• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Folik asit haricinde
D vitamini kullanıyorum.
Ve tiroid yüksekliği için hap..
benim d vitaminim cok dusuk oldugu halde doktorum d vitamini onermedi. aslinda icmek istiyorum bugun aile hekinmine gidip sorucam onun da esi ucuz dogurdu :) tavsiyesi kayda deger olur. :)
canim sen nasil ve hangi ilaci kullaniyorsun d vit. icin

cumadan bei 50 sayfa konuşulmuş okumaya üşendim :) bugün benim tam 6+0 kendi dr um 15 inde gel dedi ama ben akşam başka dr a gitmeyi düşünüyorum. 6+0 da ultrasonla duyulur mu acabaa?

cumadan bei 50 sayfa konuşulmuş okumaya üşendim :) bugün benim tam 6+0 kendi dr um 15 inde gel dedi ama ben akşam başka dr a gitmeyi düşünüyorum. 6+0 da ultrasonla duyulur mu acabaa?
Benim sata göre 6+0 iken cihaza göre 5+2 çıktı minik ölçüm farkları olabiliyor ben 8 hafta bitince gidicem kalp atışına

Benımkı normalde 6+5 ti ama ultrasonda 6+0 çıktı ve kalp atışını görduk sadece duyamadık .
Bence bekle 1 hafta daha

Günaydın hanımlar
Kasık ağrım sırt ağrısına bıraktı yerini. Her an biryerlerim ağrıyor. Oğlumda böyle miydim hiç hatırlamıyorum :( ama yaşam kalitemi çok düşürdü bu durum. Bugün sağlık ocağına gidip gebelik kaydımı yaptıracağım. Şu ağrılarıda sorayım bi :(

10 haftalık olmuş oluyorum gideceğim zaman yani 3 aylık değilim off bilmiyorum ya kafam karmakarışık napsam acaba
Canım drun tamam dediyse sorun yok. Bişey olmaz iyi düşün ;)

Benim sata göre 6+0 iken cihaza göre 5+2 çıktı minik ölçüm farkları olabiliyor ben 8 hafta bitince gidicem kalp atışına
beni de tam 7+4 ken görmek istedi dr aslında ama ben dayanamıyorum tabii. birde crinone jel yazdırmak için gidicem zaten gitmişken bi baktırıveriyim diyorum da sabırsızlıklaaa :)

Günaydın hanımlar
Kasık ağrım sırt ağrısına bıraktı yerini. Her an biryerlerim ağrıyor. Oğlumda böyle miydim hiç hatırlamıyorum :KK43: ama yaşam kalitemi çok düşürdü bu durum. Bugün sağlık ocağına gidip gebelik kaydımı yaptıracağım. Şu ağrılarıda sorayım bi :KK43:

Umarım en kısa zamanda geçer..

cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum gitmişken baktırayım ama duyamazsamda üzülmeme gerek yok o halde derim zaten sonraki hafta kendi dr uma gideceğim heyecanlıyım bayaaa

beni de tam 7+4 ken görmek istedi dr aslında ama ben dayanamıyorum tabii. birde crinone jel yazdırmak için gidicem zaten gitmişken bi baktırıveriyim diyorum da sabırsızlıklaaa :)
Baktır tabi duyarsın belli mi olur ❤️ Ama duyamazsan stres yapma erken çünkü daha :KK54:

Eşim 3 gun yok :KK42:
Hamile kaldıgımdna berı ilk defa dolmuşla geldim iş yerıme Allahım karnımı korumaktan yuruyemedım . :confused:
Bu nasılk bi psikoloji :cry:
Yolda 2 3 kere ağlıyasım falan geldı :KK70: :KK70: :KK70:
benim eşim de bir hafta yok
neden ağlayasın geldi anlamadım

benim eşim de bir hafta yok
neden ağlayasın geldi anlamadım
Bilmem bunaldım kalabalık dolmuşta pek alışkın değilim . Her sabah uyuyaya uyuya gittiğim için bunyem şaştı sanırım .
Birde kusarım dıye stres içindeydım .

Back
X