• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benımde geçti ya ondan üzülüyorum . :olamaz:
Eşim sen kafayı yedın iyice diyo . :KK53:

cuma gunu sağlıklı oldugunu görim bi daha bu kdr takmıcam kafama :110:
O hepımızde oluyor canım tekmelere kadar yolu var :)
Benım randevu 19 kasım ben ne yapayım:işsiz::işsiz:

• Beğen
Reactions: H E
Canım benim gaz sancim olduğunda ayaklarımı sıcak suya sokuyorum ve sonra da cenin pozisyonunda yatıyorum.
Bu aralarda sık sık gaz sorunu yaşıyorum..
Üşüyormuyum acaba diye de geceleri kombiyi açıyorum.
Ayağımın altına sıcak su torbası koyayım diye düşünmüştüm ben de sonra bi tırstım nedense öyle yapayım ben de o zaman teşekkür ederim ❤️

Canım 3 gece önce bende çok ciddi gaz sancısı çektim yorgana büründüm kalorifer dayandım saatlerce yattım çok zor geçti gebelikte normal sanırım gaz sancısı
Brokoli yemiştim internette okudum sanırım o yaptı çok kötüyüm ya umarım çok sık olmaz :KK43:

Kese görünmüştür o zaman bende18 Eylül Sat

Keseyi gördük hatta minik tirtilimin kalp atisinida gördük altinci haftamizda cok şükür.
Ama tedavi icin gittigimiz doktotumuz kalp atisinida gördüğümüze göre artık gebeligin takibi icin bir kadın doğumcu bulman gerekiyor dedi üzüldüm...
Benim septumum ve hipotiroidim vardı o sebeble bebeğim olmuyordu hacettepe gürkan BOZDAG a gidiyordum.. Hani doktor ile hasta arasindaki güven denir ya bu gercek birşey ona cok guveniyordum odasinda ciktigimda kafamda soru isareti kalmiyordu acikcasi gebeligimi de takip etsin isterdim... Fakat sadece kadin hastaliklari ve infertilite ye baktigibi gebelik takibi yapmadığını söyledi...
Iki doktor onerdi hacettepeden birini secip randevu aldim ÖZGÜR ÖZYÜNCÜ ama ta 21 kasıma randevu verdi. 6nci baftamda aldim randevuyu 9ncu haftada gidicem doktora insallah hersey yolunda gidiyordur ve bu doktorada en az onun kadar güvenebilirim..

Ya arkadaşlar akşamdan bu yana çok şiddetli bir gaz sancım var asla dinmiyor:KK43: yerimde duramıyorum mideme vurdu kustum falan yapılabilecek bir şey var mıdır acaba ?
O bana da oluyor ya sadece gaz sancisi ama kivrandiriyor bazen beni aksamlari gec yememeye cok su icmeye ve soda icmeye basladigimdan beri cok az hafifledi o kadar ama hala canima okuyor bazen

Canim ben aç karınla zeytinyağı içiyorum birde ılık su çok iyi geliyo
Ac karnina zeytinyagi icip kusmuyorsan helal olsun ben tok karnina bile icemiyorum aninda cikaririm bulantidan yada hamilrlikten degil normalde de icemem onu her bunye kaldirmaz ya gaz sancisini bilmemde zeytinyagi kabizi onluyor ama hamile olmasan kola acayop ishal yapip rahatlatiyo ama hamile oldugundan kayisi olabilir diye dusunuyorum

Back
X