- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 448
Upuzun bi liste verdi ama hepsini yapar mı acaba? İlk kez tahlil istedi buaradaNe tahlılı istedı canım ?
Bazı tahlıllerı yapıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Upuzun bi liste verdi ama hepsini yapar mı acaba? İlk kez tahlil istedi buaradaNe tahlılı istedı canım ?
Bazı tahlıllerı yapıyor
Sen sağlık ocagına bir git canım .Upuzun bi liste verdi ama hepsini yapar mı acaba? İlk kez tahlil istedi buarada
Merhaba hanımlar
Bugün sağlık ocağına kayıt yaptırmaya gittim. Taşınalı bir kaç ay olmuştu. Evimin hemen 50-100m ilerisinde. Kabul etmediler. Şok oldum böyle bir hakları var mı? Çok hastamız var kabul edemiyoruz kusurabakmayın falan filan. Diyorum evim şurası. Olsun hanfendi kabul edemiyoruz diyorlar. Valla bakanlığa şikayet edesim geldi ama tutuyorum kendimi
günaydın canım benden istediği tahlilleri sağlık ocağında yaptırdım ben.Kızlar günaydın doktorun istediği tahliller sağlık ocağında yapılabiliyor mu devlet hastanesinden mi randevu almalıyım ?
doktora söyledin mi bıraktığını canım? ben hamilelik öncesinde 10 ay kullandım. 2 aydır da devam ediyorum. yani 1 senedir kullanıyorum. doktor devam et dediben folik asidi bıraktım zaten omurilik yapısı oluştu bitti diye düşündüm. öncesinde 3 ay kullanmıştım. 2 ay da gebeyken kullandım. yenilerde bitti almadım. doktor da bişi demedi. progestana devam dedi sadece
bir de dün yine kontrolümüz vardı. herşey yolunda. 9+0'dı dün. ultrasona göre de aynı çıktı.
2 hafta sonra 2'li test için çağırdı
benm dr progestanı vajinal jel olarak veriyor crinone jel 2x1 umarım bir sorun olmaz. bir önceki dr um beni haplara iğnelere boğuyordu.doktora söyledin mi bıraktığını canım? ben hamilelik öncesinde 10 ay kullandım. 2 aydır da devam ediyorum. yani 1 senedir kullanıyorum. doktor devam et dedi
Progestanı bilmiyorum hiç kullanmadım canım. folik asit için yazdım onubenm dr progestanı vajinal jel olarak veriyor crinone jel 2x1 umarım bir sorun olmaz. bir önceki dr um beni haplara iğnelere boğuyordu.
Ben de hafta sonu temizlik yaptım baya o etkiledi demekki aynen yaterken bile batıyor valla bebiş büyüyünce nasıl olur bilmiyorumAh ahh sorma nası bi ara ayakta çok durunca trmizlik esnasında bi giriyo yürüyemiyorum yatarken bile batıo
Maşallah canım bebislerine ne güzel duymussun kalp atışlarını benimde 2 kese gözüktü ama vajinal bakmak iştemedi o yüzden kalp atışı duymadık daha yarın gidecegim acaba hala küçükler derse vajinal mı baktirsam biraz tedirginim ama rahatlamak için baktirabilirimgünaydın dün 6+0 da vajinalde 2 minik kalp atışı duyduk ve çok şükür, b,n şükür. umarım artık sağlıklı bir şekilde kucağımıza almakta nasip olur. birine 5+6, diğerine 5+5 dedi daha minnaktı ama olsun benim canım bebişlerimm![]()
pardon o zamn yanlış anlamışım. düşük önleyici iğne ve jel progestan da. riskli gebeliklerde kullanıyorlar. kendim uydurmuşum :)Progestanı bilmiyorum hiç kullanmadım canım. folik asit için yazdım onu
Günaydın ben sağlık ocağında yaptırdımKızlar günaydın doktorun istediği tahliller sağlık ocağında yapılabiliyor mu devlet hastanesinden mi randevu almalıyım ?
teşekkür ederim darısı başına inşallah. küçükler evet ben sabırsız olduğun için baktırmak istedim bi an önce duymak istiyorum, 3 aylık olsun mutluluğumu paylaşmak istiyorum, 6 aylık olsun göbeğimi saklamadan gezmek istiyorum ve sonra sağlıklı bi şekilde kavuşalım kocaman bi aile olalım istiyorum.. çocuklar gibi şenim resmen :)Maşallah canım bebislerine ne güzel duymussun kalp atışlarını benimde 2 kese gözüktü ama vajinal bakmak iştemedi o yüzden kalp atışı duymadık daha yarın gidecegim acaba hala küçükler derse vajinal mı baktirsam biraz tedirginim ama rahatlamak için baktirabilirim
benm dr progestanı vajinal jel olarak veriyor crinone jel 2x1 umarım bir sorun olmaz. bir önceki dr um beni haplara iğnelere boğuyordu.
66 kiloŞuanki kilonuz kaç?
Merhaba hanımlar
Bugün sağlık ocağına kayıt yaptırmaya gittim. Taşınalı bir kaç ay olmuştu. Evimin hemen 50-100m ilerisinde. Kabul etmediler. Şok oldum böyle bir hakları var mı? Çok hastamız var kabul edemiyoruz kusurabakmayın falan filan. Diyorum evim şurası. Olsun hanfendi kabul edemiyoruz diyorlar. Valla bakanlığa şikayet edesim geldi ama tutuyorum kendimi
Evet canım, ama e nabızdan direkt hallettim :) dünden beri gülme geliyor bana. Dün o kadar istemeyiz çok hasta var falan dediler. Ama yine de gitmiş olacağım. Suratını görmek için can atıyorum ebe hanımın :)))benimki de ilk almayız çok kalabalık dedi başka yere yönlendirdi bir form var aile hekimi taşıma formu sanırım onu doldurup imzalı şekilde verdim mecbur işlemimi yapmak zorunda kaldılar sende bu yolu deneyebilirsin, genellikle sorunca iş yükü azalsın diye almayız başka yere gidin falan diyorlar
kizlar hurma yiyor musunuz? bugun kayinvalidem almis cok severim . ama bi tedirginim dogumu kolaylastirdigini biliyorum ama bu ilk aylar sakincali mi ki?![]()
Bende 6+5 te gittim ama kalp atışını dinlemedik dr iki hafta sonra gel kalp atışı için dedi ve 8 haftalıkta dinledik şimdilik çok şükür sorun yok ama seninkide erken dinlemek için8+6 da geç değil mi ilk mı mı duydunuz siz mi geç gittiniz şimdi beni Çarşamba günü çağırdı doktor 6+5 oluyoruz kalp atışı için çağırdı diye düşünüyorum da