- 19 Haziran 2013
- 24.857
- 62.725
- 798
- 31
İnşallah ya o kdr ümitliydim ki duycam diye . Duyamayınca yıukıldım sanırımcanım ya bozma moralini şükür atan kalbini görmüşsünüz ne güzel. bir kaç güne sesini de duyarsınız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah ya o kdr ümitliydim ki duycam diye . Duyamayınca yıukıldım sanırımcanım ya bozma moralini şükür atan kalbini görmüşsünüz ne güzel. bir kaç güne sesini de duyarsınız![]()
Canım üzülme doktorlar her durumu normal karşıladıkları için onlara böyle cümleler kurmak zor gelmiyor sonuçta bebeğin canlanmış sesini de sonra duyarsın yeterki iyi olsun üzülme.ya ne bılım doktor duymam lazımdı deyip durdu moralımı bozdu bıde çıkarken sağlıklı gebelık hertürlü ilerler bişey olursa üzülmek yok deyince
![]()
İnşallah canımİnşallah şuan ki güzel haber gibi o zamanda kalp atışlarıyla mutlu olursun

İlk hamileliğimde çok çok geç dinletti abartmıyorum bekli 11. Hafta falandı ama her gidişimde gösterdi ve ben hiç sorgulamadım o dönem neden açmadığını canını hiç sıkmaİnşallah canım Allah razı olsun
Benim yaklaşık 2 hafta önce olmustu önce kırmızı sonra kahverengi şekilde fitil yada krem kullanıyorsan onu kullanıp güzelce uzan tabi bu Arada hemen doktorunu ara o seni yönlendirecektir bana bir iğne ve istirahat verdi düzeldi çok şükür stress yapma arada olabiliyor kanama canım doktorunla iletişime geçmeyi ihmal etme lütfenAranızda lekelenmesi kanaması olan varmı
Hiç moralini bozma bak dün bana da aynı şey söylendi , seninle aramızda zaten 1 gün var canısıMoralim azcık bozuk kızlar ..
Malesef kalp atışını duyamadık. Ama ekranda atan kalbı gördük . 3-4 gun sonra tekrar gel dedi .![]()
Çok hafıf lekelenmem var. Doktorum progeston verdıAranızda lekelenmesi kanaması olan varmı
Canım 2 gün önce kahberengiydi simdi bordo renkte lekelenme gibi arada oluyor doktoruma söyledim taze kırmızı kan ve yogun kanama olmadıkca korkma dedi dün usg ile baktı progestan verdi ins düzelirBenim yaklaşık 2 hafta önce olmustu önce kırmızı sonra kahverengi şekilde fitil yada krem kullanıyorsan onu kullanıp güzelce uzan tabi bu Arada hemen doktorunu ara o seni yönlendirecektir bana bir iğne ve istirahat verdi düzeldi çok şükür stress yapma arada olabiliyor kanama canım doktorunla iletişime geçmeyi ihmal etme lütfen
Keşke açmasaydı valla böyle daha zor. O kdr ümit verdi ki bide aslında slaı gunu çağırdı kesın duyarız dedı . Ben her ihtimale karşı cuma geldım o halde bıle duyamadıkİlk hamileliğimde çok çok geç dinletti abartmıyorum bekli 11. Hafta falandı ama her gidişimde gösterdi ve ben hiç sorgulamadım o dönem neden açmadığını canını hiç sıkma
İciyorum dün başladım 1 hafta kullanıp kontrole gitcem ara ara lekelenme oluyorÇok hafıf lekelenmem var. Doktorum progeston verdı
6+5 haftalığım son adet tarihime göre bebeğin gelişmini falan da bilmiyorum hiç söylemedı şuana kadar .Ben kalp atışını 8.haftamda duydum,doktorum bana daha önce dinletemem çok riskli dedi.Sen kaçıncı haftandasın???
Kuzum bir de kendini bu kadar çok sıkma,biliyorum senin de ilk hamileliğin,ben de çok pimpirikliyim mesela;doktorum bana dedi ki ;”kimsenin aklına gelmeyen soruları soruyorsun,biraz rahat bırak kendini “dedi.O yüzden rahatlat kendini,bebeğinle konuş
Bozma moralini bak kalp atışını gormussun bende duymadım ama gördüm çok şükür bunadaMoralim azcık bozuk kızlar ..
Malesef kalp atışını duyamadık. Ama ekranda atan kalbı gördük . 3-4 gun sonra tekrar gel dedi .![]()
Bende cuma gunune alıcam .Hiç moralini bozma bak dün bana da aynı şey söylendi , seninle aramızda zaten 1 gün var canısıbende 4 gün sonrası için randevu almıştım ama cumaya erteledim daha kesin olsun diye , o pıt pıtları göreceğiniz inşallah
![]()
Ay öyle deme ya bak bende sadece atışı görmüştüm 2 hafta sonra dinledim sıkma canını :)Moralim azcık bozuk kızlar ..
Ben kimseyi yanliş yönlendirmiyorum dediğin gibi arkadaşinda ki olay gibi çok kötü diyolar ve sonrasında da çok güzel bir haberle mutlu olmuşlar bende bu şekilde olsun istemediğim için yapmıycam dedim kendi adıma konuştum ve kimseninde aldırıp aldırmayacağini kasdetmedim ve böyle bir şey beni asla ilgilendirmez ki bu şekilde bir düşüncem de yoktu. Kız kardeşimde yapılamdık testler kalmadı her seferinde neler dediler bir o kadarda özel hastanelere paraları gitti evladın sağlığı daha önemli ama tabi herkesin durumu uygun olmayabilir doğuma kadar bizde neler çektik ve çok şükür hiç birşey olmadı bu yüzden bende aynı şeyleri yaşamak istemediğimden dile getirdimArkadaşım bak yanlış anlama da az öncede yazdım,hiçkimse bebeğini aldırmaz,ama sen burda insanları yanlış yönlendiriyorsun.Kendin yapmak istemiyorsan yaptırma,ama yaptıracak insanlara da “bebeğini aldıracakmısın “diye soramızsın.Her sonucu kötü çıkan bebeğini aldırmıyor,benim arkadaşımın ikili testinde bebeği down sendromlu çıktı,biz bir ay boyunca ağladık,ama bebeğimiz şu anda sapa sağlam.Sen ister yaptır,ister yaptırma.Evet ben yaptırcam,burdan da diğer arkadaşlarımın da bilgisi olsun diye haber verdim,yazdım.İnsanları da yanlış yönlendirme !!!!
Moralim azcık bozuk kızlar ..
Çok şükürki kalp atışı var benim de Çarşamba’dan beklentim buKeşke açmasaydı valla böyle daha zor. O kdr ümit verdi ki bide aslında slaı gunu çağırdı kesın duyarız dedı . Ben her ihtimale karşı cuma geldım o halde bıle duyamadık
1 2 saatti atlatayım kendımı toparlarım. Beklentıyı yukselttim bende de hata var
kalp atışını gördüyse sorun yok demektir. niçin duyamadığınız için üzüldünüz?Moralim azcık bozuk kızlar ..