• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hanimlar :( sat a göre 6+0 da gittim ultrason da 5+2 idi ve sadece kese görünüyordu. Persembe yine gidicem sat a göre 6+4. Kalp atisi duyamam belki ama bebeği görebilir miyim dersiniz?

Ayy allah korusun gerçekten. Bi tanıdığımızın çok mide bulantısı olmuş hamileyken eşi eve girdiği anda kokusundan midesi bulanıp kovuyomuş şok olmuştum duyunca ama demekki olabiliyomuş. Valla ben durup durup eşimi kokluyorum öpüyorum tam tersine benim gözüme çok daha güzel gözüküyor :)
Gozume ayni geliyor ama su siralar bana prenses gibi davrandigi icin surekli yaninda olmak istiyorum valla biraz tiksinsem hormonlarim icin iyi olabilirdi tabi:KK70:

Hanimlar :KK43: sat a göre 6+0 da gittim ultrason da 5+2 idi ve sadece kese görünüyordu. Persembe yine gidicem sat a göre 6+4. Kalp atisi duyamam belki ama bebeği görebilir miyim dersiniz?
Ben 5+6 mi ne gittigimde sadece keseyi gotdum. Bebek ve kalp atisi icin 6+5 te cagirdi ama bu durum herkeste farkli oldugundan kesin konusmak istemiyorum.

Merhaba hanımlar
Bugün sağlık ocağına kayıt yaptırmaya gittim. Taşınalı bir kaç ay olmuştu. Evimin hemen 50-100m ilerisinde. Kabul etmediler. Şok oldum böyle bir hakları var mı? Çok hastamız var kabul edemiyoruz kusurabakmayın falan filan. Diyorum evim şurası. Olsun hanfendi kabul edemiyoruz diyorlar. Valla bakanlığa şikayet edesim geldi ama tutuyorum kendimi
Nasıl yani çok saçma :/
Benimkilerde her gittiğimde gözümün içine bakıyor gebelik var mı kayıt açalım diye :KK64:aile hekimini aldırmadın mı mecbur seni takip etmek zorunda

Ben 5+6 mi ne gittigimde sadece keseyi gotdum. Bebek ve kalp atisi icin 6+5 te cagirdi ama bu durum herkeste farkli oldugundan kesin konusmak istemiyorum.
Kesenin oluşup bebegin oluşmaması dan çok korkuyorum acikcasi, bı kez yaşadım bı daha olmaz insaAllah

Bugün o kadar zor geçti ki artık elim ayağım titremeye başladı. Şu bulantı zamanları geçse daha rahat olcak böyle çok zor. Ben de şuan inanılmaz ev hanımlarına özeniyorum neden bilmiyorum çok zorlanıyorum her hamile benim gibi değildir ama diğer iş arkadaşları çok rahattı hatırlıyorum yani
9.haftadan itibaren geciyor diyorlar ama tabi herkeste farklıdır 1 haftalik rapor alsan aslinda

Selam kızlar, iyi akşamlar. Ara ara okudum yazamadım herşey güzel gider inşallah hepimizin bend kalp sesi duyamadım çünkü doktorumun ultrasonunun sesi yok :) Küçük bir tıp merkezi herşey yolunda çok şükür artık yeni bir doktora ,donanımlı bir hastaneye gitme zamanı geldi. Ankara anne adayları belirlediniz mi hastaneleri nerelere gidiyorsunuz birkaç gün içinde karar verip gitmem lazım halen sesini duyamadık yahu görüyoruz kalbini atıyor ama ses yok meraktayız birde tıp merkezi olmasın dan mütevellit pek ilgi yok.. Özellerin bu durumunu sevmiyorum ne kadar para o kadar ilgi :KK43:
Canım ben de bugün gittim 2. Gidişim kalbi duyduk ama artık ayda bir gel dedi hiç bişeyden bahsetmiyor yani mesela 2 li test vs yeni kan tahlili istedi ben de devlette yaptırmayı düşünüyorum ama hastanemi değiştirmeyi düşünüyorm kadın doğum merkezi burası ben de hastaneye geçip doğum paketi almak istiyorum

Ne çok öğretmen var sanki grupta ben mi öyle hissettim :) okul beni de zorluyor branş gereği hep ayaktayım hiç oturmuyorum sonra kendime kızıyorum bir de kız meslek lisesi öğrenciler de yoruyor epey :işsiz:
Kimseyle paylaşmadım gebeliğimi çünkü haziran seminer dönemi hamile olduğumu öğrenip ilan etmiştim eylül Seminer döneminde kaybettiğimi açıklamak zorunda kaldım o heyecanla tabi duyurdum çevreme:KK43:
Hafif bulantı kasık ağrısı bel ağrısı kaygılı bir bekleyiş ağlak hormonlar hepsi var çok şükür :olamaz:
Şöyle 13-14 haftaları görmek nasip olsun sağlıklı bir şekilde hepimiz için :dua:

Nasıl yani çok saçma :/
Benimkilerde her gittiğimde gözümün içine bakıyor gebelik var mı kayıt açalım diye :KK64:aile hekimini aldırmadın mı mecbur seni takip etmek zorunda
Aile hekimini de aldırmak istedim bugün. Taşınalı bir kaç ay oluyor. Daha aldırmamıştım. Aile hekimimi de aldıramadım. Beğenmediler beni:sinirli::KK53:

Gozume ayni geliyor ama su siralar bana prenses gibi davrandigi icin surekli yaninda olmak istiyorum valla biraz tiksinsem hormonlarim icin iyi olabilirdi tabi:KK70:
Bana ilk 2-3 hafta falan öyle davrandı sonra alıştı bu duruma galiba :) Ama her gün gelince yemem gerekenleri tek tek sayıyor bnu yedin mi bunu içtinmi diye :)

Bana ilk 2-3 hafta falan öyle davrandı sonra alıştı bu duruma galiba :) Ama her gün gelince yemem gerekenleri tek tek sayıyor bnu yedin mi bunu içtinmi diye :)

Back
X