- 9 Haziran 2009
- 134
- 154
- 303
Yaptim ama cikmadi ya niye acaba ?
Tahmini doğum tarihine 14-09-2019 yazmışsın çünkü eylül yerine haziran mı yazacaktın? son adet tarihin 14 eylül ise 22.06.2019 yazcaksın canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptim ama cikmadi ya niye acaba ?
Ahahahha ya evet simdi farkettim temmuz yazacaktim. TesekkurlerTahmini doğum tarihine 14-09-2019 yazmışsın çünkü eylül yerine haziran mı yazacaktın? son adet tarihin 14 eylül ise 22.06.2019 yazcaksın canım
Hoş geldin canım aramizaBu arada hazir bostayken yazayim belki benle ayni durumu yasayan olur benim degerlerim en bastan beri hic 2 kati artmadi. 188 320 512 860 1541 olarak gitti. Doktorlar dis gebelik ihtimali ustune durdular. Ama bugün son muayenem vardi keseye bakildi. Ve kese olmasi gereken yerde 15 gun sonra kalp atisini duymaya gel denildi. Cok uzuldum cok agladim. Heryere yazdim genelde hep bi olumsuz dediler. Ama cok sükür bin sükür bugünüme bu arada burda hep bir olumsuz yorumlar goruyorum. Kesin emin olmadan kimse yorum yapmasa daha iyi olabilir. Fikir vermek ayridir. Direk olumsuz konuşmak ayri. Son olarakta su imza asla eklenmiyor. Neyi yanlis yapiyorum ki
![]()
Hic icmiyormusunuz bunun icin ozel birsey yaptiniz mi beni biraz zorluyor da sigarasizlik ?Be
bende hamile olduğumu öğrenene kadar günde 1 paket içenlerdendim ilk günler canım istedi sonra tak diye kesildi ömrümde hiç sigara içmemişim gibi canım hiç istemiyor bende şaşkınım
Doktor bana bugün erkek dedi ama yanılma ihtimalim çok yüksek de dedi:)
Hosbuldum. Cok tesekkür ederim yaptim sanirim benim tam tarihi belirleyemediler. Satla uyumlu degil bende tahmini birsey yazdim .tahmini 4 5 haftalik dendi sadeceHoş geldin canım aramiza
Hakkin var olumsuz yorum oluyor arada
01-01-2019 gibi yapıyorsun demi sonra altta en altta kaydet var
Zaten dış gebelikte değer normal gebelikteki gibi düzenli artıyor değil mi, sadece bebek rahim dışında yerleşiyor o yüzden bende ya kimyasal yada düşük yapıyor diye düşünmüştüm. Tüpü alınmalık falan durum olacağını sanmam, inşallah iyidir
Evet daha önce bende de öyle bir şüphe olmuştu hem dr la konuşmuştum hem int de araştırmıştım değer normal artıyor hatta normalin üstünde bir artış oluyor sadece embriyo yanlış yere yerleştiği için gebelik devam edemiyor birde farkedilmezse 7.8. Haftalarda baya büyüdüğü için dayanılmaz ağrılar olurmuş
Allah yaşatmasın ama arkadaşın zaten çok yükselmeden düşmüş inş değildir
Ne şanslısınız. Ben de bi süre benden yemek bekleme dedim istiyorum böyle canım bişeyler istesin ama yok içim dönüyo mesela hele ki tavuğun adını bile duymak istemiyorumMerhaba kızlar sürekli okuyorum ama yazmaya eriniyorum2 nedense :))
Ben daha hastaneye gidip şu rubella mi ne o testleri daha yapamadım . Devlet hastanesine randevu aldım daha 1 haftam var . Içimde bir endişe geçmiyor 1 kere daha görsem tamam diyorum :)) ama sürekli böyle olacak sanırım
Evde kendim bir şey yapamıyorum eşim aşçı allahtan 10 gündür de evde dışarda satılan tavuk pilav çekti canim almadı . Evde şuan kendi yapıyor bana :)) sağolsun . Dışarda öyle güzel yiyorum ki ama bu evde bir şey var :)
Dün ilk kusmami yaşadım nefret ederim ama çıkardıktan sonraki ferahlık ta harika . Göğüslerim hala aynı dokunamıyorum . Ac kalınca elim ayağım titriyor tansiyonum düşüyor sanki. Ne bileyim işte benden bu kadar .
