Neden erken olur bilir misiniz?Senin erken yapılacak galiba canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden erken olur bilir misiniz?Senin erken yapılacak galiba canım
Ben 3.cüzdeyimBen de bugün başladım hatime hatta şimdi bunu yazmak için girdim. Ben de okumuştum onu ve gerçekten buna inanıyorum
Yok 11-14 haftaları arasında yapılır yazıyor normal yani stresi daha önceden atlatmış olacaksınızNeden erken olur bilir misiniz?
Aynen canımm çok hızlı büyüyorlar :)Maşallah nasılda büyümüş annesi
Artık belli oluyor çok net başı poposu![]()
Banada bakarsan çok mutlu olurumben yorumcuya üyeyim isterseniz cinsiyet tahmini için sizin bilgilerinize bakabilirim. Hatta emin olduğunuz birileri varsa isterseniz kontrolünü de yapabiliriz.
Düşünülmesi gerektiğini düşünüyorum ben canım çünkü Allah korusun her an ne olacağı belli değil başımıza gelebilicek durumları bilip ona göre adım atmalıyız ki sıkıntı yaşamayalımBenim arkadasim siirtte erken dogum yapti hayat hastanesinde ve bebek kuvozde kaldi 1 ay hic sorun yasamadi. Kader kismet bu isler simdiden dusunmemek gerek
Benim hafta Ya çarşamba daha bar malesefSenin ne zamandı kuzum randevunn?
Banada bakarsan çok mutlu olurum09.09.1995 doğum tarihim saat: 00:30
Sat: 11.09.2018 adet döngüm 26-27 gün
Hamilelik süresi: 52.gün
Nasip bakalim hayırlısı olsun . Ben şimdilik tekten yanaydım gönlüme göre oldu . :) inşallah hafta Ya ikisinin de kalp atışlarını sağlıkla duyarsın inşallah güzel haberlerini bekliyorumYaaaa Rabbim inşallah size de nasip etsin ama bizim ki kalp atışı duymadan daha kesin değil ama bakalım hayırlısı![]()
Bende 7+1 de duymuştum bebek 6+5 le uyumlu demişti doktorum canını sıkma stres yapma inşallah gittiğinde duyacaksın doktor görmüş buda iyi bişey belki benimki gibi bi kaç gün küçükse ondan duyulmamış olabilir bikaç güne duyarsın inşallahDoktor duymam lazımdı dedi çünkü .. Çıkarken ona 3-4 gun daha verelım belkı gelişimindendir dedi .
Bide en son sağlıklı bebek herzaman güzel gelişir unutma kötü bişey olursa üzülmek yok deyince bence kafa kalmadı![]()
Varmış daha ama inan geç gittikçe daha netleşiyor herşey ben geçen hafta gittim devlete merakımdan hiç bişeyi belli değildi devletin ultrasonu olduğu içinmi ney anlamadım ama bu çok net ve büyüdüğü için herşeyini rahat görebiliyosun sen gidince çok net gözükür :)Benim hafta Ya çarşamba daha bar malesef
27.09.1986 Doğum tarihim,Doğum saatim 19:30 İlk adet tarihim 30 ağustos Son adet tarihim 4 eylül adet döngüm 28 gün
00.30 canım 35 günde bir döngüm
aynenBen anlamadım saate göre cinsiyet mi değişiyor![]()
Ne düşünüyorsun? Beklediğin gibi mi?Ben anlamadım saate göre cinsiyet mi değişiyor![]()
Sonuçlarınız nasıl istediğiniz gibi mi?