Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keske.Bende hamile kalmadan önce günde bir paketten fazla içiyodum şimdi çok zorlanıyorum o yüzden soruyorum bir arkadasım var hamile olduğunu sigara kokusundan tiksindiğinde anladı ne sanslı keşke bizde tiksinebilsek
Kız hissediyorum ama ilk çocuğum kız onda hiç bulantım olmamıştı çok rahat geçirmiştim bunda çok farklı bakalım hayırlısı sağlıklı olsun farketmezGünaydıın kızlarmutlu bir gününüz olsun hastaneye gidecek olanlar hayırlı haberlerle gelsin inşallah
hissettiğimiz cinsiyetlerde son durumumuz şu şekilde
Feeling07 kararsız
freyahel kararsız
@tasarimcibayan kararsız
womanarchy kararsız
@Efe2014 kararsiz
Jazzquell kararsız
@ftmshn38 kararsiz
T Temmuz07 kararsız
@mimarice erkek
@sepsefil erkek
@aslii91 erkek
@elaine benes erkek
@meryem0061 erkek
@DenizZkabugu erkek
sassygirll erkek
Anti Depresan erkek
@Coygirlisme erkek
@Mah-i nev erkek
@kralice86 erkek
@duckling kız
@havvaku kız
H E kız
menekse_kokusu kız
@Tryingtobeminimalist kız
@Elanur4206 kız
@RuveydaCihad kız
Teşekkürler canım Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşgozunaydin![]()
Aksam yemeklerinde 1 kadeh sarap icerdim arada tekila film geceleride yapardik.mesela 1 defa bile alkol istemedi canim.sirinceden siparis saraplarin gebeligimi ogrendigim gun geldi olece arkadasima gonderdim.sigarada takılıyorum iste.en fazla sigaramin 1 tik hafifini icmeye basladimBende hamile kalmadan önce günde bir paketten fazla içiyodum şimdi çok zorlanıyorum o yüzden soruyorum bir arkadasım var hamile olduğunu sigara kokusundan tiksindiğinde anladı ne sanslı keşke bizde tiksinebilsek
Gözün aydın kalp atışını neden dinletmedi kiDoktordan çıktım gayet iyi kalp atışı war dedi ama dinletmedi. Ağrılar normal dedi şükürrr 1.17 cm olmuş![]()
Hemen moralinii bozma lutfen . Belki geç döllenme olmustur . Bu haftalarda kalp atışı hemen duyulamayabılıyormus .
Cihaza , bakan kişiye , bebeğin gelişimine göre farklılıklar gösterebılıyormus .
Allahın ıznıyle haftaya görüceksin miniğinin pıt pıtlarını![]()
Daha çok küçük normaldir haftaya duyarsın ınsallah kalp atışını
Canım moralini bozma benim de geçen hafta sadece kesem gözüktü doktor kalp atışı için haftaya çarşamba çağırdı daha erken gelsem olmaz mı dedim göremeyebiliriz dedi bence günümüze göre normal hem bebeği görebilmişsin en azından ben daha onu da göremedimboşyere üzülme haftaya duyacağız inşallah miniklerimizin kalplerini
günlerimiz aynı bu arada
![]()
Ben yurt dışındayım doktor arkadaşıma özellikle tavsiye etmişti onun hamileyken içtiği asitli içecekleri ben hayatım boyunca içmemişimdir doktorlar kafalarına göre söylüyorlar bencecanım canının çektiğini tabi ki ye ama asitli içecekler çok zararlı aklında bulunsun![]()
Amin gözün aydın canım@kralice86 canım benim kasık ağrım pek olmuyor rahmim sancılanıyordu bu sabah kendi doktoruma gittik 6+3 olmuşuz çok şükür bebeği ve kalp atışını gördük dinletti çok küçük olduğu için derinden geldi ama ekranda pıtpıt gördük rabbim herkese nasip etsin sağlıkla sıhhatle devamını getirsin![]()
Bunada şükür canım inşallah haftaya daha güzel haberler alırsın benimde 5 kasımda günler nasıl geçcek die bekliyorumSelam kızlar , bende kontrolden çıktım doktorum doğuma girmiş asistanı vardı , kese büyümüş bebek de oluşmuş ama küçük olduğu için kalp atışları gözükmedi , moralim bozuldu mu evet ama herşey Allah'tan haftaya tekrar gideceğim hayırlısı neyse o olsun .
