- 30 Ocak 2011
- 4.995
- 5.396
- 158
Şuanki kilonuz kaç?Daha once kayiplarim var ama ilk bebek diyelim. Kilo daha yeni tartıldım. Kac kiloyla gebe kaldim bilmiyorum malesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuanki kilonuz kaç?Daha once kayiplarim var ama ilk bebek diyelim. Kilo daha yeni tartıldım. Kac kiloyla gebe kaldim bilmiyorum malesef
Arkadasim dolu olma durumu var gerçekten. Bende 7 ay once tasindim e nabiza girip gidecegim aile hekimligini ve istedigim doktoru online sectimMerhaba hanımlar
Bugün sağlık ocağına kayıt yaptırmaya gittim. Taşınalı bir kaç ay olmuştu. Evimin hemen 50-100m ilerisinde. Kabul etmediler. Şok oldum böyle bir hakları var mı? Çok hastamız var kabul edemiyoruz kusurabakmayın falan filan. Diyorum evim şurası. Olsun hanfendi kabul edemiyoruz diyorlar. Valla bakanlığa şikayet edesim geldi ama tutuyorum kendimi
İyice fenalaşırsam almayı düşünüyorum bakalım canım. Şimdilik idare ettim bugün çok zorlandım baktım duramıyorum alıyım. Oyy 9. hafta gözüme o kadar uzak geldi ki şuan9.haftadan itibaren geciyor diyorlar ama tabi herkeste farklıdır 1 haftalik rapor alsan aslinda
Ama takiplerini nasıl yapacaklar? Yani o kadar hasta kabul etmiyoruz deyip, sonra pat diye kaydolunca sinir olurlar. Ya düzenli takip yapmazlarsa. Ya da ben mi çok pimpirikliyim:))))Haklısın aslında öyle yapmak lazım.
Ebru Tarım'ı cok duyuyorum ama muayene ücreti cok fazla oldugu icin gidemeyecegim. Diger doktoru hic duymadim. Ona da bi bakayim.cok sevinirim canim. bana 2isim gonderdiler Selim buyukkurt ve ebru Tarim riskli gebeliklerde uzmanmis bunlar. bende arastiriyorum hala. haberleselim canim .
Bende değiştirmeyi düşünüyorum folik asiti canım kullandığın neydi acaba ? Benimki folidoce diye bi marka mahfetti beni. Bu arada hayırlı olsun kuzum rahatlamışdırsın duyuncaKızlarr biz de doktordan çıktık minnoşum 9+1 olmuş ve kalbini de duydukdünyanın en tatlı sesiydi galiba
Bulantılarım için folik asidimi değiştirdi ve zencefil önerdi iyi geliyormuş
![]()

canım sağol sayende e nabızı öğrenmiş oldumYapmak zorunda tabiki gidicem bende şimdilik gitmedim diyelim :) eğer takip yapmazsa ceza ödüyorlar gebe kaçırmamaları gerek. Bende hemşireyim birsürü sağlık ocağında staj yaptım okurken böyle bişey görmedim hiç birinde bi beta hcg bile bakmadılar. İlk izlem 14 haftaya kadar yapılmalı ben şuan 9 haftalığım eve uzak sağlık ocağı eşimde gündüz vardiyasında malum bulantılar falan çok haftaya giderim bende.
Rica ederimcanım sağol sayende e nabızı öğrenmiş oldumBeni istemeyen değilde, görmediğim diğer hekime kayıt yaptırdım :))) şimdi onlar düşünsün
Ben astim alerjik hastasiyim bugün bana baya zor gecti ilac alamiyorum tikandim cok napcam.bilmemİyice fenalaşırsam almayı düşünüyorum bakalım canım. Şimdilik idare ettim bugün çok zorlandım baktım duramıyorum alıyım. Oyy 9. hafta gözüme o kadar uzak geldi ki şuan
O klasik sanirim tek tek saydiriyor yediklerimi bide sey var sigara icmedin dimi biraktim.diyorum inanmiyorBana ilk 2-3 hafta falan öyle davrandı sonra alıştı bu duruma galiba :) Ama her gün gelince yemem gerekenleri tek tek sayıyor bnu yedin mi bunu içtinmi diye :)

Dun senı etıketlemek ıstedım hatırlayamadım son durumunu merak etmıstım.Kızlar aranızda lekelenmesi olan var mı korkuyorum ben Dr kontrolü cumartesi ye merak ediyorum çok bugün birsx gördüm kendini çok fazla geldi
Kahve canm yorulnca yoğun geliyor dinlence geçiyor bulundğm yerde hastane pek yok olanlara da randevusız htmek mümkün değil mecbur bekliyorum ben deDun senı etıketlemek ıstedım hatırlayamadım son durumunu merak etmıstım.
Leke yogunmuydu? Hangi renkti? Keşke gıtseydın ıcın rahat ederdı
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinNe çok öğretmen var sanki grupta ben mi öyle hissettim :) okul beni de zorluyor branş gereği hep ayaktayım hiç oturmuyorum sonra kendime kızıyorum bir de kız meslek lisesi öğrenciler de yoruyor epey
Kimseyle paylaşmadım gebeliğimi çünkü haziran seminer dönemi hamile olduğumu öğrenip ilan etmiştim eylül Seminer döneminde kaybettiğimi açıklamak zorunda kaldım o heyecanla tabi duyurdum çevreme
Hafif bulantı kasık ağrısı bel ağrısı kaygılı bir bekleyiş ağlak hormonlar hepsi var çok şükür
Şöyle 13-14 haftaları görmek nasip olsun sağlıklı bir şekilde hepimiz için![]()
Canım benmkide folidoce du beni rahatsız etmiyordu ama şimdi şunu önerdi her gün kustuğumu söyleyinceBende değiştirmeyi düşünüyorum folik asiti canım kullandığın neydi acaba ? Benimki folidoce diye bi marka mahfetti beni. Bu arada hayırlı olsun kuzum rahatlamışdırsın duyuncamucizevi bişey gerçekten
![]()
Günaydın canımGünaydınnnn
Son 2 gün ..
![]()
Ayy canım o da çok kötüymüş. Bu dönemde ilaç kullanamamak baya kötü. Ben de geçen gün faranjit oldum mecbur bekledim öyle kendi geçsin diye. O halde okula gitmek baya zorluyor. Bide hormonlar beni baya etkiledi kontrol altına almak için de bişey yapamıyorum. Çok fenalaştıkça rapor alcaz mecburBen astim alerjik hastasiyim bugün bana baya zor gecti ilac alamiyorum tikandim cok napcam.bilmem
Ne tahlılı istedı canım ?Kızlar günaydın doktorun istediği tahliller sağlık ocağında yapılabiliyor mu devlet hastanesinden mi randevu almalıyım ?