Bebeklerimiz2 ıyi olsunda şikayetim yok gerisine
Hepinizi opuyorum :) sağlıklı hamilelikler inşallah
Öyle de ben korkuyorum sanki birşey olur diyeBende şu zorlu 3 aydan sonra devam etmeyi düşünüyorum, ağda bende alerji yapmakla birlikte leke de bırakıyor . Lazer epilasyon hem acısız , hem uzun süre gidiyor . Ben devam edeceğim açıkçası .
Haha aynen civciv gibi ama acaba ayak mı ki onlaroyy kurban olurum o nasıl ayak civciv ayağı gibi
evet bu aylarda ayak ve elleri var aslında sadece şuan ultrasonda tam görünmüyor olabilir.
3 seans gitmiştim bırakınca kötü oldu hamileliğinde etkisiyle heralde çoğaldılar. Yaptırdığım yer sıkıntı olmuyor doktoruna sor dedi doktor da öyle diyince şaşırdım baya.çok önceden danışmıştık bir arkadaşım için. gebelere bir zararı yok ancak içleri rahat etsin, bişi olursa lazere suç bulmasınlar diye ben yapmıyorum demişti lazeri yapan kişi.
ancak bir arkadaşım doğumdan önce lazerle bütün tüylerinden kurtulmuştu, doğumdan sonra ise tüylerin geri çıktığını söylemişti. Kişiden kişiye değişir ama sonraya bıraksanız daha iyi olabilir. Benim kafamda da özel bölge yok değil. şimdi ağdayla yapıyorum ancak son zamanlarda nasıl yapıcam bilmiyorum
teşekkür ederiz teyzesi size de Maşallah :))Maşallah ona![]()
Çok teşekkür ederim canım ya ama risk olsa böyle söyleyemezler heralde çoğu yapılabilir demişBen bugün yeni bir doktora gittim, ona da sordum devam edebilirsin zararı yok dedi.Ben ne olur ne olmaz diye lazeri bıraktım bugün de senin için sordum.
belki kaç aylık emek boşa gidecek ama içim rahat etmeyecek başka türlü.
Hayır içmiyorum hamileliğimi öğrendiğimde ( aylardır bekliyorduk zaten)çok sevinmeme rağmen sigara içemeyecek olmama çok üzülmüştüm 1 hafta kadarda azaltarak içmeye devam ettim sonrra dr kontrolü.. bidaha içmedim çok ilginç canım da istemiyor bilmiyorum belki psikolojik çünkü tiksinmiyorum Yanımda içiyorlar rahatsız olmuyorum ilk hamileliğimde de ilk kontrolde dr kapısında son sigaramı içmiştim sanki dumanlar bebeğin kesesine doluyor hava alamıyor gibi düşünüyorum belki o düşünce psikolojik olarak etkiliyordurHic icmiyormusunuz bunun icin ozel birsey yaptiniz mi beni biraz zorluyor da sigarasizlik ?
Ne şanslısınız. Ben de bi süre benden yemek bekleme dedim istiyorum böyle canım bişeyler istesin ama yok içim dönüyo mesela hele ki tavuğun adını bile duymak istemiyorum
Evde pişen yemeğin kokusundan doyuyoruzEvet çok yardımcı oluyor sagolsun . Benim ki de diyor ne yapayım sana canim ne istiyor düşünüyorum hiç bir şey yemek gelmiyor içimden. Dün çay koyduk biskuviye batırıp onu yedik akşam yemegi:) ama misafirliğe gidince sanki evde aç bırakıyor lar mis gibi saldiiryorum :))