• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bence arada kaçamaklardan bişey olmaz. Benımde bulantılar geçse bende yicem de şuan görmeye dahi tahammülüm yok .
Ama yanında kola falan içmem buyuk ıhtımalle . Ice tea falan içerim heralde:KK51:

Bende yanında ice tea icmistim.
Benim yavaş yavaş geçiyor ama genel bir bulantı her zaman var..
Surekli bir kusma halı devam ediyor.

• Beğen
Reactions: H E
Aksam yemeklerinde 1 kadeh sarap icerdim arada tekila film geceleride yapardik.mesela 1 defa bile alkol istemedi canim.sirinceden siparis saraplarin gebeligimi ogrendigim gun geldi olece arkadasima gonderdim.sigarada takılıyorum iste.en fazla sigaramin 1 tik hafifini icmeye basladim
Ben normalde alkol tüketmem hepsinin tadından nefret ederim ama balayında şirincedeydik kavunlu şeftalili şarapları çok güzeldi ya :oops:

Bende yanında ice tea icmistim.
Benim yavaş yavaş geçiyor ama genel bir bulantı her zaman var..
Surekli bir kusma halı devam ediyor.
Tiksinme durumları nasıl peki .
yine bak birşeyle yiyemıbılıyormussun.. Ben kesınlıkle yıyemıyorum . Herşey kokuyor :ruh:

Kizlar mideniz bulaninca tutuyomusunuz yoksa direk cikariyormusunuz? Şunun icin soruyorum kizlar yani cikarinca rahatlama oluyormu. Ben tutuyorum kendimi aksama kdr bi ihkk yapsam cok afedersiniz cikti cikacak. Oyuzden tutuyorum kendimi acaba daha iyi yapiyorum yoksa dahami kotu?? Bi el atin kizlar nolur:((

• Beğen
Reactions: H E
Kizlar mideniz bulaninca tutuyomusunuz yoksa direk cikariyormusunuz? Şunun icin soruyorum kizlar yani cikarinca rahatlama oluyormu. Ben tutuyorum kendimi aksama kdr bi ihkk yapsam cok afedersiniz cikti cikacak. Oyuzden tutuyorum kendimi acaba daha iyi yapiyorum yoksa dahami kotu?? Bi el atin kizlar nolur:KK43:(

Benim bi kaçgündür midem bulanıyor, kusmaktan çok korktugum için anında önlem almaya çalışıyorum açıkcası :):)

işyerinde sadece azıcık çorba yiyorum akşamları da mideyi rahatlatacak şeyler okdr inş. daha kötü olmaz :/

Evet halsizlik ve uyku var bende de ama bulantım hiç yok, olmayabilirmiş zaten ama yinede acaba sorun mu var diye içime şüphe düşüyor, sağolun kızlar:KK5:

benimde özellikle sabah uyandığım an bulantım oluyor ama suan ıcın kusturacak derecede değil,cubuk krakerle bastırıyorum şimdilik umarım daha şiddetlenmez.

Kizlar mideniz bulaninca tutuyomusunuz yoksa direk cikariyormusunuz? Şunun icin soruyorum kizlar yani cikarinca rahatlama oluyormu. Ben tutuyorum kendimi aksama kdr bi ihkk yapsam cok afedersiniz cikti cikacak. Oyuzden tutuyorum kendimi acaba daha iyi yapiyorum yoksa dahami kotu?? Bi el atin kizlar nolur:KK43:(
Ben sadece öğürüyorum belki çıksa içimden rahatlarım

ben çıkarıyorum canım. tutabilir miyim bilmiyorum sen nasıl tutuyon kız:KK70: ben çok sık kusmuyorum sadece arada. ama şu var. kustuğumda boğazımı tahriş etmiyor o yanını seviyorum. yani kustuktan hemen sonra normale dönüyorum

Cok yemek yiyyen tek benim sanıyordm iştahım bazen özellikle akşamları cok acık oluyr. Sen benden 1 hafta öndesn canm sağlıklıngunler olsn kilo verılır bulantın oluncada yiyemeyeceksn zaten

ya doğru söylüyorsun da kontrolsüz kilo almak istemiyorum ama bebeğim de sağlıklı olsun istiyorum. Aslında kendimi tutarım yemem ama aç kalmamak gerekiyormuş. O da korkutuyor. Velhasıl bulantısı olmayanların da sıkıntısı kilo olacak sanırım. Ne yapalım sağlıklı olsunlar da veririz elbet.

Hiç bulantısı olmayan yok mu, kendimden şüphe ediyorum hiç bulantım falan olmadı benim
Benimde hiç bulanmadı hatta biraz bulasın istedim hamile gibi hissedeyim diye hatta belki bu sayede biraz iştahım kapanır çünkü çok yiyorum ve şimdiden kilo aldım ama yok en fazla tükrük bezleri çok çalışıyor o bazen kötü hissettiriyor

Ben çıkarıyorum yoksa hiçbireşey yıyemıyorum .
Çıkarınca 10 dk çok iyi oluyorum . 10 dk sonra yıne bulantılar başlıyo .
Kusmak için öğürmem yetıyor . Elimi boğazıma falan sokmuyorum :)
Zaten ucunda bekledıgı için hemen çıkıyor

Benim ki niye öyle dedi ki acaba ya. Bir de güvendiğim bildiğim doktorum. Üst üste sordum şaşırdım. Belki de kanıtlanan zararı yok diye devam edebilirsin demiştir
Ben bugün yeni bir doktora gittim, ona da sordum devam edebilirsin zararı yok dedi.Ben ne olur ne olmaz diye lazeri bıraktım bugün de senin için sordum.
belki kaç aylık emek boşa gidecek ama içim rahat etmeyecek başka türlü.

Allah razi olsun canim :KK43: antalyada oturyorum. Hic umudum kalmadi. Sadece kurtaj ve tup alinma problemlerinden korkuyrm aglayip duruyrm
Canım ne yaptın gittinmi dr
Bence korkacağın hiç birşey yok senin değerin baya düşük muhtemelen kimyasal geçiriyorsun değer binlere gelir birkaç hafta geçer bebek oluşur ve büyümeye başlar o zaman kürtaj olur veya dış gebelikse farkedilmezse o söylediğin sıkıntı yaşanır
Dr gittiysen zaten bilgilendirmiştir seni bizede haber ver

Canım ne yaptın gittinmi dr
Bence korkacağın hiç birşey yok senin değerin baya düşük muhtemelen kimyasal geçiriyorsun değer binlere gelir birkaç hafta geçer bebek oluşur ve büyümeye başlar o zaman kürtaj olur veya dış gebelikse farkedilmezse o söylediğin sıkıntı yaşanır
Dr gittiysen zaten bilgilendirmiştir seni bizede haber ver

Zaten dış gebelikte değer normal gebelikteki gibi düzenli artıyor değil mi, sadece bebek rahim dışında yerleşiyor o yüzden bende ya kimyasal yada düşük yapıyor diye düşünmüştüm. Tüpü alınmalık falan durum olacağını sanmam, inşallah iyidir arkadaşımız

Back
X