• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar bugün doktoruma lazer epilasyona devam edip edemeyeceğimi sordum. 3 hafta sonra devam edebilirsin dedi. Şaşırdım baya. Ben yapılmıyor sanıyordum. Doktoruna bu konuda danışan var mı?
Bende şu zorlu 3 aydan sonra devam etmeyi düşünüyorum, ağda bende alerji yapmakla birlikte leke de bırakıyor . Lazer epilasyon hem acısız , hem uzun süre gidiyor . Ben devam edeceğim açıkçası .

Günaydıın kızlar :KK24: mutlu bir gününüz olsun hastaneye gidecek olanlar hayırlı haberlerle gelsin inşallah

hissettiğimiz cinsiyetlerde son durumumuz şu şekilde :anneadayı:

Feeling07 Feeling07 kararsız
freyahel freyahel kararsız
@tasarimcibayan kararsız
@womanarchy kararsız
@Efe2014 kararsiz
Jazzquell Jazzquell kararsız
@ftmshn38 kararsiz
T Temmuz07 kararsız

@mimarice erkek
@sepsefil erkek
aslii91 aslii91 erkek
@elaine benes erkek
@meryem0061 erkek
@DenizZkabugu erkek
@sassygirll erkek
@Anti Depresan erkek
@Coygirlisme erkek
@Mah-i nev erkek
@kralice86 erkek

@duckling kız
@havvaku kız
H E H E kız
@tugbagnn kız
@Tryingtobeminimalist kız
@Elanur4206 kız
@RuveydaCihad kız
Kuzum ekleyemedim ben tabloya fazladan bölüm. Zaten 3-4 hafta sonra gerçek cinsiyetleri öğrenicez onları yazarız çoğumuz hissetmiyoruz zaten :)

Sizede masallah canim:nazar::KK200: Saglikla buyusunler insallah.
Benim tup bebek tedavisiyle olduğu için kontroller daha sık oldu. Sonra başka doktora gececegim zaten. O zaman kontrollerde normale doner insallah.
He tamam Sağlıkla kucaklarimiza aliriz insAllah

Kızlar bugün doktoruma lazer epilasyona devam edip edemeyeceğimi sordum. 3 hafta sonra devam edebilirsin dedi. Şaşırdım baya. Ben yapılmıyor sanıyordum. Doktoruna bu konuda danışan var mı?
çok önceden danışmıştık bir arkadaşım için. gebelere bir zararı yok ancak içleri rahat etsin, bişi olursa lazere suç bulmasınlar diye ben yapmıyorum demişti lazeri yapan kişi.
ancak bir arkadaşım doğumdan önce lazerle bütün tüylerinden kurtulmuştu, doğumdan sonra ise tüylerin geri çıktığını söylemişti. Kişiden kişiye değişir ama sonraya bıraksanız daha iyi olabilir. Benim kafamda da özel bölge yok değil. şimdi ağdayla yapıyorum ancak son zamanlarda nasıl yapıcam bilmiyorum

• Beğen
Reactions: H E
Bende şu zorlu 3 aydan sonra devam etmeyi düşünüyorum, ağda bende alerji yapmakla birlikte leke de bırakıyor . Lazer epilasyon hem acısız , hem uzun süre gidiyor . Ben devam edeceğim açıkçası .
2 seans denk gelecek gebelik.boyunca sonrasi ameliyat iyilesme vs rahat ederim gidemezsemde diye bende devam edecegim

• Beğen
Günaydıın kızlar :KK24: mutlu bir gününüz olsun hastaneye gidecek olanlar hayırlı haberlerle gelsin inşallah

hissettiğimiz cinsiyetlerde son durumumuz şu şekilde :anneadayı:

Feeling07 Feeling07 kararsız
freyahel freyahel kararsız
@tasarimcibayan kararsız
@womanarchy kararsız
@Efe2014 kararsiz
Jazzquell Jazzquell kararsız
@ftmshn38 kararsiz
T Temmuz07 kararsız

@mimarice erkek
@sepsefil erkek
aslii91 aslii91 erkek
@elaine benes erkek
@meryem0061 erkek
@DenizZkabugu erkek
@sassygirll erkek
@Anti Depresan erkek
@Coygirlisme erkek
@Mah-i nev erkek
@kralice86 erkek

@duckling kız
@havvaku kız
H E H E kız
@tugbagnn kız
@Tryingtobeminimalist kız
@Elanur4206 kız
@RuveydaCihad kız
Bizim neyimiz eksik :KK12:

• Beğen
Hayrlı sabahlar güzel anneler.. 5+3 de sadece keseyi gördük dun, normal dimi? Bebeği ve kalp atisini ne zaman görürüz peki
Hayirli sabahlar canim gayet normal 5+5 te keseyi 6+3 te kalp atisini duydum 6. Haftaya girdikten sonra gidersen duyarsin yuksek ihtimal

Adet döngüsü ve ovulasyon dönemi olduğu zamanlarda normal korkma benimde bugün belim sancılandı kontrolüm vardı Dr a söyledim normal hamilesin dedi bide kilo da artış olduğu için oluyormuş korkacak bir durum yok Allah'ın izni ile biz bugün minnoşumun kalp atışlarını duyduk elhamdülillah darısı duymayan arkadaşlara
gozunaydin :KK200:

Hayrlı sabahlar güzel anneler.. 5+3 de sadece keseyi gördük dun, normal dimi? Bebeği ve kalp atisini ne zaman görürüz peki
Ben 5+5 te kese ve içinde bebeği gördük. 6+2 de kalp atışı için çağırdı . Ama ben tekrar tekrar gitmemek için 6+5 e randevu aldım . Yarın yanı İnşallah duyarım mınıgımın pıtpıtlarını şu kötü halıme çok iyi gelicek :olamaz:

Ben 5+5 te kese ve içinde bebeği gördük. 6+2 de kalp atışı için çağırdı . Ama ben tekrar tekrar gitmemek için 6+5 e randevu aldım . Yarın yanı İnşallah duyarım mınıgımın pıtpıtlarını şu kötü halıme çok iyi gelicek :olamaz:

Benimde randevum yarın inş. duyarız güzel sonuçlarla gelirizz :)

Normal ben 4.haftada keseyi gordum.6
Haftada kalp atisini.
Ama bu cok degiskenlik gösteriyor usg makinelerine kisini karin bolgesi yağ oranina gore vs vs
1 hafta 6 gun belki daha az yada fazla tarih sapmalarida olabilir.

Benimde ilk bebeğim o yüzden ben hangisi kese hangisi bebek onu bile anlamadım bi süre:-)Kese yuvarlak olabiliyor yada seninki gibi elips olabiliyor. Bana keseye göre tahmin daha mantıklı geldi çünkü bebek kesede sabit durmuyor ki konumuna göre tahmin yapılsın:KK51: İnşallah hakkımızda hayırlısı olur tabii, hayırlı evlat olsunlarda:KK36:
Allhım senide hep güldürsün :KK70::KK70:hangisi kese hangisi bebek yorumu koptum gülmekten :KK70:gözlerimden yaş geldi resmen rabbim biz acemi annelere yardım etsin

Back
X