Oyy ne karışık menüTam ekmege yakin tostla bi kutu cola goturdum.sabah 2 porsiyon bosnak boregi getirtip yedigim halde.simdi de ekmek arasi tursu yiyip sonra magnolia getirticem esine.
Iste bole iykk dedirtecek sekilde yiyorum.
Keşke bulansa midem ama kizimda da zerre bir seyden tiksinmemiştim.
Keske yesem bende deme sakın : )))
bizde de benim eşim aşeriyo. Şimdi bi adana dürüm olsa keşke diyo ben de yemek düşünmek dahi istemiyorum Ben şöyle yapıyorum;bir tane sigarayı ,bir nefes çekip,söndürüyorum.Öyle öyle günde 2-3 tane içiyorumBende hamile kalmadan önce günde bir paketten fazla içiyodum şimdi çok zorlanıyorum o yüzden soruyorum bir arkadasım var hamile olduğunu sigara kokusundan tiksindiğinde anladı ne sanslı keşke bizde tiksinebilsek
Ben hamile olduğumu öğrendiğim gün akşama kadar her aklıma geldiği vakitte ağladım eşim artık yeter tamam mutluluk göz yaşi ama bu kadar da yapma demeye başladı yoksa be de ağlycam dediAy ben kesın ağlarım
Keseyı gorunce bile tuhaf oldum doktorun yanında ağlamadım ama dışarı çıkar çıkmaz hıçkıra hıçkıra ağladım![]()
![]()
Eşime diyemde video çeksın o anda evde dinlerım hep![]()
Cola zararlı canım neden içtin ki asit yani bildiğinTam ekmege yakin tostla bi kutu cola goturdum.sabah 2 porsiyon bosnak boregi getirtip yedigim halde.simdi de ekmek arasi tursu yiyip sonra magnolia getirticem esine.
Iste bole iykk dedirtecek sekilde yiyorum.
Keşke bulansa midem ama kizimda da zerre bir seyden tiksinmemiştim.
Keske yesem bende deme sakın : )))
Bende öğrendıgımde ağladım .Ben hamile olduğumu öğrendiğim gün akşama kadar her aklıma geldiği vakitte ağladım eşim artık yeter tamam mutluluk göz yaşi ama bu kadar da yapma demeye başladı yoksa be de ağlycam dedi![]()

ben hiç ağlayamadım ya. hep hayal kurardım öğrenince ağlarım sevinç çığlıkları atarım falan diye ama kaskatı kesildim sanki duygusuz oldum ağlamak istedim ama olmadıBende öğrendıgımde ağladım .
Eşim dedi sankı bilmiyomus gibi ne ağlıyosun dedı
Duygusuz kocam![]()
Allah korusun ya 46 kilo neymiş yerimden kalkamam valla vinç lazım o zamanBen bebeğe faydası olmayacağını düşündüğüm hiçbirşey yemiyorum, çok canım isterse az yiyorum....Kilo verilir tabii sorun değil ama doğumu çok zorlaştırır diye çok korkuyorum. Doktorum 12 kg ile doğuma gideceksin 12.haftaya kadar kilo almanı istemiyorum diye söledi, kaldı 3 hafta inşallah almam
![]()
Bence arada kaçamaklardan bişey olmaz. Benımde bulantılar geçse bende yicem de şuan görmeye dahi tahammülüm yok .Ben bazen dayanamayıp çok faydali olmayan şeyler tadabiliyorum maalesef.
Abartmamak suretiyle.
Mesela geçen gece McDonald's dan Big Mac aldırdım
Ayyy yorumuna kahkahayla güldüm canım şu saçma sapan her aplama meselesi bemdede var malesef yaaaben hiç ağlayamadım ya. hep hayal kurardım öğrenince ağlarım sevinç çığlıkları atarım falan diye ama kaskatı kesildim sanki duygusuz oldum ağlamak istedim ama olmadıo günden sonra da saçma sapan şeylere ağlıyorum