• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ya bişey okudum erken dönemde kalp atışını dinlemek iyi değilmiş bebeği ısıtıyomuş bu da pek önerilen birşey değilmiş fazla detaya girmeyeyim belki çok kafasına takan olur günahına girmeyim kkimsenin. ne düşünüyosunuz bu konuda?
Benim doktorum dinletti toplasan 5-6 saniye sürmedi kapadı hemen derinden geliyo çok küçük dedi ama ekranda attığını gördük şükür

bende bununla ilgili bir yazı okudum ama yazıda 4 dakikadan fazla dinletilince cihaz ısı vermeye başlıyor o ısı da bebeğe zarar verebilir diyordu, hiçbir dr da 4 dk dinletmiceğine göre bence çok sıkıntı yok , toplam masaya oturup kalkmamız bile 4 dk dan kısa sürüyor genelde

Ya benim çevremdekilerin bazıları diyor ki klasik müzik dinler bazıları diyorki kuran dinlet anne karnında hatim yapınca çok sakin çok ahlaklı çocuklar oluyormuş aklında bulunsun :) ister oku ister dinle sen bilirsin :)
Ben de bugün başladım hatime hatta şimdi bunu yazmak için girdim. Ben de okumuştum onu ve gerçekten buna inanıyorum

Ya ben üşüyorum valla özellikle ayaklarım üşüdüğünde hayatta ısınamıyorum

Valla maşallah benim eşimin hayaliydi . Nerdeyse 10 haftaya geldik belki vardır diyor :))

Geçen hafta hep disardayim :) bu hafta artık biraz evde bakalim :)

Canim hosgeldin Allahın izni ile bir şey olmaz inşallah. Güzel düşün güzel olsun inşallah . Böl bol dinlenmeye çalış

Hayirli olsun canim ya maşallah bildiğin bebis bu :)) çok heveslendim zaman geçmiyor sanki.
Yaaaa Rabbim inşallah size de nasip etsin ama bizim ki kalp atışı duymadan daha kesin değil ama bakalım hayırlısı:KK200:

Benimde üç hafta sonra ikili test için gidicem canım, uygunmuş sizinki ben sormadım fiyatını ,çok stresliyim ikili test için inşallah iyi geçer hepimizin. İdeal canım seninki benimki 172 atmıştı geçen hafta doktor bişey demedi ama çok geldi bana ,en küçük şeyi bile kafama takıyorum bişey olacak diye :KK43:
Olmaz canım benim ikili test için içim çok rahat valla. Ne biliyim zaten ters giden bişey olsa anlaşılmazmı hiç doktor her gidişimizde herşey normal diyor sende kafana takma normaldir :)

Kızlar burda kim ikiz gebeydi ya bana beta HCG lerini yazabilir mi bide ne zaman kalp atışlarını duydular:emir_bebek::emir_bebek:

Oo baya varmış benimde 3 hafta var canım ikili test yapılcak 3lü teste gerek yok dedi doktor yaşın genç ikili testin sonucu iyi gelirse yapmayalım dedi.
Evet birde günler geçmek bilmiyor bu hamilelikte :) diyorlardı göz açıp kapayana kadar geçiyor diye ama yok :)) Benim doktorum daha o testlerden bahsetmedi birdahaki görüşmede bahseder diye düşünüyorum. Bundan sonra her gidişte baya büyük değişimler görücez gibi bakalım :)

Evet birde günler geçmek bilmiyor bu hamilelikte :) diyorlardı göz açıp kapayana kadar geçiyor diye ama yok :)) Benim doktorum daha o testlerden bahsetmedi birdahaki görüşmede bahseder diye düşünüyorum. Bundan sonra her gidişte baya büyük değişimler görücez gibi bakalım :)
Aynen canım ben geçen hafta gittim hiç böyle değildi bi haftada nasıl büyümüş maşallah herşeyi oluşmuş allaha bin şükür :)

Back
X