• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kalp atışları ilk kaçıncı haftada duyulabiliyor arkadaşlar ? Ben suan 7+5 teyim. Geçen hafta kanamam olduğu için gittim doktora sordugumda geçen hafta 3 hafta sonra gelebilirsin demisti yani 2 hafta daha var bana biraz geç gibi geldi ama ?
Şu anda duyabilirsiniz eğer geç döllenme değilse

Su hamilelik takvimi nasil yapiliyor bi yardimci olsaniz
Bak benim takvimimin altında bebek ağırlığı yazan yerin altında tıklayınız diye yazan bi yer var odaya tıkla tahmini doğum tarihini yaz oraya bebisinin otamatik yapıyor senin için o sayfada yazanları takip et yani :)

Hayır içmiyorum hamileliğimi öğrendiğimde ( aylardır bekliyorduk zaten)çok sevinmeme rağmen sigara içemeyecek olmama çok üzülmüştüm 1 hafta kadarda azaltarak içmeye devam ettim sonrra dr kontrolü.. bidaha içmedim çok ilginç canım da istemiyor bilmiyorum belki psikolojik çünkü tiksinmiyorum Yanımda içiyorlar rahatsız olmuyorum ilk hamileliğimde de ilk kontrolde dr kapısında son sigaramı içmiştim sanki dumanlar bebeğin kesesine doluyor hava alamıyor gibi düşünüyorum belki o düşünce psikolojik olarak etkiliyordur
Umarım sende bırakırsın
Ben baya zor zamanlar gecirdim bazi seyler normal gitmedi ona ragmen 1 paket ictigim sigarayi günde 1taneye kadar dusurdum. Ama o 1 taneyi birakmak baya zor geliyor nedense daha yeni ogrendim sayilir yeni kesinlesti benimde en gec 1 2 hafta icinde birakmam gerekiyor. Bakalim

Bak benim takvimimin altında bebek ağırlığı yazan yerin altında tıklayınız diye yazan bi yer var odaya tıkla tahmini doğum tarihini yaz oraya bebisinin otamatik yapıyor senin için o sayfada yazanları takip et yani :)
Yaptim canim saol yanlis tarihi giriyormusum sanirsam ondan olmamis

Özel bi sorum var ilişki sırasında batmalarım oluyor bugün doktora sormayı unuttum.sizce zararı olur mu :olamaz:
Canım bebim doktorum sen durman gereken yeri bilirsin çok zorlama kendini dedi rahatsız olduğunda biraz daha temkinli davran daha rahat edebileceğin şekilde devam et yani :)

Benim ilk gebeliğimde zerre kadar midem bulanmamıştı hiç bir şeyden tiksinmemiştim bile. Bu hamileliğim çok farklı geçiyor mide bulantısından hayattan soğudum

Bende şuan öyleyim ne bişeyden tiksindim ne canım çekti ne midem bulandı... Hamilelik öncesi nasılsam öyleyim. Göğüslerin acıması ve ara ara gelip giden kasık ağrısı dışında hiçbişeyim yok çok şükür. Ama böle oluncada herşey yolundamı hiç bilemiyor insan

Bende şuan öyleyim ne bişeyden tiksindim ne canım çekti ne midem bulandı... Hamilelik öncesi nasılsam öyleyim. Göğüslerin acıması ve ara ara gelip giden kasık ağrısı dışında hiçbişeyim yok çok şükür. Ama böle oluncada herşey yolundamı hiç bilemiyor insan

Bende de ara ara hafif kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti dışında bir belirti yok bir de sık acıkma var bende

Benim kizimda zerre bulanmadı hic belirtim rahatsizligim bile yoktu 9 ay boyunca.kizimdan once kaybettigim bebektede yoktu.simdide ilk 3 hafta dusuk riski kanama leke disinda bir ara geceleri midem bulanmakla bulanmamak arasında kaldi ama gecti.bel ve meme agrisi dışında başka 1 sey yok.herkese gore degisiyor merak etme

Hic icmiyormusunuz bunun icin ozel birsey yaptiniz mi beni biraz zorluyor da sigarasizlik ?
Valla bende tak diye bıraktım tabi önce paketteki son sigaraları içtim :) çünkü kesin aklım kalırdı :) günde 1 paket içiyordum son 2 3 aydır o kadar yıl sanki hiç içmedim gibi benimde canım çekmiyor ama yinede çok yanımda içmiyorlar sagolsunlar :) biraz psikolojik kendine bir hedef koy sanki dünyada başka sıgara kalmamış gibi düsun :D yapabilirsin herşey minnoslar için :)

Valla bende tak diye bıraktım tabi önce paketteki son sigaraları içtim :) çünkü kesin aklım kalırdı :) günde 1 paket içiyordum son 2 3 aydır o kadar yıl sanki hiç içmedim gibi benimde canım çekmiyor ama yinede çok yanımda içmiyorlar sagolsunlar :) biraz psikolojik kendine bir hedef koy sanki dünyada başka sıgara kalmamış gibi düsun :KK70: yapabilirsin herşey minnoslar için :)
Mecburum birakicam da bakalim senin geldigin asamaya nasil gelecegim:KK12:yerine birsey koydun mu peki ? Atiyorum aratmamasi icin kuruyemis gibi . Bu ne arkadas herkes tak tak birakmis ben mi iradesizim acaba :oha::olamaz:

Ya seni acaba cok eskilerden ceyiz sayfasindan hatirliyor olabilirmiyim yoksa karistiriyormuyum

Doğru hatırlıyorsun:) taa kaç sene önce tek tek aldıklarımi eklerdim ne günler di:) daha 7 ay falan oldu evleneli seneler ce evde bekçilik yaptılar :) ama ben seni hatırlayamadım

Bana doktorum hicbir sikinti olmayacagini soledi bence doktoruyla konusmasi daha dogru olur

Benim doktorum da sıkıntı olmaz dedi. Herkes kendi doktoruna sorarsa dediğin gibi daha iyi olur

Benim kizimda zerre bulanmadı hic belirtim rahatsizligim bile yoktu 9 ay boyunca.kizimdan once kaybettigim bebektede yoktu.simdide ilk 3 hafta dusuk riski kanama leke disinda bir ara geceleri midem bulanmakla bulanmamak arasında kaldi ama gecti.bel ve meme agrisi dışında başka 1 sey yok.herkese gore degisiyor merak etme

Çok şükür inşallah doğumlarda kolaylıkla olur, Bebişlerde sağ salim gelir:KK36:

Back
X