• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Vajinal usg yı belkıde ben ilk gittiğimde istemedıgımı söyledıgım için tekrar sormamıştır . Haftaya gittiğimde yıne bır sıkıntıyla karşılaşırsak bakın dıcem yada aklımda 2. doktor var ona gidicem

Bana 6.haftadan itibaren keseyi göremediğimiz için vajinal baktı hiçde bir sorun yaşamadım. İlişki konusundan sakınmayanlarda var sonuçta demekki sorun olmuyor vajinal bakılması. Zaten sorun olucak olsa olsa doktor bakmaz diye düşünüyorum

Kızlaaaaaarrrr :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Eklentiler

• DA83200B-A855-483A-AFD4-A6D1B973FAC7.webp
    DA83200B-A855-483A-AFD4-A6D1B973FAC7.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 194
Benim tatlis miyomlarim ve kistlerim yüzünden doktor beni aşağıdaki ultrason yerine gönderdi saat 2 de randevum var orda :işsiz: tahmini doğum tarihini 29 mayıs olarak belirledi bugün bi gorseydimde rahatlasaydim şu minnoşu :)

Bencede öyle çünkü normal giden yada dediğin gini kıl olmayan yerlerde çıkanlar da çok oldu şuan bir hormon bombası gini gezdiğim için kaslar bıyıklar filan 3 güne cikiyo benim resmen :) sanırım o kadar lazer boşa gidecek :)
yok canım doğumdan sonra normale dönersin :)
ya ne bılım doktor duymam lazımdı deyip durdu moralımı bozdu bıde çıkarken sağlıklı gebelık hertürlü ilerler bişey olursa üzülmek yok deyince
:110:

canım bence hiç canını sıkma. bak benm bebeğimin sata göre 17 gün farketti ve ben sabrettim doktora geç gittim baya öğrendkten sonra kalbi birlikte duyayım diye sata göre 8. haftaya randevu aldım bi gittim ki sadece keseyi gördük hiç moralimi bozmadım doktorum olumsuz bişey demedi çünkü. bence sende hiç canını sıkma doktorun seni çok etkilemiş olumsuz konuşması yani. bence de doktorunu değiştir çünkü olumlu bi ışığa tutunmaya çalışıyorum her defasında. her şey iyi gidiyor cümlesini duymak istiyoruz hepimiz

Bu çok zor bir karar gerçekten. bir arkadaşımın bebeği oldu. Rahatsız. Öyle bir bebeği dünyaya getirmek mi yoksa getirmemek mi... Allah kimseyi böyle bir tercihte bırakmasın. Ancak ben de tüm testlerin yapılmasından yanayım. Zaten 2Li test tek başına birşey ifade etmez. bir sorun görürlerse amniyon sıvısı almaya kadar giden bir durum.
Evet çok zor bir karar ve ben şuan bu düşüncedeyim ama ilerde fikrim ne olur bilemem insan bebeğini düşününce onun için her yola koşuyor ilersi için herşey allaha kalmiş

Evet canımm sen naptın senin ne zamandı randevun? Bu arada benim tembel hiç ama hiç hareket etmiyor :) doktor neler yaptı hareket etsin diye ama cıks :) kalbi maşallh çok iyi atıyo ama uyuyodu sanırın :KK70:
Doktor kendi bakmadi miyomlarini kistlerini aşağıda bi degerlendirsinler dedi onlarda saat 2 de gel dediler bekliyorum sabırsızlıkla :( maşallah ya yerim ben onu umarım doğunca da böyle uykucu olur seni hiç yormaz :)

Doktor duymam lazımdı dedi çünkü .. Çıkarken ona 3-4 gun daha verelım belkı gelişimindendir dedi .
Bide en son sağlıklı bebek herzaman güzel gelişir unutma kötü bişey olursa üzülmek yok deyince bence kafa kalmadı :110:
Son söylediği biraz talihsiz olmuş. Bana da dinlettiğinde zar zor geldi sesi kimide diyo iyi değilmiş dinletmesi bilemiyorum kime inanacağımızı şaşırdık bende dinlediğim için pişmanım bebeğe güçlü dalga gidiyomuş iyi değilmiş vs vs :KK64:

• Beğen
Reactions: H E
Kızlar Günaydın;
Sağlık Ocağına gittim,kan verdi,sonuçlarımı Pazartesi alıcam.
Öncelikle şu konuya netlik kazandırmak için yazdım.12 haftaya kadar Doğum yapacağımız hastaneye karar vermemiz gerekiyormuş.12.haftadan sonra doktorlar kabul etmiyormuş.20.haftada Doğum dosyası açtırıyormuşuz.(2 hastane ile görüştüm,bu açıklamayı yaptılar )
Ankara’da olanlar için ;ben Gata’ya gidiyordum,eledim.Çünkü 9.haftadayım ve yapılması gereken testlerin hiçbirisi yapılmadı.Dün kayıt açtırmak için sağlık ocağına gittim.Aile hekimimiz yapılması gereken testleri yaptı.Neyse araştırmalarım sonucunda;herkesin kaanaati Hacettepe Hastanesi oldu.Bu hafta son kez de Özel bir hastaneye gidip,karar vericem
Hacettepe Hastanesiyle de ilgili;Profesör ayarladım.Döner sermayeye 250 lira yatırıp,muayene oluyorum
Canım yazdığından aklım çok karıştı bana yardımcı olur musun . Ben siirtte kontrollerime gidiyorum ama doğumumu ısparta şehir hastanesinde yapıcam öyle düşünüyorum. Yani şimdi Allah korusun erken doğum falan olur da siirtte doğurursam sıkıntı yaşar mıyım acaba

Yani bi ara biraz çok yemiş olabilirim :) kuruyemis zaten doktor diyor ya badem fındık ceviz kuru kayısı incir filan ben o ara öğün işini coook sevmiştim mesela :) sonra sonra alışıyorsun şuan bana tek bıraktığı kötü sey acı da çok fazla yiyemedigim için tuvalet sorunu :) oda geçiyor yavaştan kayısı iyi geldi galiba :) sende yaparsın iradesizler kralicesiydim ben kafana koy yeter :) bebekler herşeyi yaptiriyormus:)
Valla bugün hic icmemeyi ilk kez denicem bakalim bana sans dile:kızgın:

Back
X