Ya ben üşüyorum valla özellikle ayaklarım üşüdüğünde hayatta ısınamıyorummerhaba arkadaşlar, bulanti ve kusma dışında ateş basması yaşayan var mi? onceki gebeligimde olmamıştı, akşamları çok üşüyorum![]()
Valla maşallah benim eşimin hayaliydi . Nerdeyse 10 haftaya geldik belki vardır diyor :))Kızlar kontrol de doktor 2 kese gördüama daha 6 haftaligiz çok küçük kalp atışları görmedik alttan da bakmak istemiyorum dedi şuan hiçbir şey tam net değil kalp atışı görene kadar ama kesenin 2 sini görünce şok oldum
![]()
Geçen hafta hep disardayim :) bu hafta artık biraz evde bakalim :)Sanırım bu aralar misafir ziyaretleri artacak![]()
Canim hosgeldin Allahın izni ile bir şey olmaz inşallah. Güzel düşün güzel olsun inşallah . Böl bol dinlenmeye çalışMerhaba arkadaslar aranıza yeni katılıyorum. 7+3 günlük hamileyim. 23 yasındayım tüp bebek tedavisiyle sahip oludugum 5 yasında 1 kızım var. Yaklasık 2 sene önce bi gebelik daha gecirdim normal yolla 8 haftalıkken kalbi durdu. Bunda da aynı kaderi yasamaktan korkuyoruz. 2 gün önce kahverengimgi bi akıntım oldu usg de bebekte bi sorun olmadıgını kesenin cevresinde pıhtılar oldugunu söyledi doktorum ve kan uyusmazlıgımız oldugu icin rogham ignesi yapıldı ve ara ara lekelenme devam edince dün progestan kullanmamı söyledi yine ara ara oluyor lekelenme bazen kurumus kan renginde. Korkuyorum ama ins Allah korktugumuza ugratmaz. Hepimiz hayırlısıyla kucagımıza alırız ins bebeklerimizi
Kızlaaaaaarrrr![]()
Hayirli olsun canim ya maşallah bildiğin bebis bu :)) çok heveslendim zaman geçmiyor sanki.