- 15 Ekim 2018
- 981
- 845
- 23
Çin takvimini nasıl yaptınız yada nerden girip baktınız acaba
google'a Çin/Rus Takvimine göre cinsiyet hesaplama yazarsan direkt çıkıyor canım siteler :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çin takvimini nasıl yaptınız yada nerden girip baktınız acaba
Maşallah onaKızlar minnoşun kalp atışlarını dinledim çok güzeldi :) sat ile uyumlu 24 mm olmuş 9+1 deyiz![]()
Doktordan çıktım gayet iyi kalp atışı war dedi ama dinletmedi. Ağrılar normal dedi şükürrr 1.17 cm olmuş![]()
çok şükür çok sevindim canım gözün aydınKiz hissediyorum canimcanım sen bişey yazmadın ki ama![]()
Çok saol canımmmçok şükür çok sevindim canım gözün aydın
Hayrlı sabahlar güzel anneler.. 5+3 de sadece keseyi gördük dun, normal dimi? Bebeği ve kalp atisini ne zaman görürüz peki
Hamilelikte ister ister çok gereksiz şeylerden korkarmişiz bende hamileliğin başinda kapı gıcırtısı ani kedinin önümden geçmesi gibş ufak şeylerden bile korkuyodum bu durumda boll boll dua et canımKızlar ben hava kararmasından korkmaya başladım. Gebelikten beridir gece uykuya dalamıyorum. Kalp çarpıntım hızlı eve gelince dinlenirken daha net farkediyorum kendimi otururken inanılmaz kötü hissediyorum. Uyumaya çalışırken kasık ağrısı da vuruyo bi yandan. Sabah iş güç derken anlamıyorum ama gece baya fenalaşıyorum. Gece olunca çok mutsuzum![]()
Ben de cumartesi gidiyorum kısmetse inşallah sen duyarsın ben de umutlanırımBen 5+5 te kese ve içinde bebeği gördük. 6+2 de kalp atışı için çağırdı . Ama ben tekrar tekrar gitmemek için 6+5 e randevu aldım . Yarın yanı İnşallah duyarım mınıgımın pıtpıtlarını şu kötü halıme çok iyi gelicek![]()
Senı ne için çağırdı şimdi doktorun ?Ben de cumartesi gidiyorum kısmetse inşallah sen duyarsın ben de umutlanırım![]()

Çarpıntı internette yazdığına göre normal de gece daha çok hissediliyo benceYa bu kalp çarpıntısı bende de çok oluyo kızlar korkmaya başladım inanki
Kalp atışı için çağırdı cumartesi gününe keseyi 20 Ekimde görmüştük. Bulantı korkunç öğürmeli ama çıkarmıyorumSenı ne için çağırdı şimdi doktorun ?
Bide bulantılan ne alemde![]()
Aynısı işte geceleri etkiliyo beni baya huzursuzlanıyorum. İnternete yazdığına göre normal sabahları da insan farketmiyo da gece baya kötü hissediyorum bu yüzdenbu aksam kalp çarpıntısı beni de etkiledi baya huzursuzluk yaşadım![]()
İşte canım cuma günü bunu da sorcam. Geceleri baya strese giriyorum bundanKızlar bence doktorlarınıza durumu söyleyin. Zaten gebeliğin verdiği bir yorgunluk var bir çarpıntı daha yorgun olmanıza neden olur. Birde kalp bu en önemli şey o sağlam olacakli bebeişlerimize kan oksijen gitsin.
Tamam canım geceleri öyle yapayım aklımda bulunsunHamilelikte ister ister çok gereksiz şeylerden korkarmişiz bende hamileliğin başinda kapı gıcırtısı ani kedinin önümden geçmesi gibş ufak şeylerden bile korkuyodum bu durumda boll boll dua et canım
Canım bulantıların ne zaman başladıSenı ne için çağırdı şimdi doktorun ?
Bide bulantılan ne alemde![]()
Allhım senide hep güldürsünhangisi kese hangisi bebek yorumu koptum gülmekten
gözlerimden yaş geldi resmen rabbim biz acemi annelere yardım etsin