TEBrikler maşalalhKızlar kontrol de doktor 2 kese gördüama daha 6 haftaligiz çok küçük kalp atışları görmedik alttan da bakmak istemiyorum dedi şuan hiçbir şey tam net değil kalp atışı görene kadar ama kesenin 2 sini görünce şok oldum
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TEBrikler maşalalhKızlar kontrol de doktor 2 kese gördüama daha 6 haftaligiz çok küçük kalp atışları görmedik alttan da bakmak istemiyorum dedi şuan hiçbir şey tam net değil kalp atışı görene kadar ama kesenin 2 sini görünce şok oldum
![]()
Sağol canım insallahAyyy maşallah bebislerine❤❤
Saglikla buyusunler canim. Gozun aydin
Ayy maşallah çok güzel bir haber çok severim ikiz bebekleri inşllah benimde ikinci hamileliğim ikiz olur banada dua et lütfen ve allahım korusun maşallah küçük fındıklaraKızlar kontrol de doktor 2 kese gördüama daha 6 haftaligiz çok küçük kalp atışları görmedik alttan da bakmak istemiyorum dedi şuan hiçbir şey tam net değil kalp atışı görene kadar ama kesenin 2 sini görünce şok oldum
![]()
Hamilelikte olur öyle saçma sapan kötü ruyalar aklına getirmeBenimde 11.30 allahim dün çok kötü rüyalar gördüm inşallah tersi çıkar![]()
Valla canım ben tek diye düşünüyordum sok oldum ama şuan kesin konusamiyor doktor bende tam emin değilim açıkçası kalp atışı görmeden ama inşallah sağlıklı bir şekilde ikisini de görürüz haftaya kalp atışı niAyy maşallah çok güzel bir haber çok severim ikiz bebekleri inşllah benimde ikinci hamileliğim ikiz olur banada dua et lütfen ve allahım korusun maşallah küçük fındıklara![]()
Aaaaa hayırlı olsun,ailede varmıydı peki ikiz ?Valla canım ben tek diye düşünüyordum sok oldum ama şuan kesin konusamiyor doktor bende tam emin değilim açıkçası kalp atışı görmeden ama inşallah sağlıklı bir şekilde ikisini de görürüz haftaya kalp atışı niRabbim sanada tüm isteyenlere de hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
![]()
2 li ve 3 lğ testlerde sonuç ne olursa olsun yapcak bişey yok allah korusun bir sıkıntı varsada aldırmak istermisin bu yüzden oo testleri yapıp bu şekilde öğrenip ve düşünmek istemiyorumZaten kimsenin ya da hiçbir annenin bebeğine zarar vereceğini sanmıyorum.Hamilelik rutinin de ben doktorumun verdiği her testi yaptırıcam.Sonuçta o bana Allah’ın emaneti onun sağlığı için içerde de,dışarda da rahatını düşünmek zorundayım
Nasıldı canım kontrolün? Senle aramızda bir gün var duyabildin mi kalp atışını![]()
Bugün randevusu olanlar baya çoğunlukta benimde 11de randevum :) Herkes doktordan çıktıktan sonra direk yazsınn :) canım sen naptın?H E
Nasıl geçti gördün mü minnosunu :)
Moralim azcık bozuk kızlar ..Canım çıktın mı ne yaptın seni bekliyorum valla
İnşallah şuan ki güzel haber gibi o zamanda kalp atışlarıyla mutlu olursunValla canım ben tek diye düşünüyordum sok oldum ama şuan kesin konusamiyor doktor bende tam emin değilim açıkçası kalp atışı görmeden ama inşallah sağlıklı bir şekilde ikisini de görürüz haftaya kalp atışı niRabbim sanada tüm isteyenlere de hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
![]()
Canım aşk olsun görmüşsün işte kesen doluymuş atan bi kalbi de varmışMoralim azcık bozuk kızlar ..
