• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bilmem bunaldım kalabalık dolmuşta pek alışkın değilim . Her sabah uyuyaya uyuya gittiğim için bunyem şaştı sanırım .
Birde kusarım dıye stres içindeydım .
bu kadar düşünme bence
benim eşim de şehir dısında bir hafta yok

ayrıca gunde 100 km yapıyorum işe gidip gelmek için
üstelik bebeğim tüp bebek .

kendine çok sıkıntı yaparsın bu şekilde düşünürsen.

bebek zaten korumalı bir alanda.

bu kadar düşünme bence
benim eşim de şehir dısında bir hafta yok

ayrıca gunde 100 km yapıyorum işe gidip gelmek için
üstelik bebeğim tüp bebek .

kendine çok sıkıntı yaparsın bu şekilde düşünürsen.

bebek zaten korumalı bir alanda.
İşte elimden geldiğince engel olmaya çalışıyorum .
Rabbım hepimiizin yardımcısı olsun

benim d vitaminim cok dusuk oldugu halde doktorum d vitamini onermedi. aslinda icmek istiyorum bugun aile hekinmine gidip sorucam onun da esi ucuz dogurdu :) tavsiyesi kayda deger olur. :)
canim sen nasil ve hangi ilaci kullaniyorsun d vit. icin

Canim bir sınır değer var onun çok çok altında olduğu için verdi benim doktorum.
Ocean D3 sprey kullanıyorum.
Senin ki, belki kullanacak kadar düşük değildir.. Doktorunun kararlarindan emin degilsen bütün değerlerini başka bir doktora daha göster derim ben.
Bana aile hekimim kan ilacı da verdi fakat kadın doğumcum gerek görmedi almadım.

Günaydın hanımlar
Kasık ağrım sırt ağrısına bıraktı yerini. Her an biryerlerim ağrıyor. Oğlumda böyle miydim hiç hatırlamıyorum :KK43: ama yaşam kalitemi çok düşürdü bu durum. Bugün sağlık ocağına gidip gebelik kaydımı yaptıracağım. Şu ağrılarıda sorayım bi :KK43:

Benimde 1 haftadır sırtım çok ağrıyor, gece uykumdan uyanıyorum inşallah geçer:KK61:

Eşim 3 gun yok :KK42:
Hamile kaldıgımdna berı ilk defa dolmuşla geldim iş yerıme Allahım karnımı korumaktan yuruyemedım . :confused:
Bu nasılk bi psikoloji :cry:
Yolda 2 3 kere ağlıyasım falan geldı :KK70: :KK70: :KK70:
ben de her gün dolmuşla geliyorum okula. Her tümsekten geçerken istemsizce karnımı tutuyorum :olamaz: hoplaya zıplaya geliyoruz :ruh:

Ya kızlar 2 hafta sonrasına uçak biletim var ailelerimizin yanına gideceğiz inşallah ankaraya eşimle beraber. Ben doktoruma sordum bi sakıncası olurmu diye biraz duraksadı düşündü sonra “yok ya bi salıncası olmaz gidebilirsin”dedi. Tabi bu şekilde cevap vermesi düşünmesi filan beni işkillendirdi ve ben sağlık ocağında çalışan arkadaşımada sordum oda tam emin değilim ben ama şimdi kan sulandırı filan kullanıyosun sen gitmesen daha iyi olur canım yanlış bilgide vermek istemiyorum” filan dedi. Sizce bi sakıncası olurmu ya :110: 1 saat 10 dakka sürüyor

bende uçakla kısa bir yolculuk yapacaktım , ama dr um tavsiye etmem pek dedi ama bende o dönemde kanama ve düşük riski vardı, başka bir arkadaşım sordu kendi dr una onunki ise hiçbir sorun yok gidebilirsin demiş, her hamilelik başka oluyor en iyi bilgiyi kendi Dr unuz verir

Eşim 3 gun yok :KK42:
Hamile kaldıgımdna berı ilk defa dolmuşla geldim iş yerıme Allahım karnımı korumaktan yuruyemedım . :confused:
Bu nasılk bi psikoloji :cry:
Yolda 2 3 kere ağlıyasım falan geldı :KK70: :KK70: :KK70:

Keske benimkide gitse.tek hamilelik belirtim esimin gozume batması. Hersey bitti gece bilmem kac defa tuvalete kalkmakla esime gicik olma durumum tam gaz devam ediyor:110:

Bu kadar çok evham yapma,o kadar çok ince düşünürsek,9 ay geçmez.
Normalde bu kadar tegırdın olmuyorum ama dolmuşta biri karnıma yanlışlıkla vurur diye korkuyorum bunun en buyuk nedenı dün akşam eşimle dışardan geldik arabadan indim bir çocuk scooterle bana doğru kaptırmış gelıyordu tam onumde bir düştü o an panıkten hareket bile edemedim .
dün akşam etkilendiğim için bugun extra bır tedirginlik oldu . Birde normalde özel araçla gidiyordum dolmuşa bınıce iyice şaştım . :deli:

Keske benimkide gitse.tek hamilelik belirtim esimin gozume batması. Hersey bitti gece bilmem kac defa tuvalete kalkmakla esime gicik olma durumum tam gaz devam ediyor:110:
benim de bir hafta öncesine kadar aynı şekilde adam ne yapsa gözüme batıyordu. oturuşu konuşması hareketleri sözleri vs. :tokat:ne kadar sabırlı davranmaya çalışsada eşimde çok zorlandı o süreçte. şükür bu hafta daha az batıyor gözüme. yeniden sevimli gelmeye başladı :KK74:

Ahahahaahsh ya ne bilim böylede insan bisey anlamiyor. Bide varmi dedim benim gibi olan belki benimde 7. Haftada olur. Cok asirimi oluyor peki kusacak kadar
Yani bilemedim ki umarım olmaz ya. Önceki haftalarda benim de yoktu. Mahvoldum. Aşırı oldu şöyle rahat döneme gelsem de rahatlasam. Bide işe gidiyorum katlanarak zorlaşıyo. Fenalaşırsam rapor alcam artık

Back
X