Allah yardimcin olsun canim vallahi senin isin zormusYok malesef cnm kizkardesim var onda evli 2 cocugu var diger kardesim okuyor bendd 2 cocukla kaldim esim Allah razi olsun cok destek oluyor o da olmasa cok zorlanirdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardimcin olsun canim vallahi senin isin zormusYok malesef cnm kizkardesim var onda evli 2 cocugu var diger kardesim okuyor bendd 2 cocukla kaldim esim Allah razi olsun cok destek oluyor o da olmasa cok zorlanirdim
Kızlarr biz de doktordan çıktık minnoşum 9+1 olmuş ve kalbini de duydukdünyanın en tatlı sesiydi galiba
Bulantılarım için folik asidimi değiştirdi ve zencefil önerdi iyi geliyormuş
![]()
Gözün aydın canımKızlarr biz de doktordan çıktık minnoşum 9+1 olmuş ve kalbini de duydukdünyanın en tatlı sesiydi galiba
![]()
GözünaydınnnKızlarr biz de doktordan çıktık minnoşum 9+1 olmuş ve kalbini de duydukdünyanın en tatlı sesiydi galiba
![]()
Gözünüz aydın canım :)Kızlarr biz de doktordan çıktık minnoşum 9+1 olmuş ve kalbini de duydukdünyanın en tatlı sesiydi galiba
![]()
Gözün aydınn canımKızlarr biz de doktordan çıktık minnoşum 9+1 olmuş ve kalbini de duydukdünyanın en tatlı sesiydi galiba
![]()
Evet bende çok merak ediyorumKızlar nasılsınız?
Cinsiyet merakı başladı mı?
Benim 7 yaşında bi oğlum var.Bu 2.gebeliğim cinsiyetini öğrenmek için sabırsızlanıyorum.![]()
![]()
Kızlarr biz de doktordan çıktık minnoşum 9+1 olmuş ve kalbini de duydukdünyanın en tatlı sesiydi galiba
![]()
Gozun aydin canim
Nasi gorunuyodu bebis
Bide folik asit ne kullaniyodun neye degsitirdi
Zencefili nasi kullanmani soyledi cayini icebiliyomuyuz?
Çok sevindim gözün aydın![]()
Gözün aydın canım
Folic asit hangisini yeni verdi ?
Gözünaydınnn![]()
Gözünüz aydın canım :)
Gözün aydınn canım![]()
Gozun aydin canim
Nasi gorunuyodu bebis
Bide folik asit ne kullaniyodun neye degsitirdi
Zencefili nasi kullanmani soyledi cayini icebiliyomuyuz?
anladim canim sagolasin. aslinda alt sinir 30 benim 15 baya dusuk ama henuz gerek yok dedi. hayirlsi :)Canim bir sınır değer var onun çok çok altında olduğu için verdi benim doktorum.
Ocean D3 sprey kullanıyorum.
Senin ki, belki kullanacak kadar düşük değildir.. Doktorunun kararlarindan emin degilsen bütün değerlerini başka bir doktora daha göster derim ben.
Bana aile hekimim kan ilacı da verdi fakat kadın doğumcum gerek görmedi almadım.
Canım gözün aydın senin geç döllenmeydi demi? Şimdi haftasını yakaladı mı?Hepimize teşekkür ederim kızlar 8 hafta sanıyorken 9 çıkmasına çok sevindim :)
Folidoce kullanıyordum premasis plus şimdi verdiğinin adı. Bebek çok minnoştu baya şekillenmiş ama hatta size ultrasonunu ekleyeyim
Folik asidi de ekliyorum :) zencefili kaynar suya 1 dilim atıp suyu içebilirmişiz. Toz olanıda yoğurtla yiyebilirsin dedi
canim ben gecen cuma 2,lekelenmem oldu doktoru aradim hemen proluton depot yaptir dinlen dedi acilde yaptirdim sonrada dinlendim . gecti. arada yokluyo :)Kızlar aranızda lekelenmesi olan var mı korkuyorum ben Dr kontrolü cumartesi ye merak ediyorum çok bugün birsx gördüm kendini çok fazla geldi
Anladm canm benm 15 günü geçti hala devam ediyor napcam bilemiuormcanim ben gecen cuma 2,lekelenmem oldu doktoru aradim hemen proluton depot yaptir dinlen dedi acilde yaptirdim sonrada dinlendim . gecti. arada yokluyo :)
Benimkiler anlamadı ama tüm gün bulantı olunca ağzımı açmıyorum tüm gün suratım asık geziyorum. Bu durum benim için iyi mi kötü mü karar veremedimBenımde işyerim anladılar sayılır kusmalarımdan birde sürekli hastane için izin istememden
Açık olarak söylemedım ama
3 Ay dolsun söylücem . Çünkü ben bebekten sonra çalışmayı düşünmüyorum . Eleman yetişrimem lazım
ben işyerinde duygusala bağlıyorum sen de öyle misin .herkes herşey dokunuyo herşeye alınıyorum garip ruh halindeyimher gun mu? himm o zaman doktora bi sor canim. devamli olan hakkinda bilgim yok.Anladm canm benm 15 günü geçti hala devam ediyor napcam bilemiuorm