• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Merhaba hanımlar
Bugün sağlık ocağına kayıt yaptırmaya gittim. Taşınalı bir kaç ay olmuştu. Evimin hemen 50-100m ilerisinde. Kabul etmediler. Şok oldum böyle bir hakları var mı? Çok hastamız var kabul edemiyoruz kusurabakmayın falan filan. Diyorum evim şurası. Olsun hanfendi kabul edemiyoruz diyorlar. Valla bakanlığa şikayet edesim geldi ama tutuyorum kendimi

Bana da aynısını yaptılar e nabızdan seçtim bende değiştirdim doktorumu hiç muhatap olma direk e nabızdan seç kabul etmeme şansları kalmıyor çok sinir olmuştum bende gebeliğimi bile bildirmedim bu yüzden

İşyerınde tek bayan benım yemek yapan abla hariç onun harıcınde patronlarında kızı gibiiiyim öyle benı sınır etcek bir davranışta bulunmaz kımse ama izleidğim videolardan etkılenıyorum :KK53: Gözüm falan doluyo :KK45:
Sonra dıyorum yuuuhhhh H E napıyosun kendınee geeell :KK53:
İşyerin ne güzelmiş :KK200: bu dönemde en ufak şeye alınıyoz ne kadar iyi ortam o kadar iyi aslında. Duygusal video yokkk komedi videoları izlemek varr:KK6:

• Beğen
Reactions: H E
ee bi aile hekimin olmayacak mı başka yere mi yönlendirdiler
Eski kayıtlı olduğum mahalledeki sağlık ocağına kayıtlıyım hala ama bana uzak hayli.
Bugün o kadar zor geçti ki artık elim ayağım titremeye başladı. Şu bulantı zamanları geçse daha rahat olcak böyle çok zor. Ben de şuan inanılmaz ev hanımlarına özeniyorum neden bilmiyorum çok zorlanıyorum her hamile benim gibi değildir ama diğer iş arkadaşları çok rahattı hatırlıyorum yani
Ona ben de özeniyorum buara :(
Yakınlarda bi tane daha mı var ?
İlk defa böyle bırşey duydum :olamaz:
En yakın burası. Yürüyerek 5 dk anca sürer. Kayıtlı olduğum yere yürümek mümkün değil:( arabayla 20 dk. Dolmuşla yarım saat.
Valla benim de aynısı oldu evimin yakınındakine gidemiyorum taaa uzakta arabayla 10 dk lık yola gidiyorum.
Yakındakiler bi iğnemi bile yapmadılar ben de çok sinirlendim şikayet ediliyosa edelim
Yani bu sağlık ocaklarının amacı kendi muhitindeki hastanın takibini yapmak değil midir? Saçma geldi bana hasta çok alamıyoruz demesi. Zaten kaç kere geleceğim ki? :(

Canım ben Adana'dayım. Şu an tüp bebek doktoruma gidiyorum. Ama şimdi benimde bir doktor seçmem lazim. Araştırıyorum şimdilik. Sana da bilgi veririm netleştirince.
cok sevinirim canim. bana 2isim gonderdiler Selim buyukkurt ve ebru Tarim riskli gebeliklerde uzmanmis bunlar. bende arastiriyorum hala. haberleselim canim .

Bana da aynısını yaptılar e nabızdan seçtim bende değiştirdim doktorumu hiç muhatap olma direk e nabızdan seç kabul etmeme şansları kalmıyor çok sinir olmuştum bende gebeliğimi bile bildirmedim bu yüzden
Ama takiplerini nasıl yapacaklar? Yani o kadar hasta kabul etmiyoruz deyip, sonra pat diye kaydolunca sinir olurlar. Ya düzenli takip yapmazlarsa. Ya da ben mi çok pimpirikliyim:))))Haklısın aslında öyle yapmak lazım.

Pardon caım yaa 8+6 günlük olcaktı bir sayı fazladan yazmiş im
8+6 da geç değil mi ilk mı mı duydunuz siz mi geç gittiniz şimdi beni Çarşamba günü çağırdı doktor 6+5 oluyoruz kalp atışı için çağırdı diye düşünüyorum da

Esinden tiksinen varmis duymustum yataga almayan gormek istemeyen yakin bi arkadasim anlatmıştı cok sasirmistim ama demekki gercekten olabiliyormus bir bu bide sudan tiksinen isyerinde bi arkadasim vardi ogure ogure su iciyordu yikanamiyordu falan Allah kimseye yasatmasin zor durumlar bunlar ya
Ayy allah korusun gerçekten. Bi tanıdığımızın çok mide bulantısı olmuş hamileyken eşi eve girdiği anda kokusundan midesi bulanıp kovuyomuş şok olmuştum duyunca ama demekki olabiliyomuş. Valla ben durup durup eşimi kokluyorum öpüyorum tam tersine benim gözüme çok daha güzel gözüküyor :)

Merhaba hanımlar
Bugün sağlık ocağına kayıt yaptırmaya gittim. Taşınalı bir kaç ay olmuştu. Evimin hemen 50-100m ilerisinde. Kabul etmediler. Şok oldum böyle bir hakları var mı? Çok hastamız var kabul edemiyoruz kusurabakmayın falan filan. Diyorum evim şurası. Olsun hanfendi kabul edemiyoruz diyorlar. Valla bakanlığa şikayet edesim geldi ama tutuyorum kendimi
Evet belli hasta sayısı üzerinde kabul edemiyorlar şikayet edemezsiniz yani. E nabız kullanıyorsanız oradan aile hekimi değiştirebilir uygun aile sağlık merkezlerini görebilirsiniz.

Selam kızlar, iyi akşamlar. Ara ara okudum yazamadım herşey güzel gider inşallah hepimizin bend kalp sesi duyamadım çünkü doktorumun ultrasonunun sesi yok :) Küçük bir tıp merkezi herşey yolunda çok şükür artık yeni bir doktora ,donanımlı bir hastaneye gitme zamanı geldi. Ankara anne adayları belirlediniz mi hastaneleri nerelere gidiyorsunuz birkaç gün içinde karar verip gitmem lazım halen sesini duyamadık yahu görüyoruz kalbini atıyor ama ses yok meraktayız birde tıp merkezi olmasın dan mütevellit pek ilgi yok.. Özellerin bu durumunu sevmiyorum ne kadar para o kadar ilgi :(

S S N O W F L A K E canım benımde cinsel ilişki sonrası oluşmaya başladı hergun iç çamaşırımda 2 3 damla görürdüm . En son kontrolde progestan yazdı . Şuan hiçbir akıntım yok çok şükğr . Sende kontrole gittiğinde bir danışırsın.

Back
X