Malesef kalp atışını duyamadık. Ama ekranda atan kalbı gördük . 3-4 gun sonra tekrar gel dedi .![]()
Moralim azcık bozuk kızlar ..
Malesef kalp atışını duyamadık. Ama ekranda atan kalbı gördük . 3-4 gun sonra tekrar gel dedi .![]()
ya ne bılım doktor duymam lazımdı deyip durdu moralımı bozdu bıde çıkarken sağlıklı gebelık hertürlü ilerler bişey olursa üzülmek yok deyinceCanım aşk olsun görmüşsün işte kesen doluymuş atan bi kalbi de varmış
Merhaba canım hoşgeldin inşallah bu seferki sağlıklı olur ve bu korkuların boşa çıkar rabbim bebeişlerimizi korusunMerhaba arkadaslar aranıza yeni katılıyorum. 7+3 günlük hamileyim. 23 yasındayım tüp bebek tedavisiyle sahip oludugum 5 yasında 1 kızım var. Yaklasık 2 sene önce bi gebelik daha gecirdim normal yolla 8 haftalıkken kalbi durdu. Bunda da aynı kaderi yasamaktan korkuyoruz. 2 gün önce kahverengimgi bi akıntım oldu usg de bebekte bi sorun olmadıgını kesenin cevresinde pıhtılar oldugunu söyledi doktorum ve kan uyusmazlıgımız oldugu icin rogham ignesi yapıldı ve ara ara lekelenme devam edince dün progestan kullanmamı söyledi yine ara ara oluyor lekelenme bazen kurumus kan renginde. Korkuyorum ama ins Allah korktugumuza ugratmaz. Hepimiz hayırlısıyla kucagımıza alırız ins bebeklerimizi
Allah korusun Allaha emanetlerya ne bılım doktor duymam lazımdı deyip durdu moralımı bozdu bıde çıkarken sağlıklı gebelık hertürlü ilerler bişey olursa üzülmek yok deyince
![]()
Teşekkür ederim hosbuldum insallahMerhaba canım hoşgeldin inşallah bu seferki sağlıklı olur ve bu korkuların boşa çıkar rabbim bebeişlerimizi korusun
Arkadaşım bak yanlış anlama da az öncede yazdım,hiçkimse bebeğini aldırmaz,ama sen burda insanları yanlış yönlendiriyorsun.Kendin yapmak istemiyorsan yaptırma,ama yaptıracak insanlara da “bebeğini aldıracakmısın “diye soramızsın.Her sonucu kötü çıkan bebeğini aldırmıyor,benim arkadaşımın ikili testinde bebeği down sendromlu çıktı,biz bir ay boyunca ağladık,ama bebeğimiz şu anda sapa sağlam.Sen ister yaptır,ister yaptırma.Evet ben yaptırcam,burdan da diğer arkadaşlarımın da bilgisi olsun diye haber verdim,yazdım.İnsanları da yanlış yönlendirme !!!!2 li ve 3 lğ testlerde sonuç ne olursa olsun yapcak bişey yok allah korusun bir sıkıntı varsada aldırmak istermisin bu yüzden oo testleri yapıp bu şekilde öğrenip ve düşünmek istemiyorum
Canim cok sukur bebisi gormussun kalbide atiyordur ama bazi bebeklerde gec duyuluyor.Moralim azcık bozuk kızlar ..
İnşallah canım Allah razı olsunCanim cok sukur bebisi gormussun kalbide atiyordur ama bazi bebeklerde gec duyuluyor.
Bir tanidigimin basina gelmisti 10. hafta da duydular.
Hic canini sıkma. Herkesin ayni olmuyor sonuçta. Insallah bir sonraki gidisinde gumbur gumbur duyarsin.
canım ya bozma moralini şükür atan kalbini görmüşsünüz ne güzel. bir kaç güne sesini de duyarsınızMoralim azcık bozuk kızlar ..