükür demekki bir cocugumuzun daha olmasini iistiyormus![]()
İğne yapıyorlarmış sanırım böyle durumlarda bende burdan okumuştum. Sen yarın tekrar bir git kanamanın devam ettiğini söyle mutlaka bir müdahale ederler diye düşünüyorum. Çok geçmiş olsun inşallah kanamam biran önce kesilir bebeğinde sağlıkla büyürKizlr mrb daha oncede yazdim ama kimse yardimci olmadi. 1 hafta once beta 91.75 cikti doktor bir hafta sonra gel dedi
Yani gozukmez suan tekrar kan verirsin dedi. Fakat o gun bugun kanamam oluyor parca yada pihti yok.taze kan rengi adet kanamasi gibi degil ki zatn adet olmus olsam coktan bitmis olurdum. Ozellikle tuvalete ciktigim zamn idrarimla birlkte geliyor. Doktra ozman soylemstm progestan vermisti.ara ara da kasiklrm adet olackmis gibi agriyor. Neyin nesi bu kan kafayi yiycem dusunmekten![]()
Kesinlikle erkek doktorlar cok daha iyi.Aslında erkek doktorlar daha iyi diyorlar ama ben çekiniyorum ya:// Doğuma bizzat kendisi geliyor mu gece bile olsa konuştunuz mu?
İnşallah hayırlısıyla kanaman kesilir bebişin sağlıkla gelir canımNapayim canim herks kiziyor stres yapma bekle dedi. Persembe gunu yaptim en son kan tahlilini. Bu hafta carsmb kadn doguma sira aldm bakalm ne olcak.
Medistate tuğba gürbüz doğum yaptığım doktorMedistate de onerdiginiz doktor varmidir peki?
Off hemde ne bulanti bas donmesi filan oldu acayip ama simdi simdi bulanti var ara ara sagol cnm:)) çok erken başlamış bulantı şimdiden Allah yardımcın olsun canım :)
Ayy sorma ben de geçen gün kuzenimdeydim saçıma dokunuyorum diyorum ki sanki biri kafama tuz dökmüş2 gundur evdeki gunlerin acisini cikarip arkadas programlari yaptim kafamdan tuz dokenler anahtar uzatanlar disinda bilmedigi halde kuzu sen hamile misin diyip sıp diye anlayanlar..gerginligim bile gitti
Evde zavalli esim ona sarmamdan kurtuldu azcik
Benmde 6.haftamin icindeyim yatin gidecem 5+3 haftalik olacak bakalim gosterecek mi benimkideBende cumartesi gidicem bakalım gösterecek mi tam 5. Haftam haber veririm sana :)
Aminnnn canim allah razi olsunİğne yapıyorlarmış sanırım böyle durumlarda bende burdan okumuştum. Sen yarın tekrar bir git kanamanın devam ettiğini söyle mutlaka bir müdahale ederler diye düşünüyorum. Çok geçmiş olsun inşallah kanamam biran önce kesilir bebeğinde sağlıkla büyür
Benim 6. Haftanın sonlarında başlamıştı bulantım şimdi biraz daha rahatladım. Herkeste farklı oluyor :)Off hemde ne bulanti bas donmesi filan oldu acayip ama simdi simdi bulanti var ara ara sagol cnm
Bu doktor muthis doktor hem ben hemde kizkardesim dogum yaptik cok menunum kesinlikle gitmenizi oneririmMedistate tuğba gürbüz doğum yaptığım doktor
Sonrada kalp atışını beklicez bitmiyo ki :)Benmde 6.haftamin icindeyim yatin gidecem 5+3 haftalik olacak bakalim gosterecek mi benimkide![]()