• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kizlar ne çok yazmissiniz maşallah Allah muhabbetimizi arttirsin:KK70: benim bu ara dış macunuyla bi sıkıntım var sanırım bildiğiniz ne zaman sabahları diş fircalasam kusuyorum :KK43: canım hala bir tanecik bile birşey çekmiyor benim birazda ben istesemde eşim alsa iyi olur çok kolay baba olacak yoksa :KK70: zaten ambalajlı hiç bir şey yedirmiyor dışardan yemek yedirmiyor yanı 1 2 sürekli yediğimiz yer hariç varmı sizdede böyle kocalar :) kola filan yok tabiki asla kek yiyemiyorum ya bildiğiniz topkek yedirmiyo kalan 6 7 ay böyle geçmezde dur bakalım :KK70:
Var var benimki de böyle evde sıkı yönetim ilan etti dışardan hiçbişey yiyemiyoruz. O öyle yaptıkça inadına canım zararlı şeyler istiyor hep :)) imkanı olsa çocuğu alıp o taşıcak karnında bu erkekler çok alem ya

Benim doktorum telefon kullanımına çok karşı haklı olarak :/ radyasyondan dolayı sigara alkol zararlı gıdalar ile aynı derece değerlendiriyor ben de kullanmayayım fazla diyorum ama elime alıyorum sonra
Telefon simdi herkesin elinde siz kullanmasaniz esiniz dostunuz illaki kullaniyordur. Kaldi ki benim esim her aradigimda ac ulasayim sana dedigi icin eskisine gore daha cok elimde su siralar arti heryer baz istasyonu kayniyor ondan cokta kacinabilecegimizi dusunmuyorum. Ki bunu diyen doktorunda elinde telefon var tabi ki dikkat edelim ama bu kadar herseyden de sakinmak ne bileyim bana zorlama geliyor. Hamile coluk cocuk yasli genc herkesin elinde bu telefonlar sonucta keske olmasaydi ama oldu

Var var benimki de böyle evde sıkı yönetim ilan etti dışardan hiçbişey yiyemiyoruz. O öyle yaptıkça inadına canım zararlı şeyler istiyor hep :)) imkanı olsa çocuğu alıp o taşıcak karnında bu erkekler çok alem ya
Ahahahahahha gercekten de oyle

Ah o temizlik banada lazım gerçekten :) ozellikle camlar :) bu ara cook kasiklarim ağrıyor çok aktif bir zaman geçiriyorum inşallah ondandır cuma günü bende doktora gidicem minnoşu görmeye hemde kendi doktoruma :) dönünce atarım bizim fasulyenin ultrason görüntüsünü inşallah :)
Ayy at kesinlikle :) ikili taramayı ne zaman yaptırıcaksın canım?

IMG-20181106-WA0010.webp
24 mm lik üzüm tanem buda kızlar :KK200:

Vallahi canım şaka maka gördüğümüzü mü hissetti ne yaptı bilemedim bir hareketliydi anlatamam sana doktorum da şaşırdı şu an çok hareketli diye. Onu böyle görmekte çok duygulandırdı beni:KK200:
Ay ne güzel ya. Benim ki hep yatışta. En son ben de gittiğimde 24 mm olmuştu ama her zamanki gibi kesenin en alt kısmına uzanmış hareket falan yok :)) tembel olcak galiba :KK70:

Telefon simdi herkesin elinde siz kullanmasaniz esiniz dostunuz illaki kullaniyordur. Kaldi ki benim esim her aradigimda ac ulasayim sana dedigi icin eskisine gore daha cok elimde su siralar arti heryer baz istasyonu kayniyor ondan cokta kacinabilecegimizi dusunmuyorum. Ki bunu diyen doktorunda elinde telefon var tabi ki dikkat edelim ama bu kadar herseyden de sakinmak ne bileyim bana zorlama geliyor. Hamile coluk cocuk yasli genc herkesin elinde bu telefonlar sonucta keske olmasaydi ama oldu
Maalesef olmasaydı keşke ama hayatımızın içinde evet doğru söylüyorsun

Bende hareketlerini görürüm inşallah haftaya gideceğim.
10 haftadan 9 haftaya düştüm :)
Böyle hareketleri cidden fark ediliyor mu ya ekranda..Ben her seferinde heyecandan öyle kalakaliyorum.

Ya arkadaşlar akşamdan bu yana çok şiddetli bir gaz sancım var asla dinmiyor:KK43: yerimde duramıyorum mideme vurdu kustum falan yapılabilecek bir şey var mıdır acaba ?

Canım benim gaz sancim olduğunda ayaklarımı sıcak suya sokuyorum ve sonra da cenin pozisyonunda yatıyorum.
Bu aralarda sık sık gaz sorunu yaşıyorum..
Üşüyormuyum acaba diye de geceleri kombiyi açıyorum.

Kızlar 12.hafta olayı ile “Yanlış biliyorsun “gibi yorumlar yazıyorsunuz;hangi hastanede nasıl bir süreç,nasıl bir prosedür işleniyor,ben bilemem.Ben kendi yaşadıklarımı size anlattım.Ankara’da olanlar için Hacettepe Hastanesindeki prosedür;12.haftadan sonra doktorlar kabul etmiyor.Zaten doçent ya da profesör hepsi.Ben Özgür Özyüncü’den (araya tanıdık koyarak,rica minnet )randevu aldım.Zaten muayene de ücretli (150 lira )
Hacettepe Hastanesinin Mhrs ya da 182’de randevu kaydı yok.Bir sonraki randevuyu,doktorun sekreteri veriyor.1 ay boyunca ücretsiz yararlanabiliyorsun.Testlerini Hacettepe’de yaptırdığın zaman,doktor sonuçları whatsapptan yorumluyor.
Gata’da Ki prosedür de aynıydı,doktorunuzla görüşün o size zaten detaylı bilgiyi verecektir.
Özel hastanede hafta uygulaması yok,zaten paranı veriyorsun ,adamlar seni kapıdan kovacak değil ya,müşteri kovalıyorlar.
Canım peki hacettepe hastanesinden randevu nasıl alınıyorhemen veriyomular randevu

Ya arkadaşlar akşamdan bu yana çok şiddetli bir gaz sancım var asla dinmiyor:KK43: yerimde duramıyorum mideme vurdu kustum falan yapılabilecek bir şey var mıdır acaba ?
Canım 3 gece önce bende çok ciddi gaz sancısı çektim yorgana büründüm kalorifer dayandım saatlerce yattım çok zor geçti gebelikte normal sanırım gaz sancısı

Back
X