• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Insallah olmaz tabi de doktor liste bile verdi bulantin olursa sunu yap bunu yap diye bu hafta baslar dedi cok sukur yok bisey sadece nadiren basim donuyor bi 2 saniye okdar

Benimde hiç olmadı, anneminde ne bende ne erkek kardeşimde hiç bulantısı olmamış. Şanslıyız sanırım, bulantısı olan arkadaşlarım çok sıkıntı yaşadı, inşallah bundan sonrasında da olmaz

Benimde hiç olmadı, anneminde ne bende ne erkek kardeşimde hiç bulantısı olmamış. Şanslıyız sanırım, bulantısı olan arkadaşlarım çok sıkıntı yaşadı, inşallah bundan sonrasında da olmaz
Ayy insallah olmaz ozaman gozum korktu simdi sukredeyim halime:dua:

Ahahahaahsh ya ne bilim böylede insan bisey anlamiyor. Bide varmi dedim benim gibi olan belki benimde 7. Haftada olur. Cok asirimi oluyor peki kusacak kadar
Mutlu ol bence hiç iyi birşey değilmiş ben oglumda hiç birşey hissetmemiştim valla çok rahattı bunda bulantı oluyor arada beni benden aliyor

Bende de mide bulantisi kusma cok sukur gitti ama uyku basiyor ya surekli yorgunum devamli yatsam uyumasamda yatsam 2 tane cocugum var birde annem ve kayinvalidem bende :-(
Off o bende de var iste biraksalar 24 saat uyurum. Ozellikle aksam 6 7 civari bir bastiriyorki 2 cocuk ufakmi anneyle kv ilgilenirler iste seninle

Mutlu ol bence hiç iyi birşey değilmiş ben oglumda hiç birşey hissetmemiştim valla çok rahattı bunda bulantı oluyor arada beni benden aliyor
Ayy iyi ki olmuyor o zaman ya cok sukur doktorum bana bi liste vermisti bulanti olunca yenilecek icilecek diye size vermedimi onlari yapsaniz fayda etmezmi ki

Benim kizimda hic olmadi.9 ay hamile oldugum sadece karnimin buyumesinden belliydi.
Şimdide yok bulanti.ilk haftalar bole bulansam mi bulanmasam mi diye bir dusundu sonra yok oldu
Benim de ilk ogrendigim haftalarda 1 2 dürttü sonra bidaha hic olmadi ayy ne guzel gecmis hamileligin insallah bu da ilki gibi olur

Benim ağır olarak mide bulantim 15 gün kadar sürdü ama şimdi yeni yeni toparlaniyorum tabi ki yine de bulanıyor ama öyle hani dayanilmayacak kadar değil..
Ama tiksinme devam ediyor kokularin bazıları resmen beni boğuyor..
Nitekim bir şekilde zaman geciyor inşallah gebeliğin balayı dönemine bir an önce geliriz :))

Bende yapmayı düşünmüyorum canım
Neden yaptır mıyorsunuz?bebeğinizin s
Benim de esim ve cok yakin 2 arkadasum biliyor. Bizde söylemedik kimseye kalp atisini duyalim gereken testler yapilsin cinsiyeti ogrenince soleriz dedik bakalim nereye kadar dayanicaz:halay:haftasi sata gore 7 ultrasona gore 5-6arasi biyerde kalp atisini duyalim haftasini solerim dedi :KK36::nazar:
demekki yalnız değilimbenim çok fazla batıl inancım Yok ama herseyin yolunda olduğunu öğrenip paylaşmak istiyorum. Neğatif insanlardan korkuyorum .

Benim de ilk ogrendigim haftalarda 1 2 dürttü sonra bidaha hic olmadi ayy ne guzel gecmis hamileligin insallah bu da ilki gibi olur
4 ve 5.haftalarda biraz lekelenmelerim oldu igne ve ilacla gecti ins bundan sonrasi kizimda ki gibi gecer.
Hepimizin kolayliklarla gecsin bu surecimiz : )

Hayır benimkide özel ve bayagıda pahalı aslında onun sürekli çağırması lazım :) yazık bizi düşünüyor herhalde tedavi süreci çok masraf yaptılar şimdi cok üzerlerine gitmeyeyim diyor demekki:)))))) çok şanslısın valla KESK’e benide çağırsa :KK200:
Doktorun ihmalkarlığı bence o kadar geç zamana vermesi

Bu arada ben birsey soracagim ya bende bulanti kusma hicbisey yok sukur illa olmasi mi gerek benim gibi olmayan varmi ? Ya da haftammi erken daha sonra mi başlar bulanti kusma sizde hangi haftada basladi ?

Tam 8 haftalık olduk biz bende de yok bulantı kusma vs hatta 2 gündür tek belirti göğüsler onun dışında hiç belirtim yok

Bu arada ben birsey soracagim ya bende bulanti kusma hicbisey yok sukur illa olmasi mi gerek benim gibi olmayan varmi ? Ya da haftammi erken daha sonra mi başlar bulanti kusma sizde hangi haftada basladi ?

Benim 6. Haftada başladı hala devam ediyor ama herkeste olacak diye bişey yok düşünüp stres yapma her gebelik her bünye farklı

Bende de mide bulantisi kusma cok sukur gitti ama uyku basiyor ya surekli yorgunum devamli yatsam uyumasamda yatsam 2 tane cocugum var birde annem ve kayinvalidem bende :-(

Bende hiç uyuyamıyorum. İlk günler çok uyuyordum 2 haftadır falan günde 4 saat 6 saat oda bölük bölük nasıl düzelir bilmiyorum

Back
X