• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Amin inşaAllah :anneadayı: geçen gün eski bir konuda mesajları okuyordum bir tanesi hamileliğinde 46 kilo aldığını söylemiş. O an odada eşim vardı ddönüp ona baktım bakakaldım "adamcağız daha neler görecek" diye daldım derinlere. İnşaAllah sağlıklı güzel gebelikler geçiririz. Allah c.c. a emanetiz korusun hepimizi yavrucaklarımızı

Allah korusun ya 46 kilo neymiş yerimden kalkamam valla vinç lazım o zaman:KK17: Ben bebeğe faydası olmayacağını düşündüğüm hiçbirşey yemiyorum, çok canım isterse az yiyorum....Kilo verilir tabii sorun değil ama doğumu çok zorlaştırır diye çok korkuyorum. Doktorum 12 kg ile doğuma gideceksin 12.haftaya kadar kilo almanı istemiyorum diye söledi, kaldı 3 hafta inşallah almam:olamaz:

Amin inşaAllah :anneadayı: geçen gün eski bir konuda mesajları okuyordum bir tanesi hamileliğinde 46 kilo aldığını söylemiş. O an odada eşim vardı ddönüp ona baktım bakakaldım "adamcağız daha neler görecek" diye daldım derinlere. İnşaAllah sağlıklı güzel gebelikler geçiririz. Allah c.c. a emanetiz korusun hepimizi yavrucaklarımızı
Amin canım benim ya tabiki kilo alınıyor çoğu doğumda gidiyor filan diyolar ben sonrası için logusa lik depresyonu gecirmeyeyim diye biraz daha dikkat edicem çünkü bak eltim 18 kilo aldı bebek 2.5 kilo bile doğmadı çocuğa bi yararı yok fazlasının :) bakalım sonumuz ne olacak :)

Ben 5+5 te kese ve içinde bebeği gördük. 6+2 de kalp atışı için çağırdı . Ama ben tekrar tekrar gitmemek için 6+5 e randevu aldım . Yarın yanı İnşallah duyarım mınıgımın pıtpıtlarını şu kötü halıme çok iyi gelicek :olamaz:
ben bugün pıtpıtları gördüm kuzumun❤️

kralice86 kralice86 canım benim kasık ağrım pek olmuyor rahmim sancılanıyordu bu sabah kendi doktoruma gittik 6+3 olmuşuz çok şükür bebeği ve kalp atışını gördük dinletti çok küçük olduğu için derinden geldi ama ekranda pıtpıt gördük rabbim herkese nasip etsin sağlıkla sıhhatle devamını getirsin❤️

Selam kızlar , bende kontrolden çıktım doktorum doğuma girmiş asistanı vardı , kese büyümüş bebek de oluşmuş ama küçük olduğu için kalp atışları gözükmedi , moralim bozuldu mu evet ama herşey Allah'tan haftaya tekrar gideceğim hayırlısı neyse o olsun .

Benim de 6. Hafta kopuşa geçti, 9. Hafta sonuna kadar devam etti, sanırım en yoğun dönem bu. Şimdi 10’a girdim azalma başladı :) yani biraz sabır gerekecek. Tabi herkes böyle olmayabilir.
Tam haftami bilmiyorum daha canım ama oğlumda bebek canlaninca başlamıştı inşallah bunda da öyle olmustur oğlumda daha hafif ve sadece akşam oluyordu bunda sürekli oluyor

Selam kızlar , bende kontrolden çıktım doktorum doğuma girmiş asistanı vardı , kese büyümüş bebek de oluşmuş ama küçük olduğu için kalp atışları gözükmedi , moralim bozuldu mu evet ama herşey Allah'tan haftaya tekrar gideceğim hayırlısı neyse o olsun .

Hemen moralinii bozma lutfen . Belki geç döllenme olmustur . Bu haftalarda kalp atışı hemen duyulamayabılıyormus .
Cihaza , bakan kişiye , bebeğin gelişimine göre farklılıklar gösterebılıyormus .
Allahın ıznıyle haftaya görüceksin miniğinin pıt pıtlarını :KK200:

Daha çok küçük normaldir haftaya duyarsın ınsallah kalp atışını

• Beğen
Reactions: H E
inşallah kuzum çok güzel bi duyguydu ya elimde olsa hergün gidicem de artık doktor bıktı :KK70:
Ay ben kesın ağlarım :olamaz:
Keseyı gorunce bile tuhaf oldum doktorun yanında ağlamadım ama dışarı çıkar çıkmaz hıçkıra hıçkıra ağladım :D :D :D

Eşime diyemde video çeksın o anda evde dinlerım hep :oops:

Canım moralini bozma benim de geçen hafta sadece kesem gözüktü doktor kalp atışı için haftaya çarşamba çağırdı daha erken gelsem olmaz mı dedim göremeyebiliriz dedi bence günümüze göre normal hem bebeği görebilmişsin en azından ben daha onu da göremedim :110: boşyere üzülme haftaya duyacağız inşallah miniklerimizin kalplerini :KK200: günlerimiz aynı bu arada :nazar:

Ay ben kesın ağlarım :olamaz:
Keseyı gorunce bile tuhaf oldum doktorun yanında ağlamadım ama dışarı çıkar çıkmaz hıçkıra hıçkıra ağladım :KK70: :KK70: :KK70:

Eşime diyemde video çeksın o anda evde dinlerım hep :oops:
yaa ben yine unuttum gerçi çok az duyuluyodu küçük olduğu için 7veya 8 haftada çok net duyulur rabbim herkese nasip etsin devamını getirsin inşallah

yaa ben yine unuttum gerçi çok az duyuluyodu küçük olduğu için 7veya 8 haftada çok net duyulur rabbim herkese nasip etsin devamını getirsin inşallah
Amin ya benım kahverengı lekelenmem oldu :olamaz: Çok tedırgınım . Randevum yarın dıye gidemedım bugunde yokmus doluymus :olamaz:
cinsel ilişkiye yasaklamamıştı. Bizde dun bır kaçamak yapalım dedik elimizde patladı. Dünden beri ağlıyorum . İnternetten baktım kahverengınden bişey olmaz dıyolar ama yarın olsa gitsem şu doktora :olamaz:

Back
X