- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
Ooo cok hızlısınnnBende 5 kilo aldım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo cok hızlısınnnBende 5 kilo aldım![]()
O hepımızde oluyor canım tekmelere kadar yolu var :)Benımde geçti ya ondan üzülüyorum .
Eşim sen kafayı yedın iyice diyo .
cuma gunu sağlıklı oldugunu görim bi daha bu kdr takmıcam kafama![]()

Ayağımın altına sıcak su torbası koyayım diye düşünmüştüm ben de sonra bi tırstım nedense öyle yapayım ben de o zaman teşekkür ederimCanım benim gaz sancim olduğunda ayaklarımı sıcak suya sokuyorum ve sonra da cenin pozisyonunda yatıyorum.
Bu aralarda sık sık gaz sorunu yaşıyorum..
Üşüyormuyum acaba diye de geceleri kombiyi açıyorum.
Brokoli yemiştim internette okudum sanırım o yaptı çok kötüyüm ya umarım çok sık olmazCanım 3 gece önce bende çok ciddi gaz sancısı çektim yorgana büründüm kalorifer dayandım saatlerce yattım çok zor geçti gebelikte normal sanırım gaz sancısı
Sabah yapayım onu da teşekkür ederimCanim ben aç karınla zeytinyağı içiyorum birde ılık su çok iyi geliyo
Kese görünmüştür o zaman bende18 Eylül Sat
Degistirebilmeyi isterdim simdiki cocuklar dogar dogmaz kullanmaya basliyolar ya ben ilk telefonumu universite 1 de almistim lise mezuniyet hediyesiydiMaalesef olmasaydı keşke ama hayatımızın içinde evet doğru söylüyorsun
Sanki volta atiyor iceride hareketli bir minik maşallahEki Görüntüle 2203863 24 mm lik üzüm tanem buda kızlar![]()
oy maşallah tepetaklak duruyor seninkiEki Görüntüle 2203863 24 mm lik üzüm tanem buda kızlar![]()
O bana da oluyor ya sadece gaz sancisi ama kivrandiriyor bazen beni aksamlari gec yememeye cok su icmeye ve soda icmeye basladigimdan beri cok az hafifledi o kadar ama hala canima okuyor bazenYa arkadaşlar akşamdan bu yana çok şiddetli bir gaz sancım var asla dinmiyoryerimde duramıyorum mideme vurdu kustum falan yapılabilecek bir şey var mıdır acaba ?
Ac karnina zeytinyagi icip kusmuyorsan helal olsun ben tok karnina bile icemiyorum aninda cikaririm bulantidan yada hamilrlikten degil normalde de icemem onu her bunye kaldirmaz ya gaz sancisini bilmemde zeytinyagi kabizi onluyor ama hamile olmasan kola acayop ishal yapip rahatlatiyo ama hamile oldugundan kayisi olabilir diye dusunuyorumCanim ben aç karınla zeytinyağı içiyorum birde ılık su çok iyi geliyo
Yemedigim zaman acliktan yedigim zaman gazdan yatamiyorum bende onun icin meyve yiyorum cok aciktigimda yada yogurtKızlar ya bu saatte karnım açıktı birşeyler yedim nolcak böyle daha ilk aylardan bu 9 ay baya yemeli geçecek galiba bana
4. Aydan sonra yürürüm diye kendimi avutuyorum ama inşallah çok kilo kalmaz bana :)) Hiç 60 kiloyu görmedim şuan 58imOoo cok hızlısınnn![]()
Sevindim geçmesine canım inş benimde geçerEsimde dedi gidelim bi baktiralim serum taksınlar diye de çok şükür gecti
Ama sen kalp atışını falan duydunO hepımızde oluyor canım tekmelere kadar yolu var :)
Benım randevu 19 kasım ben ne yapayım![]()
Günaydınn bugün kontrolüm var çok heyecanlıyımGünaydınnnnn![]()
İnşallah duyarsınızGünaydınn bugün kontrolüm var çok heyecanlıyımkalp atışlarını duyarız umarım
![]()