Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım sağ salim kucağımıza alırız inşallah bebeklerimiziOlmaz canım benim ikili test için içim çok rahat valla. Ne biliyim zaten ters giden bişey olsa anlaşılmazmı hiç doktor her gidişimizde herşey normal diyor sende kafana takma normaldir :)

Maşallah nasılda büyümüş annesiKızlaaaaaarrrr![]()
Aynı zamanlarda doğum yapacağız inşallah:)İnşallah canım sağ salim kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi![]()
Ses dalgalarından rahatsız oluyorlar dedi,ben de ısrar etmedimne dedi doktorun canım? benim doktorum zararlı vs bişey demedi
Aramızda 5 gün var seninle,benim Salı günü kontrolum var,ben bile resmî görünce duygulandımAynen canım ben geçen hafta gittim hiç böyle değildi bi haftada nasıl büyümüş maşallah herşeyi oluşmuş allaha bin şükür :)
ben yorumcuya üyeyim isterseniz cinsiyet tahmini için sizin bilgilerinize bakabilirim. Hatta emin olduğunuz birileri varsa isterseniz kontrolünü de yapabiliriz.
doğum saatini biliyor musun?23.07.1987
Benim için bakarmısın,hangi bilgiler gerekliyse özelden msj atabilirimben yorumcuya üyeyim isterseniz cinsiyet tahmini için sizin bilgilerinize bakabilirim. Hatta emin olduğunuz birileri varsa isterseniz kontrolünü de yapabiliriz.
bir de adet döngün 28 günde bir mi?bana bakabilir misin acaba ne gibi bilgiler gerekli doğum tarihi falan mı 23.07.1987 doğum ,hamile kalma tarihi 07.09.2018 , sat 16.08.2018 ama geç döllenme olmuş 1 hafta kadar
00.30 canım 35 günde bir döngümdoğum saatini biliyor musun?
İnşallah sağlıklı kucağımıza alırız canım hep beraber :) sizin ikili testiniz ne zamanAynı zamanlarda doğum yapacağız inşallah:)
doğum saatini biliyor musun?
11.5 'da denildi.İnşallah sağlıklı kucağımıza alırız canım hep beraber :) sizin ikili testiniz ne zaman
evet ama sırayla bakıyorum:)Doğum haritasına mı bakıyorsunuz? Benimde doğum tarihi : 21/12/1987 Saat : 14.20
evet ama sırayla bakıyorum:)
Doğum tarihi
Doğum saati
SAT ilk gün
Hamilelik planlanan ay
Adet döngüsü (*) gün (gün bulma)
Hamilelik süresi (**) gün
SAT: Son adet tarihi
Bilgileri gerekiyor:)
Senin erken yapılacak galiba canım11.5 'da denildi.
Pekiiiiiii o zaman;
Doğum tarihi : 21/12/1987
Doğum saati : 14.20
SAT ilk gün : 30/08/2018
Hamilelik planlanan ay : 06/06/2019
Adet döngüsü (*) gün (gün bulma) : 27
Hamilelik süresi (**) gün : 64 günlük
Şimdiden teşekkür ederimmmm![]()